Referenties

Anouschka Dubois, HR Business Partner bij Daikin Europe - HR Manager bij Rotex Systems GmbH

Zelf liep ik al een tijdje met het idee om loopbaanbegeleiding te volgen om een duidelijker beeld te krijgen op mijn persoonlijke talenten en hoe ik deze professioneel kan inzetten. Hierdoor kwam ik bij Sterk op je Werk in Izegem terecht. Ik heb Eva leren kennen als een flexibele, betrokken en motiverende loopbaanbegeleider met een aanstekelijk enthousiasme. Onze inspirerende gesprekken en praktische, resultaatgerichte oefeningen hebben tot een aantal professionele inzichten en praktische tips geleid die ik zowel in mijn huidige buitenlandse uitdaging als daarna zeker nog kan gebruiken.

Tom Allemeesch, Account Manager B2B met expertise in internationale metaalindustrie en bouwsector

“Ook als doorwinterde account manager had ik veel baat bij een individueel traject loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk. Het opnieuw identificeren van je sterktes, talenten en groeimogelijkheden, en ontdekken hoe je een succesvolle ondersteuning kunt vinden binnen je team, is een oefening die voor iedere manager nuttig is. De professionele coachingstijl en sterke interventies van mijn loopbaanbegeleider zorgden keer op keer voor constructieve sessies, waardoor ik met enthousiasme verder kan bouwen aan de toekomst van mijn carrière.” 

Marleen Hoflack, Technisch coördinator/Calculator bij Schelfhaut Aluprof

Na een carriere van 17 jaar als technisch commercieel adviseur had ik het gevoel dat het tijd was om een nieuwe richting in te slaan. Na een jaar van bezinning begon ik te beseffen dat mensen coachen, opleiden en sturen een tweede aard van mij is. Daarvan had ik dan ook graag een gefundamenteerde bevestiging gekregen, vandaar dat ik in contact gekomen ben met Sterk op je Werk uit Izegem (West-Vlaanderen). Na een aangenaam en leerrijk introductie gesprek bleek al vlug dat ik bij het juiste bedrijf terecht was gekomen om mijn professionele switch mogelijk te maken! Na een aantal ' to the point' testen uitgevoerd te hebben bleek dit een bevestiging te zijn van mijn vermoeden. Daaruit heeft mijn loopbaanbegeleider mijn dan ook verder aangespoord om bepaalde stappen te zetten voor mijn professionele toekomst.

Pim Pauwels, Sous-chef

Na het overwegen van een carrièreswitch, een carrièrebegeleiding bij Sterk op je Werk beginnen volgen. Deze hebben me geholpen om mijn sterktes, talenten en waarden te ontdekken, zodat ik me beter in mijn job kon vinden en combineren met mijn gezinsleven. Echt een aanrader voor veel doeleinden!

Sophie Frijters, Assistant verkoop NTG Gent

Een aantal maanden geleden kwam ik jammer genoeg tot het besef dat ik vast zat in mijn werksituatie en het tijd was voor verandering. In mijn zoektocht naar een goede cursus loopbaanbegeleiding in Oost-Vlaanderen ben ik bij Sterk op je Werk in Gent terecht gekomen. Het bedrijf gaat 100% voor een persoonlijke aanpak op maat en de sessies loopbaanbegeleiding hebben me duidelijk gemaakt welke professionele wegen bij mijn persoonlijkheid aansluiten. Ondertussen vond ik een nieuwe job waar ik de kans heb gekregen mezelf volledig te ontplooien en ben ik terug gelukkig. Ik zou Sterk op mijn Werk aan iedereen aanraden die effectief wilt investeren in zijn carrière!

Mieke Van Den Heede , Dossierbeheerder IAB-stagiair accountant

Begin dit jaar had ik het gevoel dat ik vast zat in mijn job, zonder echt te weten waaraan (of aan wie) dat lag. Onder het motto “baadt het niet, schaadt het niet” ben ik bij Sterk op je Werk terecht gekomen. Door het traject loopbaanbegeleiding ben ik een pak zelfkennis rijker, heb ik een stuk meer inzicht verworven in mijn valkuilen en sterktepunten en bovendien, weet ik perfect wat mij zo ongelukkig maakte in mijn werksituatie! Mijn loopbaanbegeleider had een heel directe en doelgerichte aanpak, en door de combinatie van thuisopdrachten en coaching voelt het heel “casual” aan. Na mijn traject werd mij geen pasklaar antwoord aangeboden, maar had ik wel alles in handen om zelf aldanniet een beslissing te nemen om mijn werksituatie te veranderen. De beslissing zelf is er niet makkelijker op geworden, maar ik weet nu heel zeker dat het de juiste geweest is. Ondertussen werk ik al een maand op mijn nieuwe job, maar de (zelf)kennis die ik tijdens dit traject verworven heb, neem ik nog een hele carrière mee!

Kati Peirens, Regiodirecteur ABVV

Ik ging langs bij Sterk op je Werk in Izegem om te groeien in leiderschap. Ik kreeg heel wat effectieve tools en praktische tips waar ik verder mee kan als leidinggevende met mijn team. Bedankt voor het coachen!

Anja Laevens, Administratief medewerker

Na een grootschalig collectief ontslag wilde ik tijd nemen voor een kwalitatieve evaluatie van mijn 16-jarige loopbaan. Wat kan ik goed en wat doe ik graag? Tijdens het traject loopbaanbegeleiding “ Succesvolle carrièreswitch “ kreeg ik heel waardevolle tools aangereikt (Persoonlijkheidsanalyse, talenten, waarden,..) en nuttige praktische technieken in personal branding (wat maakt mij uniek op de arbeidsmarkt?). Dankzij de professionele aanpak van Sterk op je Werk weet ik nu beter wat ik wil en kan ik nu bewuster en vol zelfvertrouwen de juiste carrièrekeuzes maken. Ik zou loopbaanbegeleiding aanraden aan iedereen die zijn carrièrepad optimaal wil (bij)sturen, of je nu werknemer, manager of zelfstandige bent!" Bedankt!

Nadine Fedemma, Procurement Lead (BeLux) bij Accenture

The approach of Sterk op je Werk is focused on the personal career objectives you want to reach within your career. The sessions quickly deliver the insights you need to further evolve, which is great. Career coaching helped me isolate my strengths and understand where I had areas for improvement. I’m now better able to pick and target positions which suit my skill set. This also enables me to better articulate my strengths for a position when asked. I enjoyed working with Sterk op je Werk tremendously and would recommend the company to anyone who wishes to dive deeper into your personal skill set and help you articulate better what you are looking for. Thank you!

Stephanie Roelens, Sales Manager, specialized in new business development

Sterk op je Werk has broadened up my vision in terms of career management. As a result, I am now fully in charge of my own career path and self-mastery! Due to their expertise in sales, I felt that we connected on the same level. I would recommend Sterk op je Werk to sales professionals who want to take concrete action to get more energy and satisfaction out of their career, and discover hidden talents which they'd never thought to find within themselves.

Anouk Dobbelaere, Development Consultant BPOST

De rol van onze teamleaders die in de distributiecentra onze postbodes aansturen, evolueert zeer snel.  Ze worden, naast het dagdagelijkse operationele werk, ook geconfronteerd met nieuwe manieren van leidinggeven en de introductie van nieuwe diensten aan onze consumenten. 

Een klein jaar lang heeft Eva Buyck onze teamleaders ondersteund met individuele competentiecoaching. Ze werkten ondermeer hun communicatievaardigheden bij, verhoogden hun zelfmanagement en leerden om assertiever feedback te geven tijdens functionerings-en luistergesprekken.  Daarnaast verkende een deel van hen ook de arbeidsmarkt en ontdekten ze welke jobs binnen hun mogelijkheden lagen, welke job het best bij hen zou passen, rekening houdend met hun talenten en waarden.

Ciska Van Loocke, Consultant

Het contact met mijn loopbaanbegeleidster was erg hartelijk.  Haar resultaatgerichtheid en enthousiasme werken aanstekelijk en de oefeningen die we samen deden , hebben me een nog beter inzicht gegeven in mijn persoonlijke competenties en mijn job mogelijkheden. Eva is ook een kei in personal branding

Kaddi Zemouri, zaakvoerder Beautiful Destinations

Na enkele sessies bij Sterk op je Werk kreeg ik al snel een duidelijke visie over mijn doelen en welke stappen ik hiervoor diende te ondernemen. De praktische tips heb ik ondertussen al kunnen toetsen en met succes. De keuze om een traject loopbaanbegeleiding op maat te volgen is een super goede beslissing geweest.

Hilde Vandenbulcke, All-round management assistent

Zestien jaar had ik mijn hart en ziel gegeven in mijn job, tot ik belandde in een burn-out. Ik kwam terecht in een hevige, emotionele rollercoaster.
Gelukkig kon ik terecht bij Sterk op je Werk in Izegem (West-Vlaanderen). Er was reeds de eerste klik toen ik bij mijn loopbaanbegeleider Eva op gesprek kwam. Ze gaf me waardevolle tools en zo kon ik profileren wie ik echt ben, welke mijn talenten zijn. Kortom, dit traject loopbaanbegeleiding  gaf me een positieve boost om de toekomst met vertrouwen aan te pakken. Dankzij Sterk op je Werk weet ik nu beter wat ik wil en kan nu bewustere carrièrekeuzes maken. Een aanrader met stip aan iedereen die meer wil halen uit zijn/haar carrière!
 

Michiel Verfaillie, zaakvoerder 3BE Translations

Ik heb bij Sterk op je Werk in Izegem (West-Vlaanderen) enkele sessies loopbaanbegeleiding gevolgd om tot nieuwe inzichten te komen over mezelf en mijn loopbaan. Je loopbaanbegeleider stelt je onmiddellijk gerust in een warm kader. Als je hoopt op een jaknikker ben je bij Sterk op je Werk beslist aan het verkeerde adres! Op een analyserende manier werd mijn persoonlijkheid blootgelegd en werd er bekeken welke jobpistes best bij mijn persoon passen. Dit is bij momenten best confronterend en opmerkelijk accuraat, maar dit was wat ik net nodig had! Namelijk een (kritisch!) duwtje in de goeie richting. Aanrader voor wie zichzelf beter wil leren kennen vanuit een andere invalshoek!

Lindsey Lagae, All-round Management Assistant gespecialiseerd in resultaatgerichte procesoptimalisatie en -opvolging voor retail en B2B

Na een lange tijd doorgaan, niet weten hoe en wat of hoe eraan te beginnen, kwam ik uiteindelijk (volledig uitgeblust) bij Sterk op je Werk in West-Vlaanderen terecht. Na 1 sessie wist ik het al, hier word ik begrepen. Hier ga ik weer grip krijgen op mijn leven. Na de eerste afspraak met mijn jobcoach had ik al een goed beeld van wie ik was en waar ik ongeveer naartoe wou. Ik zocht en kreeg antwoorden op wie ik ben en welke belangrijke waarden en talenten ik heb. Het traject loopbaanbegeleiding gaf mij weer de kracht en de energie om orde op zaken te stellen, alles terug op een rijtje te krijgen en uiteindelijk een nieuwe job te zoeken. De beste beslissing blijkt nu... ik voel me weer fantastisch!

Tinne Withouck, administratief medewerker kwaliteitsdienst

Het traject loopbaanbegeleiding bij Eva Buyck van Sterk op je Werk in Izegem (West-Vlaanderen) leverde mij meer zelfvertrouwen op, een duidelijker zicht op mijn competenties. Ik ontdekte waar mijn interesses en vaardigheden naar uitgaan en welke mijn jobmogelijkheden zijn. Ik leerde hoe ik beter en doelgerichter kan solliciteren. Ik zou dit traject loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk aanraden aan iedereen die gelukkiger wil worden op zijn werk of een carrièreswitch overweegt.

Evelien Corveleyn, Master in Taal- en Letterkunde met pedagogische specialisatie, met ervaring in probleemoplossende communicatie

Met de hoop meer duidelijkheid en richting te vinden in mijn carrièremogelijkheden volgde ik bij Sterk op je Werk een aantal sessies loopbaanbegeleiding. Al tijdens de eerste sessie was ik ontzettend onder de indruk. Door de methodes die mijn loopbaanbegeleider gebruikt doorgrondt ze je heel snel, van je talenten tot je waarden en je dromen. In de sessies die daarop volgden werd het totale plaatje duidelijk: welke jobpistes wou ik nastreven en welke stappen zou ik hiervoor moeten zetten. Steeds met duidelijke tips en ondersteuning van mijn loopbaancoach, die zich niet beperkte tot de uren van de sessies, heb ik het zelfvertrouwen teruggevonden om op zoek te gaan naar en te solliciteren voor een job die echt bij me past.

Deborah Naert, zaakvoerder DNAdmin

Het heeft mij echt goed gedaan om loopbaanbegeleiding te volgen bij Sterk op je Werk. Al van de eerste sessie kreeg ik heel andere inzichten. Ik zat blok op gebied van werk en wist niet welke job er echt bij mij paste. Ik heb leren verder kijken dan mijn neus lang is en heb het gevoel dat ik terug kan ademhalen. Ik zie terug tal van mogelijkheden.

Kiara Togher, zaakvoerder Vialo bvba

Ik was op zoek naar dé oplossing voor een probleem in mijn toenmalige werksituatie. Loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk gaf me echter veel meer. De tijd en de ruimte die ik nodig had om de vragen en antwoorden in mijn hoofd te ordenen. Het verbreedde mijn kijk op mijn professionele situatie en zorgde ervoor dat ik enkele belangrijke knopen doorhakte. Wat wil ik echt? En nog belangrijker, wat wil ik NIET meer… en wie wil ik niet meer zijn. Voor mij persoonlijk was het een succesvolle stap, die resulteerde in de start van een eigen zaak. Tijdens het traject was het voor mij zo duidelijk dat ik op zoek was naar een positieve verandering en naar een evenwicht tussen mijn professioneel en privéleven. Sinds begin 2016 lever ik met Vialo bvba hr-ondersteuning en administratieve diensten aan kmo’s die daar nood aan hebben. 

Eithne Esmonde, Customer Service Representative UK and German Market at Tennant Europe

I went to Sterk op je Werk for help with a few issues workwise and to change my career. She gave some great tips and help to me and has an open ear for people. She gives a personal touch to her coaching which I liked!