Contactgegevens hoofdkantoor

Sterk op je Werk is een coöperatie van zelfstandige loopbaancoaches die overal in Vlaanderen gevestigd zitten.

Sterk op je Werk biedt jou individuele loopbaanbegeleiding in jouw regio!

Alle zelfstandige coaches binnen ons gemandateerd loopbaancentrum hebben de nodige academische achtergrond, werkervaringen en opleidingen genoten om jou professionele loopbaanbegeleiding te bieden naar jouw carrière(her)oriëntatie. Ook scholen wij ons constant bij in opleidingen en interventietechnieken in carrièreheroriëntering, personal branding , effectieve conflicthantering en assertiviteitsontwikkeling.

Wij zijn geen groot en onpersoonlijk kantoor vol coaches maar mikken op de allerbeste kwaliteit. Hoed je voor onervaren coaches. Kies voor een kwalitatief geschoolde coach met een degelijke achtergrond zoals psycholoog, maatschappelijk assistent, psychologisch assistent, HR, bedrijfsmanagement,...

Bij ons geen kille kantoren in anonieme bedrijvencentra, maar een warme en huiselijke sfeer, die terzelfdertijd professionalisme uitstraalt!

Jouw loopbaanvraag wordt steeds individueel benaderd, van daar uit bepalen we verdere stappen: wij duwen jou niet in een programma'tje maar werken vanuit thematieken en doelstellingen.

Maak afspraak met een coach in jouw regio

Hebt u een vraag of opmerking?

Wij beschikken over een netwerk van professionele samenwerkingspartners over heel Vlaanderen. Gebruik onderstaand contactformulier of onze gegevens hiernaast om contact met ons op te nemen!