Over Sterk op je Werk

Sterk op je werk werd in 2014 opgericht door Eva Buyck. Wij zijn een training- en coachingbedrijf dat individuele carrièretrajecten en trainingen biedt in loopbaanbegeleiding en assertiviteitsontwikkeling voor professionals.

Waarom kiezen voor Sterk op je Werk?

- We zijn een klein team dat voluit gaat voor grote resultaten: samen met jou. Hiervoor hebben we zeer bewust gekozen.

- Bij ons ben je geen nummer. Tijdens jouw sessies werken we volgens een logische volgorde, maar vertrekken steeds vanuit jouw loopbaanvraag. Wat we doen tijdens de sessies kan dus afwijken van wat in de grote lijnen voorzien werd. Klant is koning: jouw eindresultaat is van prioritair belang, niet ons confort.

- Met onze aanpak mag je rekenen op degelijke en duurzame resultaten. Iedereen in ons team is professioneel geschoold en beschikt over duizenden uren coachervaring. We weten wat het is om aan de andere kant van de tafel te zitten: als headhunter, HR manager, recruteerder,...Ook scholen wij ons constant bij in opleidingen en interventietechnieken in carrièreheroriëntering, personal branding , effectieve conflicthantering en assertiviteitsontwikkeling.

- Daarenboven zetten we met plezier ons uitgebreide netwerk in voor jou!

- Bij ons geen kille kantoren in anonieme bedrijvencentra, maar een warme en huiselijke sfeer, die terzelfdertijd professionalisme uitstraalt!

- We zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding en assertiviteitsontwikkeling, en daar zijn we de beste in. Je mag rekenen op een discrete, neutrale, professionele aanpak! 

Boek nu een gratis infogesprek in jouw regio, klik hier https://www.sterkopjewerk.be/in-jouw-buurt

 

Gratis infogesprek inplannen