Loopbaanbegeleiding: in jouw buurt!

Lichtervelde - Izegem - Gent

Eva Buyck

Doorheen haar salescarrière voor diverse internationale bedrijven, ontdekte Eva welke typische uitdagingen en resultaten er verwacht worden van professionals. De resultaten van jobcoachings met Eva zijn steevast meer zelfvertrouwen! Vol enthousiasme stoomt ze jou klaar voor een volgende carrièrestap. Eva is gespecialiseerd in personal branding, assertiviteitsontwikkeling en conflicthantering voor zowel leidinggevenden, enthousiaste medewerkers als ondernemers. Ze schoolt zich regelmatig bij in buitenlandse opleidingen & interventietechnieken omtrent actuele carrière-uitdagingen.
 •   Industrielaan 26A, 8810 Lichtervelde
 •   Elf Julistraat 13, 8870 Izegem
 •   Eedverbondkaai 36, 9000 Gent
 •   0473/235988
 •   eva@sterkopjewerk.be
 •   https://www.linkedin.com/in/evabuyck/
Maak een afspraak met Eva

Aalter - Geraardsbergen

Jürgen Braeckevelt

Na reeds 20 jaar met beide benen geworteld te zijn in het sociaal werkveld, is Jürgen, maatschappelijk werker van opleiding, een gedreven en resultaatsgerichte coach. Zijn energie, enthousiasme en rugzak aan coachingtools en kennis van het arbeidsmarktgebeuren staan garant voor jouw professionele begeleiding. Zo kun je groeien binnen je huidige job of maak je een succesvolle carrièreswitch! Jürgen is eveneens gecertificeerd stress- en burn-outcoach en zijn specialisatie situeert zich dus ook bij mensen die opnieuw meer flow willen halen uit hun job en/of een haalbare work-life balans willen bereiken. Met bijna 4 jaar ervaring als loopbaancoach staat Jürgen klaar om samen met jou je loopbaan in handen te nemen!
Maak een afspraak met Jürgen

Mol

Jan Willems

Als doorwinterde bedrijfspsycholoog heeft Jan Willems reeds een pak ervaring in het coachen van enthousiaste medewerkers, leidinggevenden en CEO’s. Daarnaast begeleidt Jan als consultant KMO’s en multinationals in het doorvoeren van een effectief veranderingsbeleid en verbetertrajecten. Als loopbaanbegeleider deelt Jan enthousiast zijn ervaring. Met zijn positieve en actiegerichte aanpak ga jij gegarandeerd aan de slag met een verrijkende investering in je persoonlijke ontwikkeling! Het resultaat hiervan is meer zelfkennis en vertrouwen in het zetten van jouw volgende logische carrièrestap. Jan werkt met jou je actieplan op maat uit om sterker te staan en te kunnen groeien in jouw uitdagingen; het leiden van een team in turbulente tijden, leren omgaan met een steeds stijgende werkdruk en het ontwikkelen van coachende leiderschapscapaciteiten.
Maak een afspraak met Jan

Izegem - Gent

Els De Neve

Els heeft een zeer ruime ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen zowel in de bedrijfswereld als in de socio-culturele sector. Als loopbaancoach begeleidt ze jou in het vinden van jouw persoonlijke sterktes en kwaliteiten. Zo kun je groeien binnen jouw eigen werksituatie of een nieuwe job afstemmen op jouw typische eigenheid. Met haar diploma psychologie en haar empathische en positieve aanpak is zij de warme vertrouwenspersoon en een aandachtig luisterend oor dat samen met jou naar werkbare oplossingen zoekt.
Maak een afspraak met Els

Mortsel - Schelle

Mieke Desmadryl

In 2008 maakte Mieke een carrièreswitch. Haar voorliefde voor communicatie transformeerde in een passie voor hoe mensen met zichzelf en met anderen omgaan. Intussen verdiepte ze zich verder in coaching en deed ze ervaring op, o.a. bij VDAB, als coach en trainer. Ze is authentiek, zal je met veel mildheid confronteren, zet je aan tot actie en dat alles met ruimte voor humor. Bij Mieke krijg je werkelijk een traject-op-jouw-maat! Wie een volgende carrière switch wilt maken, niet langer wilt twijfelen tussen weggaan of blijven in je job, meer arbeidsvreugde wilt bereiken, beter in zijn/haar vel wilt zitten, of andere carrièregerelateerde thema’s wilt aanpakken, … is bij Mieke aan het juiste adres!
Maak een afspraak met Mieke

Machelen (Zulte) - Roeselare - Kruishoutem - Kortrijk - Gent

Annelies Staels

Annelies is bedrijfspsychologe en heeft reeds jarenlange ervaring in de bedrijfswereld als HR consultant, loopbaancoach, outplacement begeleider en recruteerder. De sessies van Annelies worden steevast getypeerd door een resultaatgerichte en vooral no-nonsense aanpak. Ze is gespecialiseerd in carrièrebegeleiding, zelf-motivatietechnieken en het bereiken van een optimale energie-balans. Het resultaat van een carrièretraject bij Annelies zijn concrete keuzemogelijkheden voor jouw volgende carrièrestap, vertaald in een realistisch stappenplan op maat!
 •   Hoevestraat 11A, 9870 Machelen (Zulte)
 •   Rumbeeksesteenweg 479 bus 3.1, 8800 Roeselare
 •   Churchillstraat 50, 9770 Kruishoutem
 •   Doorniksebaan 63, 8500 Kortrijk
 •   Franklin Rooseveltlaan 348, 9000 Gent
 •   0475710879
 •   annelies.staels@sterkopjewerk.be
 •   https://www.linkedin.com/in/annelies-staels-9316922/
Maak een afspraak met Annelies

's-Gravenwezel - Zoersel

Elke van Gils

Elke heeft ruime ervaring in het begeleiden en adviseren van personen die op de arbeidsmarkt actief zijn of willen zijn. Ze biedt professionele deskundigheid op het gebied van loopbaanoriëntatie, loopbaanbegeleiding en (persoonlijke) coaching. Elke weet steeds de juiste tools aan te reiken om hier samen maar ook zelfstandig mee aan de slag te kunnen gaan. Met volle overgave en creativiteit word je gecoacht en net die andere gedachte kan uw carrière een boost geven! Op een prettige manier (samen) doelen stellen en de weg naar beweging inzetten. Ze is praktisch ingesteld en denkt: Het maakt niet uit wat je wil starten, het gaat erom dat je het doet! Coachgesprekken bij Elke zijn geschikt voor werkenden, werkzoekenden, zelfstandigen en carrièretijgers.
Maak een afspraak met Elke

Lombardsijde

Bart Huwé

Bart heeft jarenlange ervaring in het coachen van werkenden èn werkzoekenden. Hij is maatschappelijk werker en heeft ruime ervaring als arbeidsbemiddelaar bij GTB, loopbaanbegeleider en outplacementcoach. Bart garandeert jou een persoonlijke aanpak, gekenmerkt door uniciteit en een dynamische, positieve benadering van jouw loopbaanvraagstuk. Samen met jou gaat hij op zoek naar jouw talenten, passies, competenties, drijfveren en waarden. Naast zijn kennis van de courante tools binnen loopbaanbegeleiding beschikt Bart over een zeer uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt èn de opleidingsmogelijkheden. Bart is jouw ideale loopbaancoach voor vragen over jouw concrete mogelijkheden in de huidige arbeidsmarkt, resultaatgerichte sollicitatiebegeleiding, het ontdekken van nieuwe opleidingsmogelijkheden, stressreductie, work-life balans en re-integratie op de arbeidsmarkt na ontslag of ziekte.
Maak een afspraak met Bart