Loopbaanbegeleiding

Heb je twijfels bij je huidige job? Wil je een betere work-life balance? Of wil je graag je carrière over een andere boeg gooien, maar weet je niet goed hoe? Dan is loopbaanbegeleiding misschien wel iets voor jou!

Ontdek alles wat je moet weten over loopbaanbegeleiding en hoe wij je hiermee kunnen helpen.

Vitality outplacement programma-sterkopjewerk

Onze loopbaantrajecten

Bij Sterk op je Werk bieden we verschillende loopbaanbegeleidingstrajecten aan. 
Vind je niet meteen een traject dat bij je past? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren
Wij kijken graag hoe we je kunnen helpen!

bureau-kantoor gelukkige-man-in-tuin
linkedin-sales-solutions-QgYvORVDdd8-unsplash nathan-dumlao-Wr3comVZJxU-unsplash

Wat is loopbaanbegeleiding?

Via loopbaanbegeleiding krijg je professionele ondersteuning bij het uitstippelen van jouw ideale carrièrepad en het aanpakken van werkgerelateerde uitdagingen

Droom je bijvoorbeeld van een bepaalde job, maar weet je niet hoe je hier in kan starten of naartoe kan werken? Of weet je eigenlijk niet helemaal welke job bij jou zou passen? Dan kan een loopbaancoach jou helpen om;

  • Een job te vinden die aansluit bij jouw passies en talenten
  • Een carrièreswitch te maken
  • Een promotie binnen te halen
  • Te starten als zelfstandige
  • ...

Veelgestelde vragen

Hoe werkt loopbaanbegeleiding?

Sterk op je Werk voorziet loopbaanbegeleiding coaching voor elke jobgerelateerde situatie. Ons team van professionele loopbaancoaches, welke bovendien gevestigd zijn in heel Vlaanderen, begeleiden jou graag in al jouw loopbaankeuzes.

We bepalen eerst samen jouw loopbaanvraag en -doelstelling. Vervolgens kiezen we een individueel traject dat het beste hierbij past. Onze trajecten bestaan uit 7 uur individuele coaching in 4 sessies, waarin we werken naar jouw ideale jobsituatie!

Waarom loopbaanbegeleiding volgen?
  • Wij definiëren passende jobs die nauw aansluiten bij jouw unieke potentieel en je persoonlijkheid, waarden en talenten.
  • Je ontvangt een concreet en realistisch stappenplan zodat je de opstap kunt maken naar een nieuwe uitdaging of een eigen onderneming.
  • Je vindt altijd professionele begeleiding bij een jobcoach in jouw buurt
  • We streven ernaar om meer zelfvertrouwen te creëren.
  • We gebruiken slimme overtuigingstechnieken in assertiviteitsontwikkeling en personal branding
Is loopbaanbegeleiding enkel voor mensen die van job willen veranderen?

Loopbaanbegeleiding is zeker niet alleen voor mensen die van job willen veranderen. Ook als je in je huidige job en als professional wil groeien kan loopbaanbegeleiding een absolute meerwaarde zijn. Wij kunnen je bv. helpen om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, onderhandelings- en overtuigingstechnieken te leren voor conflicten of promoties, een assertieve houding te ontwikkelen, je personal branding te versterken, etc…. Kortom; wij kunnen je helpen om de volgende stap in je carrière te zetten. En die stap moet niet per se de stap naar een andere job zijn.

Is loopbaanbegeleiding nog wel interessant voor 50-plussers?

Ook als 50-plusser is loopbaanbegeleiding zeker nog interessant. Als je nog een carrièreswitch wil maken of misschien noodgedwongen op zoek moet naar iets anders, kunnen wij je helpen om opnieuw een job te vinden door je voor te bereiden op sollicitaties en de nieuwe arbeidsmarkt. Als je nog verder wil groeien in je huidige job, staan wij je graag bij met handige tips & tricks om beter leiding te leren geven, je draai te vinden in de moderne werkwereld, om te gaan met de jongere generatie, etc...

services-2

Loopbaanbegeleiding met VDAB-loopbaancheques

Heb je minimum 7 jaar werkervaring en heb je de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding gevolgd? Dan heb je recht op VDAB-loopbaancheques (gesubsidieerde loopbaanbegeleiding van de Vlaamse overheid). Hiermee betaal je slechts €80 voor een totaal van 7 uur loopbaanbegeleiding en bespaar je bijna 50% op de kostprijs!

Tijdens een gratis infogesprek bekijken we samen of je recht hebt op VDAB-loopbaancheques. Kom je hier toch niet voor in aanmerking? Dan kan je alsnog gratis een infogesprek inplannen en kijken wij graag hoe we jou ook verder kunnen helpen!

Vraag gratis een infogesprek aan

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Vraag via het onderstaande formulier een gratis infogesprek aan. Eén van onze coaches in jouw buurt zal daarna zo snel mogelijk contact met je opnemen.