Outplacement door medische overmacht

Moet je een werknemer ontslaan omwille van medische overmacht? Wij helpen deze opnieuw de arbeidsmarkt op te gaan en een job te vinden waar gezondheid en geluk op de eerste plaats komen.

Vitality outplacement programma-sterkopjewerk
Eva - Sterk in werk-128

Inhoud van het programma

Voor jou

  • info-/intakegesprek samen met je werknemer

Voor je werknemer

  • 30u individuele begeleiding door één van onze gecertificeerde outplacementcoaches
  • 3 maanden garantieperiode
  • Toegang tot ons digitale trainingsplatform met tal van trainingen, leermethoden en tools (toegang blijft geldig tot je werknemer een nieuwe job heeft gevonden)
work-life-balans-sterkopjewerk Eva - Sterk in werk-87
dreamstime_m_56072120 sterkopjewerk-web-03198

Praktische info

Om een outplacementprogramma bij ons op te starten, kan jij of je werknemer een infogesprek aanvragen. Eén van onze coaches zal dan contact met jou en/of je werknemer opnemen om een moment met jullie beiden in te plannen.

Besluiten jullie na het infogesprek om met ons verder te gaan, dan zal onze coach jou een offerte bezorgen voor het programma. Stem je met de offerte in, dan zal onze coach verder met je werknemer afstemmen wanneer en hoe de coachingsessies zullen doorgaan.

Gratis offerte aanvragen

Je werknemer laten begeleiden naar de volgende stap in zijn/haar carrière? Vraag via het onderstaande formulier een gratis offerte aan. Eén van onze coaches in jouw buurt zal daarna zo snel mogelijk contact met je opnemen.