KMO's en organisaties

Voor KMO’s en organisaties voorzien we praktijkgerichte teamtrainingen en individuele coachtrajecten van medewerkers.

Betere teamrelaties door het enneagram

Teamtraining 'Betere teamrelaties door het enneagram'

Organiseer dan het teamprogramma ‘Betere teamrelaties door het enneagram’.  

Tijdens de teamtraining ‘Betere teamrelaties door het enneagram’ laten we iedereen van het team in één groepstraining ontdekken welk enneagrampersoonlijkheidstype hij/zij is. We bekijken de talenten, waarden en pijnpunten van elk persoonlijkheidstype, en geven een handige gebruiksaanwijziging voor de collega’s en leidinggevenden. Ook bekijken we welke rollen het best bij welk type passen, en hoe je een type gelukkig of geërgerd kan maken.

Kortom: door een combinatie van interactieve theorie, tips en oefeningen leert iedereen hoe je het best met elk persoonlijkheidstype van jouw team omgaat. De relaties en productiviteit van het team zullen na deze boeiende dagtraining opmerkelijk verbeteren! 

Download hier onze infobrochure

Praktisch 

Betaal met KMO Portefeuille!

Deze opleiding kan betaald worden met KMO portefeuille, gezien Sterk op je Werk een erkend dienstverlener is voor de KMO portefeuille voor de peiler opleiding DV.0219637 tot en met 8/12/2021. Dit betekent 40% van de kostprijs gesubsidieerd zal worden door het Agentschap voor Innovatie en Ondernemen, indien de klant tot de categorie " Kleine Ondernemingen" behoort. Voor Middelgrote ondernemingen bedraagt het steunpercentage 30%. Meer over de procedure om deze betaling in orde te brengen, volgt na ontvangst van het inschrijvingsformulier en/of de offerte. 

 

professionele loopbaanbegeleiding

Individuele coachtrajecten medewerkers

Na de teamtraining, biedt sterk op je werk ook individuele coachingtrajecten aan voor leidinggevenden of teamleden die willen werken aan specifieke uitdagingen in hun teamrelaties (leiderschap en motivatie van het team, assertiviteit, conflictmanagement, …). Op basis van het persoonlijkheidstype dat namelijk werd gedefinieerd tijdens de groepstraining, worden zeer specifieke en pragmatische tools aangereikt die onmiddellijk voelbaar resultaat bieden. ROI gegarandeerd!

Contacteer ons voor tarieven en voorwaarden

Folder nu downloaden

Gratis infogesprek inplannen