Referenties

Rosana Claerhout, Notarieel medewerker

Ik voelde me niet meer goed in mijn job als verkoopster in een kledingwinkel, waar ik teveel druk ervaarde. Bovendien kon ik door een arbeidsongeval nog moeilijk lang rechtstaan, wat de job ook fysiek zwaar maakte. Ik vroeg me af of er andere jobpistes voor mij mogelijk waren en ik dacht dat mijn leeftijd van 57 jaar hier een probleem zou kunnen vormen. Ik wilde graag opnieuw op zoek gaan naar een functie , die ik opnieuw graag zou uitoefenen, waar ik plezier uit zou halen en ‘goede’ energie. Door de coachingsessies  te volgen bij Mireille in Knokke is het voor mij snel helder geworden welke richting ik wilde inslaan. Zo kwam ik erachter dat ik een carrièreswitch zou maken, de textielsector zou verlaten en op zoek zou gaan naar een job in onthaal en administratie. Mijn eerste sollicitatie leverde ineens een vast contract op als administratief bediende in mijn eigen regio, bij een bedrijf dat mij vertrouwen schonk en waar mijn kandidatuur gewaardeerd werd omwille van mijn sterke loyaliteit en mijn enthousiasme. Ik zou dit traject zeker aanraden aan iedereen die zich niet goed meer voelt in zijn/haar job, maar zeker ook aan 50-plussers, zoals ik. Ik hoop zo dat andere mensen in een gelijkaardige situatie ook de voordelen van het volgen van loopbaanbegeleiding kunnen ervaren en het durven wagen om ongeacht hun leeftijd toch de sprong te wagen in de richting van een nieuwe job. 

Ludo Baecke, Verzekeringsspecialist

Ik voelde me niet meer goed in mijn job. Ik kreeg geen erkenning, ik had een conflict met mijn werkgever. Ik was niet akkoord met de manier van werken en vroeg me af of ik nog in de juiste sector zat. Was het nog de moeite om mijn job te behouden of was het beter om te veranderen van werk? Mijn coach Bart in Brugge hielp me om uit mijn comfortzone te komen.  Hierdoor kwam er een klik. Dat ik moest veranderen van werkgever en niet persé van job. Ik kreeg meer energie om verder om mijn job te focussen. Stimulans om effectief te solliciteren. Bart toonde begrip , liet me ventileren en hielp me om terug te geloven in mijn eigen kunnen. Ik werd stilaan terug zelfzeker. Een gelijkaardige job bij een andere werkgever waar de werkomgeving wel bij mij past was het eindresultaat! Ik zou een traject loopbaanbegeleiding aanraden aan alle mensen die twijfelen aan zichzelf en bevestiging nodig hebben. Mensen die op een doodlopend spoor zitten in hun huidige job en uitdaging missen in hun carrière hebben hier alle baat bij!

Benoit Thaets, Hoofdkelner

Ik had echt nood aan verandering, ik had dat ene duwtje in de rug nodig om die keuze te maken en zelfzeker te zijn dat het mogelijk is om te veranderen. Loopbaancoaching bij mijn coach Mireille in Maldegem gaf mij duidelijkheid dat er iets moest veranderen in mijn loopbaan. Dankzij de loopbaanbegeleiding kon ik ook weer een doel stellen ,waarop ik een klare kijk gekregen heb op wat ik nu moet doen in mijn carrière. Ik zou een individueel traject loopbaanbegeleiding aanraden aan iedereen die zich niet goed voelt op zijn werk en perspectief van buitenaf nodig heeft, of voor dat ene duwtje in de rug om de stap effectief te zetten.

An Claeys, Medisch administratief bediende

Na 7 jaar gewerkt te hebben als leerkracht en 14 jaar als verkoopster kledij was ik toe aan een carrièreswitch. Het was hoog tijd voor een nieuwe uitdaging, waarbij ik niet langer moest werken tijdens weekends en feestdagen. Tijdens mijn traject bij Bart Huwe in Brugge kreeg ik de bevestiging dat mijn interesses wel degelijk op een ander vlak lagen dan mijn huidige job. Ik had angst voor het sollicitatiegesprek. Bart gaf me tips om hier vol zelfvertrouwen mee aan de slag te gaan. Na de loopbaanbegeleiding ben ik gestart met een opleiding medisch secretariaat. Nu werk ik als medisch administratief bediende in een kinésistenpraktijk. Ik zou dit coachtraject aanraden aan iedereen die op zoek is naar een andere uitdaging en wil ontdekken waar je persoonlijke interesses liggen en wat je graag doet. 

Yi-Fang Lee, Dossierbeheerder

Ik had zelfvertrouwen nodig om mijn carrière richting te geven. De loopbaanbegeleiding bij Elke in Antwerpen heeft mijn inzicht verbreed in verband met de arbeidsmarkt. Ik zou Sterk op je Werk aanraden aan mensen die geen zelfvertrouwen hebben in wat ze willen bereiken en slimme technieken en inzichten nodig hebben.

Anouschka Dubois, HR Business Partner bij Daikin Europe

Zelf liep ik al een tijdje met het idee om loopbaanbegeleiding te volgen om een duidelijker beeld te krijgen op mijn persoonlijke talenten en hoe ik deze professioneel kan inzetten. Hierdoor kwam ik bij Sterk op je Werk in Izegem terecht. Ik heb Eva leren kennen als een flexibele, betrokken en motiverende loopbaanbegeleider met een aanstekelijk enthousiasme. Onze inspirerende gesprekken en praktische, resultaatgerichte oefeningen hebben tot een aantal professionele inzichten en praktische tips geleid die ik zowel in mijn huidige buitenlandse uitdaging als daarna zeker nog kan gebruiken.
 

Nadine Fedemma, Procurement Lead BeLux bij Accenture

The approach of Sterk op je Werk in Brussel is focused on the personal career objectives you want to reach within your career. The sessions quickly deliver the insights you need to further evolve, which is great. Career coaching helped me isolate my strengths and understand where I had areas for improvement. I’m now better able to pick and target positions which suit my skill set. This also enables me to better articulate my strengths for a position when asked. I enjoyed working with Sterk op je Werk tremendously and would recommend the company to anyone who wishes to dive deeper into your personal skill set and help you articulate better what you are looking for. Thank you!

Petra Swaegers, Licentiaat vertaler Frans-Spaans

Ik verander van halftijds werken naar een 4/5 maar ik heb nu een loon dat mij wat ruimte geeft, en ik ben echt super tevreden ! Héél erg bedankt aan Elke van Gils in Antwerpen voor alle positieve energie en positieve vibes die jij hebt uitgestraald en op die manier gedeeld, jij bent echt een topmadam in jouw werk !!!!!!! Ik hoop dat nog veel mensen die kracht van jou mogen overnemen, je geeft kracht, dat is echt enorm positief.

Veerle Woestenborghs, Payroll Consultant

Na aflloop van mijn burn-out wou ik via loopbaanbegeleiding sterker staan in mijn huidige functie. Ik heb ontdekt dat de functie die ik uitoefende niet meer de functie was die ik in de toekomst wilde blijven doen. Samen met mijn loopbaancoach Jan Willems in  Mol heb ik mijn ambities en mijn kwaliteiten terug ontdekt. Dit was het duwtje dat ik nodig had om mijn carrière terug de gewenste richting te geven. Het resultaat nu is een nieuwe uitdaging waar ik met heel veel goesting aan begin! Ik zou dit aanraden aan iedereen die zijn loopbaan in handen wil nemen na een burn-out of op een punt zitten in hun loopbaan dat ze iets anders willen doen, maar zelf niet goed weten wat of hoe er aan te beginnen! 

Michel Vanden Weeghe, Technisch beamte keuken

Ik wilde concreet weten welke stappen voor mij in mijn loopbaan realistisch en haalbaar waren. De loopbaancoaching bij Sterk op je Werk in Brugge gaf mij inzicht in de verschillende mogelijke jobpistes  (technisch beamte voedingssector, magazijnier, orderpicker). Ik kreeg zeer veel praktische tips, zodat ik vol zelfvertrouwen mijn talenten kon naar voren brengen tijdens mijn sollicitatiegesprekken. Het resultaat? Ik haalde mijn volgende job als technisch beamte in AZ Sint Jan in Brugge succesvol binnen. Ik zou Sterk op je Werk aanraden aan iedereen die een carrièreswitch wilt maken, aan mensen met doorgroei-ambities, of aan al wie vol zelfvertrouwen wil solliciteren voor zijn of haar volgende job. 

Anouk Dobbelaere, Development Consultant BPOST

De rol van onze teamleaders die in de distributiecentra onze postbodes aansturen, evolueert zeer snel.  Ze worden, naast het dagdagelijkse operationele werk, ook geconfronteerd met nieuwe manieren van leidinggeven en de introductie van nieuwe diensten aan onze consumenten. Een klein jaar lang heeft Eva Buyck in Ieper, Gent en Eeklo onze teamleaders ondersteund met individuele competentiecoaching. Ze werkten ondermeer hun communicatievaardigheden bij, verhoogden hun zelfmanagement en leerden om assertiever feedback te geven tijdens functionerings-en luistergesprekken.  Daarnaast verkende een deel van hen ook de arbeidsmarkt en ontdekten ze welke jobs binnen hun mogelijkheden lagen, welke job het best bij hen zou passen, rekening houdend met hun talenten en waarden.

Nele Albert, Assistant sales

Op aanraden van een luisterend oor ging ik op zoek naar een loopbaancoach en kwam terecht bij An in Hasselt. Vanaf ons eerste gesprek won An mijn vertrouwen en sympathie. Ze is heel professioneel maar niet koud, ze is een luisterend oor met kennis van zaken. Zo slaagde An erin dat ik, voor mezelf, op korte tijd mijn positiviteit kon terugvinden. Hierdoor kon ik de juiste beslissingen nemen. Nu, een jaar verder, ben ik tweehonderd % blij blij met de keuzes die ik gemaakt heb van ontslag bij die ene firma tot mijn nieuwe uitdaging bij mijn huidige werkgever. Ik ben zelfs terug de Nele van vroeger, mijn pretoogjes werken weer :-) Dankjewel An voor de steun, het advies en het geluk dat ik heb mogen ervaren door een toffe madam als jij te mogen ontmoeten. 

Sophie Frijters, Assistant verkoop NTG Gent

Een aantal maanden geleden kwam ik jammer genoeg tot het besef dat ik vast zat in mijn werksituatie en het tijd was voor verandering. In mijn zoektocht naar kwalitatieve loopbaanbegeleiding ben ik bij Sterk op je Werk in Gent terecht gekomen. Het bedrijf gaat 100% voor een persoonlijke aanpak op maat en de sessies hebben me duidelijk gemaakt welke professionele wegen bij mijn persoonlijkheid aansluiten. Ondertussen vond ik een nieuwe job waar ik de kans heb gekregen mezelf volledig te ontplooien en ben ik terug gelukkig. Ik zou Sterk op mijn Werk aan iedereen aanraden die effectief wilt investeren in zijn carrière!

Sofie Brauwers, Deskundige medische administratie

Ik ben een beetje onzeker in dit traject gestapt, wist niet goed wat ik ervan kon verwachten. Ik liep al een tijdje verloren en zocht iemand die mij weer op de rails kon zetten. Sterk op je werk in Oostende wees mij een begeleider toe en ik werd uitgenodigd voor een intakegesprek. Het deed goed om mijn verhaal te kunnen doen en ik voelde me meteen begrepen. Samen zijn we op zoek gegaan naar mijn talenten en intensief hebben we gereflecteerd over mijn interesses. Ik vond het fijn dat mijn begeleider het gesprek niet overnam maar mij de ruimte gaf om zelf tot oplossingen te komen. Na afronden van het traject heb ik eindelijk weer een doel voor ogen waar ik samen, zelf, toe gekomen ben en waar ik 100% achter sta en voor zal gaan. 
Bart Huwé, bedankt voor alles!

Evelien Corveleyn, Attache FOD Financien

Met de hoop meer duidelijkheid en richting te vinden in mijn carrièremogelijkheden volgde ik bij Sterk op je Werk in Mol een aantal sessies loopbaanbegeleiding. Al tijdens de eerste sessie was ik ontzettend onder de indruk. Door de methodes die mijn loopbaanbegeleider gebruikt word je snel doorgrondl, van je talenten tot je waarden en je dromen. In de sessies die daarop volgden werd het totale plaatje duidelijk: welke jobpistes wou ik nastreven en welke stappen zou ik hiervoor moeten zetten. Steeds met duidelijke tips en ondersteuning van mijn loopbaancoach, die zich niet beperkte tot de uren van de sessies, heb ik het zelfvertrouwen teruggevonden om op zoek te gaan naar en te solliciteren voor een job die echt bij me past.

Liesbeth Daems, Woonbegeleiding

Ik zocht een andere kijk op mijn job, meer zelfzekerheid bij het solliciteren en wilde mijn jobpistes verkennen. Het traject bij Elke in Rumst bij Mechelen leverde mij de opstart van mijn zelfstandige activiteit op! Ik zou Sterk op je Werk aan iedereen aanraden die iets anders wil van job maar niet weet hoe concreet dit op te starten. Het traject helpt je om stapsgewijze jouw carrièreplannen op korte en middellange termijn te concretiseren en uit te werken!

Nicky Rammeloo, Bediende

Ik was op zoek naar een enthousiaste loopbaancoach die mij mee begeleidde in het denkproces voor mijn carrièrepad, en me vooral ook stimuleerde om actie te ondernemen. De loopbaanbegeleiding bij Elke in Wijnegem leverde mij concrete stappen op, van droom naar realisatie. Ik zou Sterk op je Werk aanraden aan iedereen die vastloopt in zijn job en/of nog niet helder ziet hoe hij losse ideëen en dromen kan vertalen naar een concreet en haalbaar stappenplan. 

Shirley Vanoutrive, Office Manager uitzendsector

Een nieuwe job is een belangrijke keuze. Ik wou absoluut weg uit de uitzendsector. Ik had net een mentaal moeilijke periode achter de rug, en na 6 jaar professionele zekerheid kreeg ik mijn ontslag. Ik wou niet zomaar in een onbekend gat springen, en zomaar wat beginnen. Ik wou een nieuwe weg inslaan, maar wist niet dewelke. Het leek mij een goed idee om een duidelijk beeld te krijgen van mijn talenten en beperkingen. Op die manier kon ik een goed doordachte professionele keuze maken. Daarom nam ik contact met Sterk op je Werk in Kortrijk. De loopbaanbegeleiding heeft me geholpen in mijn zoektocht naar een bedrijf dat qua waarden en normen perfect bij me past. Het gaf me extra zelfvertrouwen om te slagen tijdens mijn sollicitatie. Ik was goed voorbereid, minder onzeker, en haalde de job binnen. Maar ook daarna gaat de begeleiding verder. Nadat ik gestart ben in mijn totaal nieuwe functie, bespreek ik samen met mijn coach een aantal zaken waar ik onzeker van word of tegenaan loop. Het brengt me telkens tot nieuwe inzichten. Ik ben er van overtuigd dat zowel mensen die vastzitten in een job, als mensen op zoek naar een nieuwe uitdaging, veel voldoening kunnen halen uit een begeleiding op maat. Door een combinatie van testen en gesprekken komt je zoveel te weten over jezelf, je interesses, je kijk op je carrière. Je kan net dat stapje verder gaan in het zetten van je persoonlijke doelen. Een traject bij Sterk op je Werk is een aanrader voor iedereen die streeft naar geluk, ook op professioneel vlak.
 

Stephanie Roelens, Sales Manager Northern and Eastern Europe

Sterk op je Werk in Aalst has broadened up my vision in terms of career management. As a result, I am now fully in charge of my own career path and self-mastery! Due to their expertise in sales, I felt that we connected on the same level. I would recommend Sterk op je Werk to sales professionals who want to take concrete action to get more energy and satisfaction out of their career, and discover hidden talents which they'd never thought to find within themselves.

Tom Allemeesch, Field sales specialist

Ook als doorwinterde account manager had ik veel baat bij een individueel traject loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk in Lichtervelde. Het opnieuw identificeren van je sterktes, talenten en groeimogelijkheden, en ontdekken hoe je een succesvolle ondersteuning kunt vinden binnen je team, is een oefening die voor iedere manager nuttig is. De professionele coachingstijl en sterke interventies van mijn loopbaanbegeleider zorgden keer op keer voor constructieve sessies, waardoor ik met enthousiasme verder kan bouwen aan de toekomst van mijn carrière.

Kaddi Zemouri, commercial representative

Na enkele sessies bij Sterk op je Werk in Knokke kreeg ik al snel een duidelijke visie over mijn doelen en welke stappen ik hiervoor diende te ondernemen. De praktische tips heb ik ondertussen al kunnen toetsen en met succes. De keuze om een traject loopbaanbegeleiding op maat te volgen is een super goede beslissing geweest.

Jan Vercambre , Operations manager Horeca

Ik wilde weten wat mijn carrièremogelijkheden waren na mijn werkervaring in de horeca. Hoe pak ik het aan? Ik beschikte over geen bachelor diploma, maar had heel veel ambitie voor een leuke job. Het traject bij mijn coach Bart Huwé in Brugge leverde mij een passende job op, die mijn noden invulde. Ik zou een traject loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk gewoonweg aan iedereen aanraden!
 

Marleen Hoflack, Technisch coördinator/Calculator

Na een carriere van 17 jaar als technisch commercieel adviseur had ik het gevoel dat het tijd was om een nieuwe richting in te slaan. Na een jaar van bezinning begon ik te beseffen dat mensen coachen, opleiden en sturen een tweede aard van mij is. Daarvan had ik dan ook graag een gefundamenteerde bevestiging gekregen, vandaar dat ik in contact gekomen ben met Sterk op je Werk in Diksmuide Na een aangenaam en leerrijk introductie gesprek bleek al vlug dat ik bij het juiste bedrijf terecht was gekomen om mijn professionele switch mogelijk te maken! Na een aantal ' to the point' testen uitgevoerd te hebben bleek dit een bevestiging te zijn van mijn vermoeden. Daaruit heeft mijn loopbaanbegeleider mijn dan ook verder aangespoord om bepaalde stappen te zetten voor mijn professionele toekomst.
 

Stefanie Lapiere, Zaakvoerder/vennoot TPPC vof - freelancer

Uit mijn vorige job haalde ik absoluut geen voldoening, er was trouwens niet eens voldoende werk. Na meer dan een jaar heb ik uiteindelijk de stap gezet om iets aan mijn situatie te veranderen. De stap zetten om "de zekerheid" die je hebt op te geven, was heel groot. Inmiddels was ik verzeild geraakt in een bore-out/depressie. Het traject loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk in Ieper heeft me aangezet om te "durven": durven de stap zetten om ontslag te nemen en nieuw werk te zoeken. Doordat ik inmiddels in een depressie verzeild was geraakt, is het een intens maar mooi proces geweest van vallen en opstaan. Ondertussen, 1 jaar later heb ik de stap gezet om zelfstandig te worden en ben ik enorm gegroeid op zowel mentaal als professioneel vlak! Ik werk van thuis uit als freelancer, ben mijn eigen baas, en heb mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen teruggekregen! Ik zou Sterk op je Werk aanraden aan mensen die voelen dat er iets wezenlijks moet veranderen in hun carrière, maar die nog geen stappen gezet hebben. Ook mensen die met een "ei" zitten en willen werken aan hun zelfvertrouwen en assertiviteit hebben ècht baat bij een traject loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk!

Pim Pauwels, Sous-chef

Na het overwegen van een carrièreswitch, een carrièrebegeleiding bij Sterk op je Werk in Antwerpen beginnen volgen. Deze hebben me geholpen om mijn sterktes, talenten en waarden te ontdekken, zodat ik me beter in mijn job kon vinden en combineren met mijn gezinsleven. Echt een aanrader voor veel doeleinden! 

Lieselotte Nieuborg, Redder

De "collegialiteit" in mijn werksituatie was wat zoek, en ging van kwaad naar erger. Het traject loopbaanbegeleiding bij Bart in Lombardsijde bij Oostende heeft mij geleerd dat er meer is dan werken alleen, en hoe ik me assertiever kan opstellen tegenover de collega's.  Naast het duidelijk maken van je standpunt en het NEEN leren zeggen is het voor mij als jonge mama belangrijk om een goed evenwicht te vinden tussen werk en privé, teneinde mezelf niet te verliezen in workload. Ik heb heel veel over mezelf geleerd, maar ook hoe andere mensen mij zien, wat niet onbelangrijk is!!! Ik zou loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk aanraden aan iedereen die 'vastzit' in zijn of haar job, en aan mensen die meer NEE willen durven zeggen. 
 

Margot Van Miegroet, automatiseringsconsulent

Ik zat op het randje van een burn-out en was ongelukkig in mijn job na 15 jaar tevreden werken bij die werkgever. Na een overname voelde ik me er niet meer gelukkig. Ik wou duidelijkheid verkrijgen over welke job en werkgever ik wél graag zou doen. Het traject was voor mij In eerste instantie crisismanagement. Ik kreeg acuut hulp om de situatie hanteerbaar te maken en een burnout te vermijden. Ik ging praten met mijn baas met een concreet overzicht van mijn taken en de bijhorende problemen en risico's voor het bedrijf. Het coachingtraject bij Sterk op je Werk in Gent vergrootte mijn zelfkennis. Sterktes, zwaktes, energiegevers, wensen en noodzakelijkheden van een nieuwe job werden in detail uitgewerkt samen met mijn coach. Ik zou dit echt aanraden aan iedereen die gelukkiger wil zijn in zijn huidige of toekomstige job. 

Mieke Van Den Heede , Dossierbeheerder IAB- accountant

Ik had het gevoel dat ik vast zat in mijn job, zonder echt te weten waaraan (of aan wie) dat lag. Onder het motto “baadt het niet, schaadt het niet” ben ik bij Sterk op je Werk in Oudenaarde terecht gekomen. Door het traject loopbaanbegeleiding ben ik een pak zelfkennis rijker, heb ik een stuk meer inzicht verworven in mijn valkuilen en sterktepunten en bovendien, weet ik perfect wat mij zo ongelukkig maakte in mijn werksituatie! Mijn loopbaanbegeleider had een heel directe en doelgerichte aanpak, en door de combinatie van thuisopdrachten en coaching voelt het heel “casual” aan. Nu heb ik alles in handen om autonoom beslissingen te nemen over mijn werksituatie. Ondertussen zit ik in een nieuwe job, maar de (zelf)kennis die ik tijdens dit traject verworven heb, neem ik nog een hele carrière mee!
 

Natasja Meersman,

Tijdens mijn vorige job in de sociale sector had ik een depressie opgelopen. Hierdoor wilde ik weten wat aan te vangen met mijn toekomstige carrière. De loopbaanbegeleiding gaf mij een duidelijk zicht op mijn sterktes en bezorgde me een concreet beeld over de mogelijke richtingen en sectoren die ik kon uitgaan. Ik zou een traject bij Sterk op je Werk in Gent aanraden aan mensen die even de richting kwijt zijn en niet weten wat aan te vangen op werkgebied, en hun sterktes en mogelijkheden in andere sectoren of functies willen exploreren. Loopbaanbegeleiding zou ook gerust in het onderwijs mogen gegeven worden zodat jongeren makkelijker hun weg vinden op basis van hun sterktes.
 

Kati Peirens, Regiodirecteur ABVV

Ik ging langs bij Sterk op je Werk in Maldegem om te groeien in leiderschap. Ik kreeg heel wat effectieve tools en praktische tips waar ik verder mee kan als leidinggevende met mijn team. Bedankt voor het coachen!

Michiel Verfaillie, zaakvoerder 3BE Translations

Ik heb enkele sessies loopbaanbegeleiding gevolgd bij Sterk op je Werk in Waregem om tot nieuwe inzichten te komen over mezelf en mijn loopbaan. Je loopbaanbegeleider stelt je onmiddellijk gerust in een warm kader. Als je hoopt op een jaknikker ben je bij Sterk op je Werk beslist aan het verkeerde adres! Op een analyserende manier werd mijn persoonlijkheid blootgelegd en werd er bekeken welke jobpistes best bij mijn persoon passen. Dit is bij momenten best confronterend en opmerkelijk accuraat, maar dit was wat ik net nodig had! Namelijk een (kritisch!) duwtje in de goeie richting. Aanrader voor wie zichzelf beter wil leren kennen vanuit een andere invalshoek!

Eithne Esmonde, International project manager

I went to Sterk op je Werk in Aalst for help with a few issues workwise and to change my career. My coach gave some great tips and help to me and has an open ear for people. She gives a personal touch to her coaching which I liked!

Anja Laevens, Logistiek verantwoordelijke

Na een grootschalig collectief ontslag wilde ik tijd nemen voor een kwalitatieve evaluatie van mijn 16-jarige loopbaan. Wat kan ik goed en wat doe ik graag? Tijdens het traject loopbaanbegeleiding “ Succesvolle carrièreswitch “ kreeg ik heel waardevolle tools aangereikt (Persoonlijkheidsanalyse, talenten, waarden,..) en nuttige praktische technieken in personal branding (wat maakt mij uniek op de arbeidsmarkt?). Dankzij de professionele aanpak van Sterk op je Werk in Gent weet ik nu beter wat ik wil en kan ik nu bewuster en vol zelfvertrouwen de juiste carrièrekeuzes maken. Ik zou loopbaanbegeleiding aanraden aan iedereen die zijn carrièrepad optimaal wil (bij)sturen, of je nu werknemer, manager of zelfstandige bent!" Bedankt!
 

Deborah Naert, zaakvoerder MerlO

Het heeft mij echt goed gedaan om loopbaanbegeleiding te volgen bij Sterk op je Werk in Roeselare. Al van de eerste sessie kreeg ik heel andere inzichten. Ik zat blok op gebied van werk en wist niet welke job er echt bij mij paste. Ik heb leren verder kijken dan mijn neus lang is en heb het gevoel dat ik terug kan ademhalen. Ik zie terug tal van mogelijkheden en heb ondertussen mijn eigen restaurant opgestart.

Ciska Van Loocke, HR Consultant

Het contact met mijn loopbaancoach bij Sterk op je Werk in Brugge was erg hartelijk.  De resultaatgerichtheid en enthousiasme werken aanstekelijk en de oefeningen die we samen deden , hebben me een nog beter inzicht gegeven in mijn persoonlijke competenties en mijn job mogelijkheden. Daarnaast is Sterk op je Werk gespecialiseerd in personal branding, wat ik belangrijk vond om me te profileren op de arbeidsmarkt.
 

Kelly Van Heucke, Administratief bediende

Na een carriere van 15 jaar en steeds hetzelfde werk te moeten doen kwam ik tot het besef dat ik me niet meer goed voelde in mijn werksituatie en dat het zo niet meer verder kon. Mijn motivatie in werken was weg en dit kwam mijn gezondheid niet ten goede, dit moest stoppen en ik ging opzoek naar een oplossing! Zo ben ik bij Sterk op je Werk in Gent terecht gekomen, waar Irene me andere inzichten heeft doen krijgen. Een persoonlijke en toffe aanpak, positieve gesprekken waar echt de essentie wordt uitgehaald! Er wordt geluisterd naar wat jij wil en waar jij naartoe kan en wil gaan. Opzoek naar jobs in verschillende sectoren die aansluiten bij mijn persoonlijkheid. Ondertussen waren er onderhandelingen binnen mijn zelfde werkomgeving, waar ik een totaal nieuwe functie krijg op een andere locatie. Werk dat aansluit bij mijn persoonlijkheid en waar ik mezelf in kwijt kan. Een nieuwe start een nieuwe kans! Daarom is Sterk op mijn Werk echt aan te raden, je krijgt heel veel inzichten mee door de gesprekken en de nodige stappen die je zelf moet ondernemen. Het is echt de moeite waard, als je ervoor gaat!

Tinne Withouck, Medewerker kwaliteitsdienst

Het traject loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk in Tielt leverde mij meer zelfvertrouwen op, een duidelijker zicht op mijn competenties. Ik ontdekte waar mijn interesses en vaardigheden naar uitgaan en welke mijn jobmogelijkheden zijn. Ik leerde hoe ik beter en doelgerichter kan solliciteren. Ik zou dit traject loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk aanraden aan iedereen die gelukkiger wil worden op zijn werk of een carrièreswitch overweegt.

Hilde Vandenbulcke, Management assistent

Zestien jaar had ik mijn hart en ziel gegeven in mijn job, tot ik belandde in een burn-out. Ik kwam terecht in een hevige, emotionele rollercoaster. Gelukkig kon ik terecht bij Sterk op je Werk in Ieper. Er was reeds de eerste klik toen ik bij mijn loopbaanbegeleider op gesprek kwam. Ze gaf me waardevolle tools en zo kon ik profileren wie ik echt ben, welke mijn talenten zijn. Kortom, dit traject loopbaanbegeleiding  gaf me een positieve boost om de toekomst met vertrouwen aan te pakken. Ik weet nu beter wat ik wil en kan nu bewustere carrièrekeuzes maken. Een aanrader met stip aan iedereen die meer wil halen uit zijn/haar carrière!

Lindsey Lagae, Management Assistant

Na een lange tijd doorgaan, niet weten hoe en wat of hoe eraan te beginnen, kwam ik uiteindelijk (volledig uitgeblust) bij Sterk op je Werk in Izegem terecht. Na 1 sessie wist ik het al, hier word ik begrepen. Hier ga ik weer grip krijgen op mijn leven. Na de eerste afspraak met mijn jobcoach had ik al een goed beeld van wie ik was en waar ik ongeveer naartoe wou. Ik zocht en kreeg antwoorden op wie ik ben en welke belangrijke waarden en talenten ik heb. Het traject loopbaanbegeleiding gaf mij weer de kracht en de energie om orde op zaken te stellen, alles terug op een rijtje te krijgen en uiteindelijk een nieuwe job te zoeken. De beste beslissing blijkt nu... ik voel me weer fantastisch!

Kiara Togher, zaakvoerder Vialo bvba

Ik was op zoek naar dé oplossing voor een probleem in mijn toenmalige werksituatie. Loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk in Roeselare gaf me echter veel meer. De tijd en de ruimte die ik nodig had om de vragen en antwoorden in mijn hoofd te ordenen. Het verbreedde mijn kijk op mijn professionele situatie en zorgde ervoor dat ik enkele belangrijke knopen doorhakte. Wat wil ik echt? En nog belangrijker, wat wil ik NIET meer… en wie wil ik niet meer zijn. Voor mij persoonlijk was het een succesvolle stap, die resulteerde in de start van een eigen zaak. Tijdens het traject was het voor mij zo duidelijk dat ik op zoek was naar een positieve verandering en naar een evenwicht tussen mijn professioneel en privéleven. Nu lever ik met Vialo bvba hr-ondersteuning en administratieve diensten aan kmo’s die daar nood aan hebben. 

Gratis infogesprek inplannen