Loopbaancoach Hasselt

Lynne Jehoul

Lynne Jehoul

Als loopbaancoach begeleid ik mensen in hun persoonlijke en professionele groei, door hen te inspireren en inzicht te geven in zichzelf. Ik laat mensen ontdekken wat hun sterktes zijn en begeleid hen te groeien in of naar die droomjob of bedrijf waar ze energie van krijgen. Ik geloof dat inzetten op je talenten en vergroten van je veerkracht je de beste kans geeft op succes en professioneel geluk.

Als ervaren HR Manager ken ik de verwachtingen en tendensen van de markt en de uitdagingen op de werkvloer. Als sparringpartner van het Management en bedrijfsleiders, weet ik wat de dagelijkse challenges van de business en leadership zijn.

"Je kan alles bereiken wat je wil, als je er maar in gelooft en er echt voor wil gaan." Mijn loopbaan is daar het beste bewijs van. Als afgestudeerde droomde ik van een carrière als Finance Manager, maar had niet het juiste diploma op zak. Door Focus, openstaan voor opportuniteiten en vooral te genieten van het traject, was ik 10 jaar later Finance Manager van een internationaal bedrijf. Later heb ik een job switch gemaakt naar een nieuwe uitdaging als HR Manager. Nu zet ik mijn kennis en passie in als coach en Consultant.

Vraag jij je af welke job of business echt bij je past? Wil jij je sterktes optimaler inzetten of doorgroeien, maar je loopt vast? Kost je job je veel energie of wil je je heroriënteren?

Tijdens onze coachingsessies help ik jouw zelfkennis en veerkracht te vergroten. Je krijgt een duidelijk inzicht in je talenten en waarden en wat je nu belemmert om je doelen te bereiken. Je leert wat je wil ontwikkelen en welke job, cultuur en omgeving best bij jou past. Ik help je om opportuniteiten te ontdekken en kansen te creëren, zodat je vol zelfvertrouwen de juiste keuze en volgende stap kunt maken.

Beschik je over minimum 7 jaar of 84 maanden werkervaring? Dan heb je recht op loopbaancheques. Lees alle voorwaarden hier.


Maak een afspraak met Lynne Bekijk de blog van Lynne Lees referenties
Gratis infogesprek inplannen