Ellen(c)lienvandeneynde-102
Loopbaancoach

Ellen Vercauteren

Maak een afspraak met Ellen

Geeft jouw job je geen energie meer?
Heb je het gevoel ergens onderweg jezelf te zijn kwijtgeraakt?
Dat je misschien tot nu te veel ‘het pad met de blauwe paaltjes’ hebt gevolgd en dat dit het niet is?
Dan ben je bij Ellen aan het juiste adres! Ellen is Master in de agogische wetenschappen (VUB) en cultuurmanagement ( Universiteit Antwerpen). Tijdens haar loopbaan werkte Ellen voor opdrachtgevers binnen uiteenlopende sectoren (logistiek, dienstverlening, uitzend, retail, transport, ...) en heeft zelf onder meer ervaring in de cultuur- en erfgoedsector, de zorg en in overheidsdienst. 
Ellen heeft een enorme drive om jou te ondersteunen in het ontdekken wat 'echt bij jou past', zodat jij jouw volle potentieel kunt ontwikkelen, ook in je job!
Wie ben jij? Wat kun je?  Wat vind je belangrijk?  Waar wil je naartoe? Wat hindert jou eventueel om nu al stappen te zetten?  
Binnen die navigatie naar zelfkennis, helderheid en veerkracht ondersteunt Ellen jou naar jouw ideale jobsituatie!

Ellen is gespecialiseerd in werkgerelateerde thematieken zoals hoogsensitiviteit, perfectionisme en stressgevoeligheid. Deze hebben een precaire invloed op jouw professionele werkervaring,  jobinhoud, werkomgeving en loopbaankeuzes. Binnen de scope van jouw loopbaantraject op maat kunnen deze onderwerpen mee opgenomen worden.
Je kan er bovendien op rekenen dat jouw opgedane inzichten resulteren in een strak, concreet en praktisch plan. Zo kun jij met fris zelfvertrouwen de stappen zetten naar een werksituatie en leven op maat van jouw noden! Afhankelijk van jouw voorkeur begeleidt Ellen jou in haar praktijkruimte in Stabroek / Kapellen en Berchem/Antwerpen, online, hybride , of tijdens wandelingen in het bos.

Kantoor locaties

Bekijk de blog van Ellen

Neem contact op met Ellen

Zie jij de bomen door het bos niet meer en wil je je graag laten begeleiden?
Kies dan voor loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk.