coach-ann-ghesquiere voorbeeld-logo
Loopbaancoach

Ann Ghesquière

Maak een afspraak met Ann

Na een loopbaan van 4 jaar in het onderwijs maakte Ann een carrièreswitch naar de uitzendsector. De perfecte match tussen bedrijf en werknemer zoeken, gaf haar steeds voldoening en energie in haar job als uitzendconsulente. In 2013 stampte ze een volledig nieuw kantoor uit de grond in Roeselare, ondertussen een vaste waarde in de regio.
Ann is gecertificeerd ICF coach en heeft een grondige kennis van de arbeidsmarkt, tonnen ervaring met rekrutering en selectie, en een groot netwerk in het bedrijfsleven. Samen met haar voeling voor werkgever en werknemer garandeert dit een resultaatgerichte aanpak bij haar cliënten. Tot op vandaag blijft ze zich non stop bijscholen in carrièregerelateerde thematieken.
Wil jij jou heroriënteren? Jouw loopbaanpad een boost geven? Wil je jouw talenten meer inzetten in jouw job of business, maar zoek je de goede aanpak? Samen met jou zal Ann ontdekken welke werksituatie jou echt energie en werkplezier oplevert!

Beschik je over minimum 7 jaar of 84 maanden werkervaring? Dan heb je recht op loopbaancheques. Lees alle voorwaarden hier.

Kantoor locaties

Bekijk de blog van Ann

Neem contact op met Ann

Zie jij de bomen door het bos niet meer en wil je je graag laten begeleiden?
Kies dan voor loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk.