Referenties

Rosana Claerhout, Notarieel medewerker

Ik voelde me niet meer goed in mijn job als verkoopster in een kledingwinkel, waar ik teveel druk ervaarde. Bovendien kon ik door een arbeidsongeval nog moeilijk lang rechtstaan, wat de job ook fysiek zwaar maakte. Ik vroeg me af of er andere jobpistes voor mij mogelijk waren en ik dacht dat mijn leeftijd van 57 jaar hier een probleem zou kunnen vormen. Ik wilde graag opnieuw op zoek gaan naar een functie , die ik opnieuw graag zou uitoefenen, waar ik plezier uit zou halen en ‘goede’ energie. Door de coachingsessies  te volgen bij Mireille in Knokke is het voor mij snel helder geworden welke richting ik wilde inslaan. Zo kwam ik erachter dat ik een carrièreswitch zou maken, de textielsector zou verlaten en op zoek zou gaan naar een job in onthaal en administratie. Mijn eerste sollicitatie leverde ineens een vast contract op als administratief bediende in mijn eigen regio, bij een bedrijf dat mij vertrouwen schonk en waar mijn kandidatuur gewaardeerd werd omwille van mijn sterke loyaliteit en mijn enthousiasme. Ik zou dit traject zeker aanraden aan iedereen die zich niet goed meer voelt in zijn/haar job, maar zeker ook aan 50-plussers, zoals ik. Ik hoop zo dat andere mensen in een gelijkaardige situatie ook de voordelen van het volgen van loopbaanbegeleiding kunnen ervaren en het durven wagen om ongeacht hun leeftijd toch de sprong te wagen in de richting van een nieuwe job. 

Benoit Thaets, Hoofdkelner

Ik had echt nood aan verandering, ik had dat ene duwtje in de rug nodig om die keuze te maken en zelfzeker te zijn dat het mogelijk is om te veranderen. Loopbaancoaching bij mijn coach Mireille in Maldegem gaf mij duidelijkheid dat er iets moest veranderen in mijn loopbaan. Dankzij de loopbaanbegeleiding kon ik ook weer een doel stellen ,waarop ik een klare kijk gekregen heb op wat ik nu moet doen in mijn carrière. Ik zou een individueel traject loopbaanbegeleiding aanraden aan iedereen die zich niet goed voelt op zijn werk en perspectief van buitenaf nodig heeft, of voor dat ene duwtje in de rug om de stap effectief te zetten.

Kaddi Zemouri, commercial representative

Na enkele sessies bij Sterk op je Werk in Knokke kreeg ik al snel een duidelijke visie over mijn doelen en welke stappen ik hiervoor diende te ondernemen. De praktische tips heb ik ondertussen al kunnen toetsen en met succes. De keuze om een traject loopbaanbegeleiding op maat te volgen is een super goede beslissing geweest.

Kati Peirens, Regiodirecteur ABVV

Ik ging langs bij Sterk op je Werk in Maldegem om te groeien in leiderschap. Ik kreeg heel wat effectieve tools en praktische tips waar ik verder mee kan als leidinggevende met mijn team. Bedankt voor het coachen!

Gratis infogesprek inplannen