Maak een nieuwe start met je carrière!

Duizenden kinderen en studenten zitten sinds vorige week terug op de schoolbanken en bouwen verder aan hun leerproces. Tot de dag dat ze, met hun diploma in handen, de Universiteit van het leven instappen.


Pas dan begint het èchte leren! Op de werkvloer zet je competenties in, moet je samenwerken met anderen, opkomen voor je belangen en snel resultaten boeken. In een werkomgeving met steeds stijgende concurrentiedruk en sneller opvolgende trends en evoluties, heb je er dus alle belang bij jou te laten ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij lijsten voor jou de 5 redenen op waarom loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk een meerwaarde biedt voor jouw carrière:

1- Wij bieden jou kwalitatieve loopbaanbegeleiding op maat

Alle zelfstandige coaches binnen ons gemandateerd loopbaancentrum hebben de nodige academische achtergrond, werkervaringen en opleidingen genoten om jou professionele loopbaanbegeleiding te bieden naar jouw carrière(her)oriëntatie.  Hoed je voor onervaren coaches.
Kies voor een kwalitatief geschoolde coach met een degelijke achtergrond zoals psycholoog, maatschappelijk assistent, psychologisch assistent, HR, bedrijfsmanagement,... Onze coaches scholen zich constant bij in opleidingen en interventietechnieken in carrièreheroriëntering, personal branding , effectieve conflicthantering en assertiviteitsontwikkeling.

Lees hier referenties van tevreden klanten!


2- Wij zijn gespecialiseerd in assertiviteitsontwikkeling.

Loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk is er niet enkel voor mensen die op zoek zijn naar een andere job of hun personal brand willen uitwerken. Wij coachen jou om vlotter te leren omgaan met conflicten op de werkvloer, sneller en effectiever veranderingen te initiëren en door te voeren op de werkvloer, constructief feedback te leren geven aan collega’s. Het resultaat? Meer zelfvertrouwen op de werkvloer, betere sociale vaardigheden en dus het bereiken van jouw persoonlijke ambities!

3- Wij verwelkomen jou geheel persoonlijk in een warme, aangename werkomgeving

Jouw loopbaanvraag wordt steeds individueel benaderd, van daar uit bepalen we verdere stappen: wij duwen jou niet in een programma'tje maar werken vanuit thematieken en doelstellingen. Onze coaches stellen jou de juiste vragen, en reiken jou de tools aan die het beste aansluiten op jouw individuele loopbaanvraag. Bij ons geen kille en onpersoonlijke kantoren in anonieme bedrijvencentra, maar een warme en huiselijke sfeer, die terzelfdertijd professionalisme uitstraalt!  Wij werken met moderne multimedia, en bieden jou een tas kwaliteitsvolle koffie.

4- Loopbaanbegeleiding gaat bij ons veel verder dan een paar testen doen. 

Tegenwoordig vind je overal online testen, al dan niet betalend, die jou ondersteunen in jouw carrièrekeuzes, en je inzicht geven in je talenten en sterktes. Echter, deze testen kunnen zeer misleidend zijn en jou zelfs de verkeerde richting uitsturen.

5- Loopbaanbegeleiding is er voor iedereen die werkt!

Iedereen die werkt, of je nu zelfstandige bent, of in loondienst werkt, kan een beroep doen op 8 uur gesubsidieerde loopbaanbegeleiding met de loopbaancheques. Hiervoor betaal je slechts 10 Euro per uur in plaats van 137 Euro per uur. Een mooi geschenk dus ! Voorwaarde is dat je minstens 1 jaar aan het werk bent en de laatste 6 jaar geen beroep deed op loopbaanbegeleiding. Download hier de handleiding om loopbaancheques te bestellen.

Aarzel niet en schrijf je hier in voor een gratis en vrijblijvend kennismakingesgesprek met één van onze coaches in jouw regio.  Regelmatig organiseren we ook infosessies in jouw buurt waarbij we onze werking toelichten. Indien je hiervan op de hoogte wilt gehouden worden, klik hier

Vrijblijvend infogesprek

Details

  • 7 september 2017
Blog overzicht