Assertief op het werk

Word assertiever op het werk dankzij loopbaancoaching

Ben jij eerder een terughoudend type of heb jij een uitgesproken mening, maar durf je deze niet altijd te delen in je persoonlijke of professionele omgeving? Dan kan een assertiviteitstraining bij Sterk op je Werk interessant zijn.

Sterk op je Werk bestaat uit een uitgebreid netwerk aan loopbaancoaches in heel Vlaanderen die gespecialiseerd zijn in o.a. assertiviteitstraining en assertiviteitsontwikkeling. We helpen je hier graag mee verder.

Vraag vrijblijvend infogesprek aan

Wat is assertiviteit?

Assertiviteit heeft te maken met zelfvertrouwen en het voor jezelf durven opkomen, maar eigenlijk gaat het breder dan dat. Assertiviteit gaat ook over gezond communiceren. Dit steeds rekening houdend met de gedachten en gevoelens van anderen. De ene persoon is al meer assertiever dan de andere. Gelukkig kan je met de juiste begeleiding assertiviteit meer ontwikkelen en leren om voor je mening of rechten uit te komen.

Waarom loopbaancoaching volgen om assertiever te worden?

Tijdens de loopbaancoaching leggen we de focus op assertiviteit. Dit is interessant in verschillende situaties zowel privé als professioneel, omdat het inzicht geeft in je persoonlijkheid, karakter en je competenties. Assertiever worden is bovendien voor iedereen verschillend. Voor veel personen is assertiviteitstraining het leren om in bepaalde omstandigheden te communiceren of een bepaalde houding aan te nemen waar jij je comfortabel bij voelt en die jou de nodige voordelen kan bieden.

Via onze begeleiding zal jij je beter voelen in je vel en dit ook uitstraalt om zo je persoonlijke en professionele ambities waar te maken. 

Wanneer is coaching zinvol?

Herken jij je in onderstaande situaties? Dan kan assertiviteitstraining voor jou wel nuttig zijn.

  • Ben jij vaak onzeker?
  • Kan je meer zelfvertrouwen gebruiken?
  • Wil je assertiever worden op het werk?
  • Wil je een positief zelfbeeld creëren?
  • Wil je vlot leren communiceren op het werk?
  • Wil je conflicten op het werk niet uit de weg gaan?
  • Wil je tijdens je evaluaties communicatief sterker staan in je schoenen?

Hoe helpen je assertiever te worden?

Onze loopbaancoach legt de focus op uw assertiviteit en doet je beter in je vel voelen. Assertiviteit heeft immers invloed op je zelfbeeld wat zeker en vast een voordeel is.

Onze loopbaancoaches hebben de nodige kennis, ervaring en inzichten om jou via verbeterde communicatieve vaardigheden aan een positiever zelfbeeld en meer zelfvertrouwen te helpen. Daarnaast zal onze loopbaancoach je ook helpen om je professionele doelstellingen en ambities duidelijk te communiceren naar je manager, wat de nodige voordelen kan bieden in je professionele carrière.

Gratis infogesprek aanvragen

Coaching in jouw buurt

Tijdens een loopbaancoachingstraject stellen we samen je loopbaandoel op en bieden wij persoonlijke begeleiding voor elke situatie. Maak kennis met onze coaches in jouw buurt.

[in-jouw-buurt]

Gratis en vrijblijvend intakegesprek aanvragen

Interesse in assertiviteitstraining bij Sterk op je Werk? Neem dan vrijblijvend contact op en schrijf je in voor een vrijblijvend infogesprek.

 

Gratis infogesprek inplannen