KMO's en organisaties

Voor KMO’s en organisaties voorzien we praktijkgerichte teamtrainingen en individuele coachtrajecten van medewerkers.

Betere teamrelaties door het enneagram

Teamtraining 'Betere teamrelaties door het enneagram'

Organiseer dan het teamprogramma ‘Betere teamrelaties door het enneagram’.  

Het Enneagram is een neutraal ontwikkelingsmodel dat negen types omschrijft op basis van innerlijke motivatoren, groeikansen en valkuilen.
Tijdens de teamtraining ‘Betere teamrelaties door het enneagram’ laten we iedereen van het team in één groepstraining ontdekken welke voorkeursstijl hij/zij vaak hanteert binnen het enneagram. We bekijken de talenten, competenties en pijnpunten van elke medewerker, en geven een handige gebruiksaanwijziging voor de collega’s en leidinggevenden. Ook bekijken we welke rollen het best bij welk type passen, en hoe je een type gelukkig of geërgerd kan maken.

Kortom: door een combinatie van interactieve theorie, tips en oefeningen leert iedereen hoe je optimaal met elke collega in jouw team omgaat. De onderlinge relaties en productiviteit van het team zullen na deze boeiende dagtraining opmerkelijk verbeteren! 

Download hier onze infobrochure  Vrijblijvende offerte

Praktisch 

 

professionele loopbaanbegeleiding

Individuele coachtrajecten medewerkers

Sterk op je Werk biedt individuele coachingtrajecten op maat aan voor leidinggevenden of teamleden die willen werken aan specifieke uitdagingen in hun teamrelaties. 

Wat kan een resultaatgericht coachtraject concreet opleveren voor jouw medewerkers? 

- Je neemt nog meer ownership in jouw job, als leidinggevende of professional, en voelt je betrokken bij jouw doelstellingen.
- Je verdiept en versterkt de competenties die nodig zijn om jou verder te ontwikkelen in jouw job, en te groeien in jouw rol binnen het team.
- Je leert praktische tools en interventie technieken in assertiviteit, leidinggeven, het stellen van de juiste prioriteiten, het oplossen van problemen en commmunicatie met impact.
- Je leert signalen herkennen bij jouw collegas die duiden op mogelijke communicatieproblemen.

Vrijblijvende offerte

Betaal onze teamtrainingen en coachtrajecten met KMO Portefeuille!

Sterk op je Werk is een erkend dienstverlener is voor de KMO portefeuille voor de peiler opleiding DV.0219637 tot en met 8/12/2021. Dit betekent dat 30% van de kostprijs gesubsidieerd zal worden door het Agentschap voor Innovatie en Ondernemen, indien de klant tot de categorie " Kleine Ondernemingen" behoort. Voor Middelgrote ondernemingen bedraagt het steunpercentage 20%. Meer over de procedure om deze betaling in orde te brengen, volgt na ontvangst van het inschrijvingsformulier en/of de offerte. 

Folder nu downloaden

Vrijblijvende offerte aanvraag

Gratis infogesprek inplannen