Referenties

Benedict Huysman, Projecteigenaar productinnovatie

Na 12 jaar bij mijn eerste werkgever was het nodig om eens rustig te kijken naar de volgende stappen in mijn loopbaan. Ik wou een beter beeld krijgen van mijn sterktes, zwaktes en interesses en een job die daar echt bij past. Mijn loopbaancoach kon mij direct op mijn gemak stellen. Ze heeft me de tools aangereikt om een beter inzicht te krijgen in mezelf. Op die manier kon ik me een beeld vormen van de ideale job en welke paden je kan bewandelen in je loopbaan. Ze is echt begaan en laat je zelf tot inzichten komen. Ze is heel flexibel qua contactmomenten. Ik ben tevreden dat ik met haar aan de slag ben gegaan. Ik zou loopbaanbegeleiding aanraden aan iedereen die eens de balans wil opmaken van zijn job, een beter beeld van zichzelf wil, en raad wil bij de volgende stappen in zijn loopbaan.

Ines Verborgh, Dierenarts

Als drukbezette dierenarts met een bloeiende praktijk voelde ik sinds enkele jaren dat mijn work life balans zoek was. Ik wilde meer genieten van mijn gezin en vrienden, meer quality time met andere woorden. Het traject bij Sterk op je Werk zorgde ervoor dat ik terug duidelijkheid kreeg in waar ik naartoe wil met mijn carrierepad. Het resultaat is nu dat ik in mijn praktijk efficienter werk en meer taken doordelegeer, zodat ik kan genieten van quality time met wie mij lief is. Ik zou dit traject echt aanraden aan elke drukbezette, hardwerkende ondernemer die een betere work life balans wil bereiken. Een echte aanrader! 

Jan Dejaeghere, Cargo Superintendent

Ik had direct een klik met mijn loopbaancoach. Ze had veel voeling met mijn concrete jobsituatie en confronteerde mij op een duidelijke manier met mijn ontwikkelpunten.
Ik heb nu een duidelijker inzicht nu in mijn prioriteiten en professionele doelstellingen. Dikke merci! 

Froukje Kafeja, Schoolarts

Ik volgde loopbaanbegeleiding omdat het plezier uit mijn job aan het verdwijnen was. Ik voelde me zo opgejaagd en moe. Veel van wat ik deed, deed ik omdat het moest. Verder bleek dat ik onvoldoende grenzen stelde naar collega's toe. Mijn loopbaancoach gaf me praktische tips om daar anders mee om te kunnen gaan, in de vorm van verbindende communicatie. Ik raad Sterk op je werk aan bij mensen die, net als ik meer plezier uit hun job willen halen, en zich elke werkdag minder overspoeld en beheerst willen voelen door wat er door het werk op hun af komt.

Marleen Hoflack, Technisch coördinator/Calculator

Na een carriere van 17 jaar als technisch commercieel adviseur had ik het gevoel dat het tijd was om een nieuwe richting in te slaan. Na een jaar van bezinning begon ik te beseffen dat mensen coachen, opleiden en sturen een tweede aard van mij is. Daarvan had ik dan ook graag een gefundamenteerde bevestiging gekregen, vandaar dat ik in contact gekomen ben met Sterk op je Werk. Na een aangenaam en leerrijk introductie gesprek bleek al vlug dat ik bij het juiste bedrijf terecht was gekomen om mijn professionele switch mogelijk te maken! Na een aantal ' to the point' testen uitgevoerd te hebben bleek dit een bevestiging te zijn van mijn vermoeden. Daaruit heeft mijn loopbaanbegeleider mijn dan ook verder aangespoord om bepaalde stappen te zetten voor mijn professionele toekomst.
 

Kelsey Beirens, Verpleegkundige

Ik had zelf al redelijk wat plannen gemaakt voor mijn professionele toekomst, maar ik had zelf geen inzicht hoe ik daar moest geraken. En of de plannen die ik in mijn hoofd had ook wel pasten bij mijn wensen, dromen en bij de persoon die ik ben. Mijn loopbaancoach gaf mij handvaten waarmee ik kon werken om zo een eigen plan te maken. Ook werd er regelmatig een spiegel voorgehouden waardoor mijn zelfkennis, inzicht en manier van communiceren grondig onder de loep werden gehouden. Concreet heb ik heel doordachte stappen kunnen zetten binnen een plan naar een groeiende carrière. Ook kreeg ik heel veel voorbeelden van tools, werd er literatuur aangeboden om mij verder te verdiepen en mijzelf bepaalde technieken eigen te maken. Met als eindresultaat een nieuwe job die volledig past bij mijn wensen en idealen. Ik raad dit iedereen aan. Of je nu concrete plannen hebt voor een carrièreswitch, of je stelt jezelf de vraag “Is dit het nu?”. De handvaten die je aangeboden krijgt waarmee je zelf aan de slag kan zorgen voor een mooi totaalbeeld van verleden, heden en wensen. De vele tips & tricks kan je zowel privé als professioneel gebruiken. Je zal er sowieso je voordeel uithalen!

Myriam D., Ergotherapeut

Na jarenlange ervaring en werk in eenzelfde rol had ik het gevoel niet meer op het juiste spoor te zitten. Ik wilde exploreren of er eventueel andere pistes waren, maar vooral ook of en hoe ik anders kon omgaan met de situatie op het werk. Ik volgde loopbaancoaching bij Deborah. Na afloop van het traject ben ik nog steeds werkzaam in dezelfde functie, in dezelfde organisatie, en dat tijdens een pandemie. Toch is mijn situatie sterk verbeterd. Door onze coachingsgesprekken heb ik vooral geleerd om beter te communiceren, niet enkel met mijn diensthoofd, maar ook met collega’s. Er is alvast een signaal uitgezonden. Ik besef ook dat dit een proces is, en dat je de dialoog zelf gaande moet houden. Ik kreeg alvast begrip van de meeste collega’s, van sommige niet…. Maar dat zijn dan net diegenen, die gespaard bleven van extra druk, omdat ikzelf altijd in de bres sprong. Ik probeer ook daar een mouw aan te passen. Ik zit dus nog steeds in mijn oude vertrouwde job, waar ik mij beter bij voel, maar ondertussen blijf ik nieuwe uitdagingen opvolgen. De Corona pandemie maakt het er niet makkelijker op, maar het doet wel nadenken over wat belangrijk is in het leven…quality time in eerste instantie, wat mij betreft.

Kathleen Willems, Expeditiebediende

Na ruim 20 jaar werkervaring en een bijkomend diploma dat ik intussen behaald had, was het voor mij belangrijk om even stil te staan en te heroriënteren. Ik wilde bekijken wat het belangrijkste is voor mij in werk en privé, hoe ik mijn talenten het best kan inzetten, welke andere pistes ik nog kan ingaan. Met mijn loopbaancoach Deborah doorliep ik het traject en zette ik alles op een rijtje, en bepaalde ik een aantal concrete acties. Ik ben sindsdien vertrokken bij mijn werkgever en elders gestart. Ik heb tot nu toe nog geen minuut spijt gehad van mijn besluit. Ik werk in 2 ploegen: de vroege en de late.  Ik heb nu wat meer tijd voor mezelf en voor mijn ouders.  Qua loon heb ik nu iets meer. Ik krijg ook meer erkenning en dankbaarheid. Kortom hetgeen ik eigenlijk wou. Als ik weer vastloop en iemand wil om mee te sparren om groeimogelijkheden te exploreren, neem ik zeker weer contact op met Sterk op je Werk.

Tessa Martens, Verpleegkundige

Ik twijfelde of ik wel in mijn job wilde blijven als verpleegkundige. Het coachtraject leverde mij meer inzicht op in mijn vaardigheden en welke concrete acties ik moet ondernemen om meer voldoening te halen uit mijn job.  Tijdens mijn traject heb ik niet enkel stilgestaan bij mijn jobsituatie en leerde ik mezelf beter kennen. Ik ben ook uit mijn confortzone getreden en heb concreet actie ondernomen!

Marleen De Smul, Administration & Planning Officer

Ik wilde 1 van mijn 2 deeltijdse jobs vervangen door een andere job. Als medische secretaresse verdiende ik te weinig. Dankzij de hulp van mijn coach ben ik ondertussen succesvol gestart met administratieve ondersteuning op freelance basis. Ik zou dit traject echt aanraden aan mensen die duurzame veranderingen willen aanbrengen in hun loopbaanpad.  

Chantal Van Litsenburgh, van kassierster in supermarkt naar woonbegeleidster in de social profit

Ik haalde geen voldoening meer uit mijn job en was op zoek naar een nieuwe uitdaging, na 36 jaar in dienst te zijn bij dezelfde familiale onderneming (supermarkt). Ik had ‘honger’ om nieuwe dingen te leren en wilde graag een carrièrewending maken, maar wist niet juist in welke richting en hoe ze hieraan moest beginnen. 
Door de loopbaanbegeleiding hoopte ik om beter zicht krijgen op waar mijn talenten liggen en welke richting ik graag uit zou willen (zoektocht naar interesses).Door de sessies bij mijn loopbaancoach ben ik erachter gekomen welke richting ik op carrièrevlak precies uit wilde, nl. een job waarin ik mensen kon helpen. Mijn kandidatuur werd positief onthaald bij al de bedrijven waar ik solliciteerde. Na enkele maanden had ik een contract ondertekend als woonbegeleidster in de social profitsector. Dit verliep veel vlotter dan ik had gedacht. Ik zou dit traject zeker aanraden aan iedereen die geen voldoening meer haalt uit zijn/haar job, maar in het bijzonder aan 50-plussers. Ik dacht dat mijn leeftijd een grote drempel zou zijn bij het maken van een carrièreswitch maar dankzij het volgen van de loopbaanbegeleiding, leerde ik mezelf beter kennen en slaagde ik er zo in om vol vertrouwen op zoek te gaan naar een nieuwe job in een volledig nieuwe sector, die mij nauw aan het hart ligtl

Tom Allemeesch, Field sales specialist

Ook als doorwinterde account manager had ik veel baat bij een individueel traject loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk. Het opnieuw identificeren van je sterktes, talenten en groeimogelijkheden, en ontdekken hoe je een succesvolle ondersteuning kunt vinden binnen je team, is een oefening die voor iedere manager nuttig is. De professionele coachingstijl en sterke interventies van mijn loopbaanbegeleider zorgden keer op keer voor constructieve sessies, waardoor ik met enthousiasme verder kan bouwen aan de toekomst van mijn carrière.

Anouschka Dubois, HR Business Partner bij Daikin Europe

Zelf liep ik al een tijdje met het idee om loopbaanbegeleiding te volgen om een duidelijker beeld te krijgen op mijn persoonlijke talenten en hoe ik deze professioneel kan inzetten. Hierdoor kwam ik bij Sterk op je Werk terecht. Ik heb mijn loopbaancoach leren kennen als een flexibele, betrokken en motiverende persoon met een aanstekelijk enthousiasme. Onze inspirerende gesprekken en praktische, resultaatgerichte oefeningen hebben tot een aantal professionele inzichten en praktische tips geleid die ik zowel in mijn huidige buitenlandse uitdaging als daarna zeker nog kan gebruiken.
 

Anouk Dobbelaere, Development Consultant BPOST

De rol van onze teamleaders die in de distributiecentra onze postbodes aansturen, evolueert zeer snel.  Ze worden, naast het dagdagelijkse operationele werk, ook geconfronteerd met nieuwe manieren van leidinggeven en de introductie van nieuwe diensten aan onze consumenten. Een klein jaar lang werden onze teamleaders ondersteund met individuele competentiecoaching. Ze werkten ondermeer hun communicatievaardigheden bij, verhoogden hun zelfmanagement en leerden om assertiever feedback te geven tijdens functionerings-en luistergesprekken.  Daarnaast verkende een deel van hen ook de arbeidsmarkt en ontdekten ze welke jobs binnen hun mogelijkheden lagen, welke job het best bij hen zou passen, rekening houdend met hun talenten en waarden.

Pim Pauwels, Sous-chef

Na het overwegen van een carrièreswitch, een carrièrebegeleiding bij Sterk op je Werk beginnen volgen. Deze hebben me geholpen om mijn sterktes, talenten en waarden te ontdekken, zodat ik me beter in mijn job kon vinden en combineren met mijn gezinsleven. Echt een aanrader voor veel doeleinden! 

Petra Swaegers, Master vertaalkunde Frans-Spaans

Ik verander van halftijds werken naar een 4/5 maar ik heb nu een loon dat mij wat ruimte geeft, en ik ben echt super tevreden ! Héél erg bedankt Elke voor alle positieve energie en positieve vibes die jij hebt uitgestraald en op die manier gedeeld, jij bent echt een topmadam in jouw werk !!!!!!! Ik hoop dat nog veel mensen die kracht van jou mogen overnemen, je geeft kracht, dat is echt enorm positief.

Ludo Baecke, Verzekeringsspecialist

Ik voelde me niet meer goed in mijn job. Ik kreeg geen erkenning, ik had een conflict met mijn werkgever. Ik was niet akkoord met de manier van werken en vroeg me af of ik nog in de juiste sector zat. Was het nog de moeite om mijn job te behouden of was het beter om te veranderen van werk? Mijn coach hielp me om uit mijn comfortzone te komen.  Hierdoor kwam er een klik. Dat ik moest veranderen van werkgever en niet persé van job. Ik kreeg meer energie om verder om mijn job te focussen. Stimulans om effectief te solliciteren. Hij toonde begrip , liet me ventileren en hielp me om terug te geloven in mijn eigen kunnen. Ik werd stilaan terug zelfzeker. Een gelijkaardige job bij een andere werkgever waar de werkomgeving wel bij mij past was het eindresultaat! Ik zou een traject loopbaanbegeleiding aanraden aan alle mensen die twijfelen aan zichzelf en bevestiging nodig hebben. Mensen die op een doodlopend spoor zitten in hun huidige job en uitdaging missen in hun carrière hebben hier alle baat bij!

Benoit Thaets, Hoofdkelner

Ik had echt nood aan verandering, ik had dat ene duwtje in de rug nodig om die keuze te maken en zelfzeker te zijn dat het mogelijk is om te veranderen. Loopbaancoaching gaf mij duidelijkheid dat er iets moest veranderen in mijn loopbaan. Dankzij de loopbaanbegeleiding kon ik ook weer een doel stellen ,waarop ik een klare kijk gekregen heb op wat ik nu moet doen in mijn carrière. Ik zou een individueel traject loopbaanbegeleiding aanraden aan iedereen die zich niet goed voelt op zijn werk en perspectief van buitenaf nodig heeft, of voor dat ene duwtje in de rug om de stap effectief te zetten.

G Brughmans, Executive Producer TV

Ik heb loopbaanbegeleiding gevolgd omdat ik op zoek was naar meer work/life balance. Ik worstelde vooral met de vraag of ik die balans moest zoeken in mijn huidige job, of ik misschien het roer helemaal moest omgooien. Ik had even iemand nodig die samen met mij alles op een rijtje kon zetten. Concreet heb ik bevestiging gekregen dat ik helemaal in de juiste sector zit en een job uitoefen die echt bij mij past. Ik heb inzichten gekregen in mijn capaciteiten en vooral ook veel handige tools meegekregen die me in de toekomst zullen helpen om situaties op een constructieve manier aan te pakken. Ik was enorm fan van de aanpak van mijn loopbaancoach die niet louter gebaseerd is op resultaten van verschillende oefeningen en tests. Ze graaft net iets dieper dan dat om je ook echt op menselijk vlak te leren kennen en te ontdekken waar jij energie van krijgt. Ik raad dit aan bij iedereen die af en toe wel eens twijfelt aan de eigen capaciteiten, of je wel in de juiste sector aan de slag bent, of je misschien een andere droom moet najagen. Aan iedereen die op zoek is naar een diepgaand gesprek over zijn/haar werksituatie met iemand die objectief de juiste tips, tools en inzichten kan geven, op maat gemaakt.

Michel Vanden Weeghe, Technisch beamte keuken

Ik wilde concreet weten welke stappen voor mij in mijn loopbaan realistisch en haalbaar waren. De loopbaancoaching bij Sterk op je Werk gaf mij inzicht in de verschillende mogelijke jobpistes  (technisch beamte voedingssector, magazijnier, orderpicker). Ik kreeg zeer veel praktische tips, zodat ik vol zelfvertrouwen mijn talenten kon naar voren brengen tijdens mijn sollicitatiegesprekken. Het resultaat? Ik haalde mijn volgende job als technisch beamte in AZ Sint Jan in Brugge succesvol binnen. Ik zou Sterk op je Werk aanraden aan iedereen die een carrièreswitch wilt maken, aan mensen met doorgroei-ambities, of aan al wie vol zelfvertrouwen wil solliciteren voor zijn of haar volgende job. 

Jan Vercambre , Operations manager Horeca

Ik wilde weten wat mijn carrièremogelijkheden waren na mijn werkervaring in de horeca. Hoe pak ik het aan? Ik beschikte over geen bachelor diploma, maar had heel veel ambitie voor een leuke job. Het traject bij mijn coach leverde mij een passende job op, die mijn noden invulde. Ik zou een traject loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk gewoonweg aan iedereen aanraden!
 

Yi-Fang Lee, Dossierbeheerder

Ik had zelfvertrouwen nodig om mijn carrière richting te geven. De loopbaanbegeleiding heeft mijn inzicht verbreed in verband met de arbeidsmarkt. Ik zou Sterk op je Werk aanraden aan mensen die geen zelfvertrouwen hebben in wat ze willen bereiken en slimme technieken en inzichten nodig hebben.

Christelle Bogaert, Therapeut

Door een ingrijpende gebeurtenis in mijn privéleven kon ik na één jaar afwezigheid terug naar mijn huidige job in de sociale sector als hulpverlener/therapeut.
Ik ervaarde hoe moeilijk het was om terug de draad op te nemen en had twijfels of ik mijn job ooit nog op een kwalitatieve manier kon uitvoeren. Werken met psychische kwetsbare mensen viel me bijzonder zwaar. De balans tussen mijn werk en privé was bovendien ernstig zoek. Ik bleef worstelen met de vragen of ik mijn job verder aankon? Moest ik ander werk zoeken? Waren er andere perspectieven in mijn huidige job via jobcrafting? Veel vragen, weinig antwoorden. Mijn loopbaancoach was zeer professioneel met de nodige bekwame kennis. Ik was direct op mijn gemak bij Ann, ze stelde de juiste vragen en luisterde echt. Zonder mij te sturen en zelf in te vullen ontdekte ik hoe ik mijn loopbaanpad nu verder concreet ga uitstippelen. Dankjewel Ann! “Sterk op je werk” is een aanrader voor iedereen die de weg kwijt is in zijn job, twijfelt of door omstandigheden in een andere levensfase terecht komt.

Rosana Claerhout, Notarieel medewerker

Ik voelde me niet meer goed in mijn job als verkoopster in een kledingwinkel, waar ik teveel druk ervaarde. Bovendien kon ik door een arbeidsongeval nog moeilijk lang rechtstaan, wat de job ook fysiek zwaar maakte. Ik vroeg me af of er andere jobpistes voor mij mogelijk waren en ik dacht dat mijn leeftijd van 57 jaar hier een probleem zou kunnen vormen. Ik wilde graag opnieuw op zoek gaan naar een functie , die ik opnieuw graag zou uitoefenen, waar ik plezier uit zou halen en ‘goede’ energie. Door de coachingsessies te volgen  is het voor mij snel helder geworden welke richting ik wilde inslaan. Zo kwam ik erachter dat ik een carrièreswitch zou maken, de textielsector zou verlaten en op zoek zou gaan naar een job in onthaal en administratie. Mijn eerste sollicitatie leverde ineens een vast contract op als administratief bediende in mijn eigen regio, bij een bedrijf dat mij vertrouwen schonk en waar mijn kandidatuur gewaardeerd werd omwille van mijn sterke loyaliteit en mijn enthousiasme. Ik zou dit traject zeker aanraden aan iedereen die zich niet goed meer voelt in zijn/haar job, maar zeker ook aan 50-plussers, zoals ik. Ik hoop zo dat andere mensen in een gelijkaardige situatie ook de voordelen van het volgen van loopbaanbegeleiding kunnen ervaren en het durven wagen om ongeacht hun leeftijd toch de sprong te wagen in de richting van een nieuwe job. 

Joline Vermeersch, Junior HR consulente

Ik had een nieuwe uitdaging nodig, ik was uitgekeken op mijn job. Het traject bij mijn loopbaancoach leverde mij een concrete carrièrewending op. Ik raad loopbaancoaching bij Sterk op je Werk aan bij mensen die nood hebben aan een nieuwe uitdagingen of aan mensen die vast zitten in hun functie en terug motivatie nodig hebben. MIjn loopbaancoach ging heel persoonlijk te werk, ze werkte niet met voorgekauwde modelletjes en leverde echt maatwerk op.

An Claeys, Medisch administratief bediende

Na 7 jaar gewerkt te hebben als leerkracht en 14 jaar als verkoopster kledij was ik toe aan een carrièreswitch. Het was hoog tijd voor een nieuwe uitdaging, waarbij ik niet langer moest werken tijdens weekends en feestdagen. Tijdens mijn traject kreeg ik de bevestiging dat mijn interesses wel degelijk op een ander vlak lagen dan mijn huidige job. Ik had angst voor het sollicitatiegesprek. Mijn loopbaancoach gaf me tips om hier vol zelfvertrouwen mee aan de slag te gaan. Na de loopbaanbegeleiding ben ik gestart met een opleiding medisch secretariaat. Nu werk ik als medisch administratief bediende in een kinésistenpraktijk. Ik zou dit coachtraject aanraden aan iedereen die op zoek is naar een andere uitdaging en wil ontdekken waar je persoonlijke interesses liggen en wat je graag doet. 

Nadine Fedemma, Procurement Lead BeLux bij Accenture

The approach of Sterk op je Werk is focused on the personal career objectives you want to reach within your career. The sessions quickly deliver the insights you need to further evolve, which is great. Career coaching helped me isolate my strengths and understand where I had areas for improvement. I’m now better able to pick and target positions which suit my skill set. This also enables me to better articulate my strengths for a position when asked. I enjoyed working with Sterk op je Werk tremendously and would recommend the company to anyone who wishes to dive deeper into your personal skill set and help you articulate better what you are looking for. Thank you!

Greet G., Bachelor orthopedagogiek

Ik heb een carrière van 30 jaar achter de rug in de sociale sector. Ik werkte als coördinator van de vrijwilligersdienst in een voorziening voor mensen met een handicap. Als gegradueerde in de orthopedagogiek zijn we het van nature uit gewoon om aan zelfreflectie te doen en ons handelen in vraag te stellen. Toch zat ik vast…Ik ging bij Sterk op je Werk langs met de vraag om mij te helpen zoeken naar een nieuwe uitdaging. Samen gingen we op zoek naar mijn talenten, mijn wensen en mijn dromen. Algauw kwamen we tot de vaststelling dat contacten leggen, onderhandelen, samenwerken,… in een losse sfeer tot mijn talenten horen. Ik ga mijn eigen managementbureau opstarten. Ik kijk ernaar uit om er volle bak voor te gaan! Dankjewel Ann voor jouw manier van aanpakken, voor het aanreiken van handvaten en om mij te helpen zoeken naar mijn talenten en sterktes.

Nicky Rammeloo, Bediende

Ik was op zoek naar een enthousiaste loopbaancoach die mij mee begeleidde in het denkproces voor mijn carrièrepad, en me vooral ook stimuleerde om actie te ondernemen. De loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk leverde mij concrete stappen op, van droom naar realisatie. Ik zou Sterk op je Werk aanraden aan iedereen die vastloopt in zijn job en/of nog niet helder ziet hoe hij losse ideëen en dromen kan vertalen naar een concreet en haalbaar stappenplan. 

Veerle Woestenborghs, Payroll Consultant

Na aflloop van mijn burn-out wou ik via loopbaanbegeleiding sterker staan in mijn huidige functie. Ik heb ontdekt dat de functie die ik uitoefende niet meer de functie was die ik in de toekomst wilde blijven doen. Samen met mijn loopbaancoach heb ik mijn ambities en mijn kwaliteiten terug ontdekt. Dit was het duwtje dat ik nodig had om mijn carrière terug de gewenste richting te geven. Het resultaat nu is een nieuwe uitdaging waar ik met heel veel goesting aan begin! Ik zou dit aanraden aan iedereen die zijn loopbaan in handen wil nemen na een burn-out of op een punt zitten in hun loopbaan dat ze iets anders willen doen, maar zelf niet goed weten wat of hoe er aan te beginnen! 

Nele Albert, Assistant sales

Op aanraden van een luisterend oor ging ik op zoek naar een loopbaancoach en kwam terecht bij Sterk op je Werk. Vanaf ons eerste gesprek won mijn loopbaancoach mijn vertrouwen en sympathie. Ze is heel professioneel maar niet koud, ze is een luisterend oor met kennis van zaken. Zo slaagde ze erin dat ik, voor mezelf, op korte tijd mijn positiviteit kon terugvinden. Hierdoor kon ik de juiste beslissingen nemen. Nu, een jaar verder, ben ik tweehonderd % blij blij met de keuzes die ik gemaakt heb van ontslag bij die ene firma tot mijn nieuwe uitdaging bij mijn huidige werkgever. Ik ben zelfs terug de Nele van vroeger, mijn pretoogjes werken weer :-) Dankjewel An voor de steun, het advies en het geluk dat ik heb mogen ervaren door een toffe madam als jij te mogen ontmoeten. 

Sophie Frijters, Assistant verkoop NTG Gent

Een aantal maanden geleden kwam ik jammer genoeg tot het besef dat ik vast zat in mijn werksituatie en het tijd was voor verandering. In mijn zoektocht naar kwalitatieve loopbaanbegeleiding ben ik bij Eva Buyck in Gent terecht gekomen. Het bedrijf gaat 100% voor een persoonlijke aanpak op maat en de sessies hebben me duidelijk gemaakt welke professionele wegen bij mijn persoonlijkheid aansluiten. Ondertussen vond ik een nieuwe job waar ik de kans heb gekregen mezelf volledig te ontplooien en ben ik terug gelukkig. Ik zou Sterk op mijn Werk aan iedereen aanraden die effectief wilt investeren in zijn carrière!

Sofie Brauwers, Deskundige medische administratie

Ik ben een beetje onzeker in dit traject gestapt, wist niet goed wat ik ervan kon verwachten. Ik liep al een tijdje verloren en zocht iemand die mij weer op de rails kon zetten. Sterk op je Werk wees mij een begeleider toe en ik werd uitgenodigd voor een intakegesprek. Het deed goed om mijn verhaal te kunnen doen en ik voelde me meteen begrepen. Samen zijn we op zoek gegaan naar mijn talenten en intensief hebben we gereflecteerd over mijn interesses. Ik vond het fijn dat mijn begeleider het gesprek niet overnam maar mij de ruimte gaf om zelf tot oplossingen te komen. Na afronden van het traject heb ik eindelijk weer een doel voor ogen waar ik samen, zelf, toe gekomen ben en waar ik 100% achter sta en voor zal gaan. 
Bedankt voor alles!

Evelien Corveleyn, Attache FOD Financien

Met de hoop meer duidelijkheid en richting te vinden in mijn carrièremogelijkheden volgde ik bij Sterk op je Werk een aantal sessies loopbaanbegeleiding. Al tijdens de eerste sessie was ik ontzettend onder de indruk. Door de methodes die mijn loopbaanbegeleider gebruikt word je snel doorgrondl, van je talenten tot je waarden en je dromen. In de sessies die daarop volgden werd het totale plaatje duidelijk: welke jobpistes wou ik nastreven en welke stappen zou ik hiervoor moeten zetten. Steeds met duidelijke tips en ondersteuning van mijn loopbaancoach, die zich niet beperkte tot de uren van de sessies, heb ik het zelfvertrouwen teruggevonden om op zoek te gaan naar en te solliciteren voor een job die echt bij me past.

Liesbeth Daems, Woonbegeleiding

Ik zocht een andere kijk op mijn job, meer zelfzekerheid bij het solliciteren en wilde mijn jobpistes verkennen. Het traject bij Sterk op je Werk leverde mij de opstart van mijn zelfstandige activiteit op! Ik zou Sterk op je Werk aan iedereen aanraden die iets anders wil van job maar niet weet hoe concreet dit op te starten. Het traject helpt je om stapsgewijze jouw carrièreplannen op korte en middellange termijn te concretiseren en uit te werken!

Shirley Vanoutrive, Office Manager uitzendsector

Een nieuwe job is een belangrijke keuze. Ik wou absoluut weg uit de uitzendsector. Ik had net een mentaal moeilijke periode achter de rug, en na 6 jaar professionele zekerheid kreeg ik mijn ontslag. Ik wou niet zomaar in een onbekend gat springen, en zomaar wat beginnen. Ik wou een nieuwe weg inslaan, maar wist niet dewelke. Het leek mij een goed idee om een duidelijk beeld te krijgen van mijn talenten en beperkingen. Op die manier kon ik een goed doordachte professionele keuze maken. Daarom nam ik contact met Sterk op je Werk. De loopbaanbegeleiding heeft me geholpen in mijn zoektocht naar een bedrijf dat qua waarden en normen perfect bij me past. Het gaf me extra zelfvertrouwen om te slagen tijdens mijn sollicitatie. Ik was goed voorbereid, minder onzeker, en haalde de job binnen. Maar ook daarna gaat de begeleiding verder. Nadat ik gestart ben in mijn totaal nieuwe functie, bespreek ik samen met mijn coach een aantal zaken waar ik onzeker van word of tegenaan loop. Het brengt me telkens tot nieuwe inzichten. Ik ben er van overtuigd dat zowel mensen die vastzitten in een job, als mensen op zoek naar een nieuwe uitdaging, veel voldoening kunnen halen uit een begeleiding op maat. Door een combinatie van testen en gesprekken komt je zoveel te weten over jezelf, je interesses, je kijk op je carrière. Je kan net dat stapje verder gaan in het zetten van je persoonlijke doelen. Een traject bij Sterk op je Werk is een aanrader voor iedereen die streeft naar geluk, ook op professioneel vlak.
 

Stephanie Roelens, Sales Manager Northern and Eastern Europe

My coach has broadened up my vision in terms of career management. As a result, I am now fully in charge of my own career path and self-mastery! Due to their expertise in sales, I felt that we connected on the same level. I would recommend Sterk op je Werk to sales professionals who want to take concrete action to get more energy and satisfaction out of their career, and discover hidden talents which they'd never thought to find within themselves.

Kaddi Zemouri, commercial representative

Na enkele sessies bij Sterk op je Werk kreeg ik al snel een duidelijke visie over mijn doelen en welke stappen ik hiervoor diende te ondernemen. De praktische tips heb ik ondertussen al kunnen toetsen en met succes. De keuze om een traject loopbaanbegeleiding op maat te volgen is een super goede beslissing geweest.

Stefanie Lapiere, Uitzendconsulent

Uit mijn vorige job haalde ik absoluut geen voldoening, er was trouwens niet eens voldoende werk. Na meer dan een jaar heb ik uiteindelijk de stap gezet om iets aan mijn situatie te veranderen. De stap zetten om "de zekerheid" die je hebt op te geven, was heel groot. Inmiddels was ik verzeild geraakt in een bore-out/depressie. Het traject loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk heeft me aangezet om te "durven": durven de stap zetten om ontslag te nemen en nieuw werk te zoeken. Doordat ik inmiddels in een depressie verzeild was geraakt, is het een intens maar mooi proces geweest van vallen en opstaan. Ik zou Sterk op je Werk aanraden aan mensen die voelen dat er iets wezenlijks moet veranderen in hun carrière, maar die nog geen stappen gezet hebben. Ook mensen die met een "ei" zitten en willen werken aan hun zelfvertrouwen en assertiviteit hebben ècht baat bij een traject loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk!

Lieselotte Nieuborg, Redder

De "collegialiteit" in mijn werksituatie was wat zoek, en ging van kwaad naar erger. Het traject loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk heeft mij geleerd dat er meer is dan werken alleen, en hoe ik me assertiever kan opstellen tegenover de collega's.  Naast het duidelijk maken van je standpunt en het NEEN leren zeggen is het voor mij als jonge mama belangrijk om een goed evenwicht te vinden tussen werk en privé, teneinde mezelf niet te verliezen in workload. Ik heb heel veel over mezelf geleerd, maar ook hoe andere mensen mij zien, wat niet onbelangrijk is!!! Ik zou loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk aanraden aan iedereen die 'vastzit' in zijn of haar job, en aan mensen die meer NEE willen durven zeggen. 
 

Margot Van Miegroet, automatiseringsconsulent

Ik zat op het randje van een burn-out en was ongelukkig in mijn job na 15 jaar tevreden werken bij die werkgever. Na een overname voelde ik me er niet meer gelukkig. Ik wou duidelijkheid verkrijgen over welke job en werkgever ik wél graag zou doen. Het traject was voor mij In eerste instantie crisismanagement. Ik kreeg acuut hulp om de situatie hanteerbaar te maken en een burnout te vermijden. Ik ging praten met mijn baas met een concreet overzicht van mijn taken en de bijhorende problemen en risico's voor het bedrijf. Het coachingtraject bij Sterk op je Werk vergrootte mijn zelfkennis. Sterktes, zwaktes, energiegevers, wensen en noodzakelijkheden van een nieuwe job werden in detail uitgewerkt samen met mijn coach. Ik zou dit echt aanraden aan iedereen die gelukkiger wil zijn in zijn huidige of toekomstige job. 

Mieke Van Den Heede , Dossierbeheerder IAB- accountant

Ik had het gevoel dat ik vast zat in mijn job, zonder echt te weten waaraan (of aan wie) dat lag. Onder het motto “baadt het niet, schaadt het niet” ben ik bij Sterk op je Werk terecht gekomen. Door het traject loopbaanbegeleiding ben ik een pak zelfkennis rijker, heb ik een stuk meer inzicht verworven in mijn valkuilen en sterktepunten en bovendien, weet ik perfect wat mij zo ongelukkig maakte in mijn werksituatie! Mijn loopbaanbegeleider had een heel directe en doelgerichte aanpak, en door de combinatie van thuisopdrachten en coaching voelt het heel “casual” aan. Nu heb ik alles in handen om autonoom beslissingen te nemen over mijn werksituatie. Ondertussen zit ik in een nieuwe job, maar de (zelf)kennis die ik tijdens dit traject verworven heb, neem ik nog een hele carrière mee!
 

Natasja Meersman,

Tijdens mijn vorige job in de sociale sector had ik een depressie opgelopen. Hierdoor wilde ik weten wat aan te vangen met mijn toekomstige carrière. De loopbaanbegeleiding gaf mij een duidelijk zicht op mijn sterktes en bezorgde me een concreet beeld over de mogelijke richtingen en sectoren die ik kon uitgaan. Ik zou een traject bij Sterk op je Werk aanraden aan mensen die even de richting kwijt zijn en niet weten wat aan te vangen op werkgebied, en hun sterktes en mogelijkheden in andere sectoren of functies willen exploreren. Loopbaanbegeleiding zou ook gerust in het onderwijs mogen gegeven worden zodat jongeren makkelijker hun weg vinden op basis van hun sterktes.
 

Michiel Verfaillie, zaakvoerder 3BE Translations

Ik heb enkele sessies loopbaanbegeleiding gevolgd bij Sterk op je Werk om tot nieuwe inzichten te komen over mezelf en mijn loopbaan. Je loopbaanbegeleider stelt je onmiddellijk gerust in een warm kader. Als je hoopt op een jaknikker ben je bij Sterk op je Werk beslist aan het verkeerde adres! Op een analyserende manier werd mijn persoonlijkheid blootgelegd en werd er bekeken welke jobpistes best bij mijn persoon passen. Dit is bij momenten best confronterend en opmerkelijk accuraat, maar dit was wat ik net nodig had! Namelijk een (kritisch!) duwtje in de goeie richting. Aanrader voor wie zichzelf beter wil leren kennen vanuit een andere invalshoek!

Kati Peirens, Regiodirecteur ABVV

Ik ging langs bij Sterk op je Werk om te groeien in leiderschap. Ik kreeg heel wat effectieve tools en praktische tips waar ik verder mee kan als leidinggevende met mijn team. Bedankt voor het coachen!

Eithne Esmonde, International project manager

I went to Sterk op je Werk for help with a few issues workwise and to change my career. My coach gave some great tips and help to me and has an open ear for people. She gives a personal touch to her coaching which I liked!

Anja Laevens, Logistiek verantwoordelijke

Na een grootschalig collectief ontslag wilde ik tijd nemen voor een kwalitatieve evaluatie van mijn 16-jarige loopbaan. Wat kan ik goed en wat doe ik graag? Tijdens het traject loopbaanbegeleiding “ Succesvolle carrièreswitch “ kreeg ik heel waardevolle tools aangereikt (Persoonlijkheidsanalyse, talenten, waarden,..) en nuttige praktische technieken in personal branding (wat maakt mij uniek op de arbeidsmarkt?). Dankzij de professionele aanpak van Sterk op je Werk weet ik nu beter wat ik wil en kan ik nu bewuster en vol zelfvertrouwen de juiste carrièrekeuzes maken. Ik zou loopbaanbegeleiding aanraden aan iedereen die zijn carrièrepad optimaal wil (bij)sturen, of je nu werknemer, manager of zelfstandige bent!" Bedankt!
 

Deborah Naert, zaakvoerder MerlO

Het heeft mij echt goed gedaan om loopbaanbegeleiding te volgen bij Sterk op je Werk. Al van de eerste sessie kreeg ik heel andere inzichten. Ik zat blok op gebied van werk en wist niet welke job er echt bij mij paste. Ik heb leren verder kijken dan mijn neus lang is en heb het gevoel dat ik terug kan ademhalen. Ik zie terug tal van mogelijkheden en heb ondertussen mijn eigen restaurant opgestart.

Ciska Van Loocke, HR Consultant

Het contact met mijn loopbaancoach bij Sterk op je Werk was erg hartelijk.  De resultaatgerichtheid en enthousiasme werken aanstekelijk en de oefeningen die we samen deden , hebben me een nog beter inzicht gegeven in mijn persoonlijke competenties en mijn job mogelijkheden. Daarnaast is Sterk op je Werk gespecialiseerd in personal branding, wat ik belangrijk vond om me te profileren op de arbeidsmarkt.
 

Kelly Van Heucke, Administratief bediende

Na een carriere van 15 jaar en steeds hetzelfde werk te moeten doen kwam ik tot het besef dat ik me niet meer goed voelde in mijn werksituatie en dat het zo niet meer verder kon. Mijn motivatie in werken was weg en dit kwam mijn gezondheid niet ten goede, dit moest stoppen en ik ging opzoek naar een oplossing! Zo ben ik bij Sterk op je Werk terecht gekomen, waar Irene me andere inzichten heeft doen krijgen. Een persoonlijke en toffe aanpak, positieve gesprekken waar echt de essentie wordt uitgehaald! Er wordt geluisterd naar wat jij wil en waar jij naartoe kan en wil gaan. Opzoek naar jobs in verschillende sectoren die aansluiten bij mijn persoonlijkheid. Ondertussen waren er onderhandelingen binnen mijn zelfde werkomgeving, waar ik een totaal nieuwe functie krijg op een andere locatie. Werk dat aansluit bij mijn persoonlijkheid en waar ik mezelf in kwijt kan. Een nieuwe start een nieuwe kans! Daarom is Sterk op mijn Werk echt aan te raden, je krijgt heel veel inzichten mee door de gesprekken en de nodige stappen die je zelf moet ondernemen. Het is echt de moeite waard, als je ervoor gaat!

Tinne Withouck, Medewerker kwaliteitsdienst

Het traject loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk leverde mij meer zelfvertrouwen op, een duidelijker zicht op mijn competenties. Ik ontdekte waar mijn interesses en vaardigheden naar uitgaan en welke mijn jobmogelijkheden zijn. Ik leerde hoe ik beter en doelgerichter kan solliciteren. Ik zou dit traject loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk aanraden aan iedereen die gelukkiger wil worden op zijn werk of een carrièreswitch overweegt.

Hilde Vandenbulcke, Management assistent

Zestien jaar had ik mijn hart en ziel gegeven in mijn job, tot ik belandde in een burn-out. Ik kwam terecht in een hevige, emotionele rollercoaster. Toen ik terug hersteld was, kon ik terecht bij Sterk op je Werk. Er was reeds de eerste klik toen ik bij mijn loopbaanbegeleider op gesprek kwam. Ze gaf me waardevolle tools en zo kon ik profileren wie ik echt ben, welke mijn talenten zijn. Kortom, dit traject loopbaanbegeleiding  gaf me een positieve boost om de toekomst met vertrouwen aan te pakken. Ik weet nu beter wat ik wil en kan nu bewustere carrièrekeuzes maken. Een aanrader met stip aan iedereen die meer wil halen uit zijn/haar carrière!

Lindsey Lagae, Management Assistant

Na een lange tijd doorgaan, niet weten hoe en wat of hoe eraan te beginnen, kwam ik uiteindelijk (volledig uitgeblust) bij Sterk op je Werk terecht. Na 1 sessie wist ik het al, hier word ik begrepen. Hier ga ik weer grip krijgen op mijn leven. Na de eerste afspraak met mijn jobcoach had ik al een goed beeld van wie ik was en waar ik ongeveer naartoe wou. Ik zocht en kreeg antwoorden op wie ik ben en welke belangrijke waarden en talenten ik heb. Het traject loopbaanbegeleiding gaf mij weer de kracht en de energie om orde op zaken te stellen, alles terug op een rijtje te krijgen en uiteindelijk een nieuwe job te zoeken. De beste beslissing blijkt nu... ik voel me weer fantastisch!

Kiara Togher, zaakvoerder Vialo bvba

Ik was op zoek naar dé oplossing voor een probleem in mijn toenmalige werksituatie. Loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk gaf me echter veel meer. De tijd en de ruimte die ik nodig had om de vragen en antwoorden in mijn hoofd te ordenen. Het verbreedde mijn kijk op mijn professionele situatie en zorgde ervoor dat ik enkele belangrijke knopen doorhakte. Wat wil ik echt? En nog belangrijker, wat wil ik NIET meer… en wie wil ik niet meer zijn. Voor mij persoonlijk was het een succesvolle stap, die resulteerde in de start van een eigen zaak. Tijdens het traject was het voor mij zo duidelijk dat ik op zoek was naar een positieve verandering en naar een evenwicht tussen mijn professioneel en privéleven. Nu lever ik met Vialo bvba hr-ondersteuning en administratieve diensten aan kmo’s die daar nood aan hebben. 

Gratis infogesprek inplannen