Referenties

Ludo Baecke, Verzekeringsspecialist

Ik voelde me niet meer goed in mijn job. Ik kreeg geen erkenning, ik had een conflict met mijn werkgever. Ik was niet akkoord met de manier van werken en vroeg me af of ik nog in de juiste sector zat. Was het nog de moeite om mijn job te behouden of was het beter om te veranderen van werk? Mijn coach Bart in Brugge hielp me om uit mijn comfortzone te komen.  Hierdoor kwam er een klik. Dat ik moest veranderen van werkgever en niet persé van job. Ik kreeg meer energie om verder om mijn job te focussen. Stimulans om effectief te solliciteren. Bart toonde begrip , liet me ventileren en hielp me om terug te geloven in mijn eigen kunnen. Ik werd stilaan terug zelfzeker. Een gelijkaardige job bij een andere werkgever waar de werkomgeving wel bij mij past was het eindresultaat! Ik zou een traject loopbaanbegeleiding aanraden aan alle mensen die twijfelen aan zichzelf en bevestiging nodig hebben. Mensen die op een doodlopend spoor zitten in hun huidige job en uitdaging missen in hun carrière hebben hier alle baat bij!

An Claeys, Medisch administratief bediende

Na 7 jaar gewerkt te hebben als leerkracht en 14 jaar als verkoopster kledij was ik toe aan een carrièreswitch. Het was hoog tijd voor een nieuwe uitdaging, waarbij ik niet langer moest werken tijdens weekends en feestdagen. Tijdens mijn traject bij Bart Huwe in Brugge kreeg ik de bevestiging dat mijn interesses wel degelijk op een ander vlak lagen dan mijn huidige job. Ik had angst voor het sollicitatiegesprek. Bart gaf me tips om hier vol zelfvertrouwen mee aan de slag te gaan. Na de loopbaanbegeleiding ben ik gestart met een opleiding medisch secretariaat. Nu werk ik als medisch administratief bediende in een kinésistenpraktijk. Ik zou dit coachtraject aanraden aan iedereen die op zoek is naar een andere uitdaging en wil ontdekken waar je persoonlijke interesses liggen en wat je graag doet. 

Michel Vanden Weeghe, Technisch beamte keuken

Ik wilde concreet weten welke stappen voor mij in mijn loopbaan realistisch en haalbaar waren. De loopbaancoaching bij Sterk op je Werk in Brugge gaf mij inzicht in de verschillende mogelijke jobpistes  (technisch beamte voedingssector, magazijnier, orderpicker). Ik kreeg zeer veel praktische tips, zodat ik vol zelfvertrouwen mijn talenten kon naar voren brengen tijdens mijn sollicitatiegesprekken. Het resultaat? Ik haalde mijn volgende job als technisch beamte in AZ Sint Jan in Brugge succesvol binnen. Ik zou Sterk op je Werk aanraden aan iedereen die een carrièreswitch wilt maken, aan mensen met doorgroei-ambities, of aan al wie vol zelfvertrouwen wil solliciteren voor zijn of haar volgende job. 

Sofie Brauwers, Deskundige medische administratie

Ik ben een beetje onzeker in dit traject gestapt, wist niet goed wat ik ervan kon verwachten. Ik liep al een tijdje verloren en zocht iemand die mij weer op de rails kon zetten. Sterk op je werk in Oostende wees mij een begeleider toe en ik werd uitgenodigd voor een intakegesprek. Het deed goed om mijn verhaal te kunnen doen en ik voelde me meteen begrepen. Samen zijn we op zoek gegaan naar mijn talenten en intensief hebben we gereflecteerd over mijn interesses. Ik vond het fijn dat mijn begeleider het gesprek niet overnam maar mij de ruimte gaf om zelf tot oplossingen te komen. Na afronden van het traject heb ik eindelijk weer een doel voor ogen waar ik samen, zelf, toe gekomen ben en waar ik 100% achter sta en voor zal gaan. 
Bart Huwé, bedankt voor alles!

Jan Vercambre , Operations manager Horeca

Ik wilde weten wat mijn carrièremogelijkheden waren na mijn werkervaring in de horeca. Hoe pak ik het aan? Ik beschikte over geen bachelor diploma, maar had heel veel ambitie voor een leuke job. Het traject bij mijn coach Bart Huwé in Brugge leverde mij een passende job op, die mijn noden invulde. Ik zou een traject loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk gewoonweg aan iedereen aanraden!
 

Lieselotte Nieuborg, Redder

De "collegialiteit" in mijn werksituatie was wat zoek, en ging van kwaad naar erger. Het traject loopbaanbegeleiding bij Bart in Lombardsijde bij Oostende heeft mij geleerd dat er meer is dan werken alleen, en hoe ik me assertiever kan opstellen tegenover de collega's.  Naast het duidelijk maken van je standpunt en het NEEN leren zeggen is het voor mij als jonge mama belangrijk om een goed evenwicht te vinden tussen werk en privé, teneinde mezelf niet te verliezen in workload. Ik heb heel veel over mezelf geleerd, maar ook hoe andere mensen mij zien, wat niet onbelangrijk is!!! Ik zou loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk aanraden aan iedereen die 'vastzit' in zijn of haar job, en aan mensen die meer NEE willen durven zeggen. 
 

Gratis infogesprek inplannen