Wat is loopbaanbegeleiding?

Soms kom je professioneel gezien op een kruispunt in je leven. Je werk kost je veel energie, je bent het plezier in je job kwijt geraakt en je zou willen ontdekken hoe je opnieuw motivatie en werkgeluk kan vinden. Dat is waar een professionele loopbaancoach op het toneel verschijnt. 

Jouw loopbaancoach ondersteunt jou in een traject op maat bij het maken van een duurzame loopbaankeuze of loopbaanbeslissing. Loopbaanbegeleiding is er voor iedereen die een job heeft.

Wij kunnen jou met onze individuele loopbaantrajecten zowel online als ter plekke in jouw buurt begeleiden, of hybride. Aan jou de keuze!

loopbaanbegeleiding-antwerpen-sterk op je werk
Sterk op je Werk-loopbaanbegeleiding-carriereswitch-Antwerpen loopbaanbegeleiding-Hasselt-Sterk op je Werk
Loopbaantest-sterkopjewerk loopbaanbegeleiding-in-Haaltert-Sterk op je Werk

Hoe werkt professionele loopbaanbegeleiding?

Tijdens professionele loopbaanbegeleiding breng je samen met je coach je sterktes, werkpunten en motivaties in kaart. Een coach helpt je ontdekken waar je energie uit haalt en welke vaardigheden je best verder ontwikkelt om het plezier in je werk terug te vinden. Anderzijds gaat hij of zij met je op zoek naar opportuniteiten binnen de arbeidsmarkt, door te kijken naar je persoonlijkheid en je kerncompetenties. 

Onze trajecten met loopbaancheques

Bij Sterk op je Werk bieden we verschillende loopbaanbegeleidingstrajecten aan op maat van jouw loopbaanvraag.
Wij kijken graag hoe we je kunnen helpen!

loopbaanbegeleiding-in-jouw-buurt-Sterk op je Werk

Wat is de kostprijs van loopbaanbegeleiding?

Dankzij de Vlaamse Overheid kun je gebruikmaken van de VDAB loopbaancheques om jouw loopbaanbegeleidingstraject op maat te financieren. 

Dankzij de VDAB-loopbaancheques betaal je :

- €45 voor 4 uur  individuele loopbaanbegeleiding.  
- €90 voor 7 uur  individuele loopbaanbegeleiding.

Gratis infogesprek aanvragen

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Vraag via het onderstaande formulier een gratis infogesprek aan.  Jouw persoonlijke loopbaancoach zal daarna zo snel mogelijk contact met je opnemen.  
Heb je geen recht op loopbaancheques? Ook voor jou hebben we een uitgewerkt aanbod, klik dan even door naar hier

Vind een loopbaancoach in je buurt

Ben je op zoek naar een professionele loopbaancoach in jouw buurt? Onze ervaren loopbaancoaches zijn gevestigd over heel Vlaanderen. Maak alvast kennis met een loopbaancoach uit je buurt, of vraag meteen je gratis infogesprek aan. 

loopbaanbegeleiding-brugge-Sterk op je Werk

Waarom kiezen voor Sterk op je Werk?

Bij Sterk op je Werk kan je rekenen op meer dan 30 jaar ervaring in loopbaanbegeleiding en meer dan 30 coaches verspreid over heel Vlaanderen.

Met één van onze loopbaanbegeleidingstrajecten werken we een plan uit op maat van jouw wensen en doelstellingen. Wil je een carrièreswitch maken? Een betere work-life balance vinden? Of verder groeien in je huidige job? Tijdens individuele sessies adviseren en begeleiden we je om samen de volgende stap te zetten.

Zin om ons te leren kennen?