Outplacement & ontslagbegeleiding

Je hebt je ontslag gekregen en moet op zoek naar een nieuwe job. Een moeilijke situatie die je waarschijnlijk stress, twijfel en andere (kop)zorgen geeft.

Met onze ontslagbegeleiding nemen wij al deze zorgen weg. Wij helpen je meteen de draad op te pakken en de volgende stap in je carrière te zetten.

outplacement-ontslagbegeleiding-sterkopjewerk

Onze outplacementtrajecten

Een nieuwe job vinden is altijd een uitdaging. Wij gaan die uitdaging samen met jou aan

Klik op het traject dat voor jou van toepassing is om meer te weten te komen.

online-loopbaanbegeleiding-op-topniveau-Sterk op je Werk

Wat is outplacement?

Outplacement is de wettelijk verplichte ontslagbegeleiding voor ontslagen medewerkers of medewerkers die mogelijks ontslagen worden. Met een outplacementprogramma worden mensen begeleid in het vinden van een passende nieuwe job of bij het opstarten van een activiteit als zelfstandige. 

Daarnaast wordt bij outplacement ook altijd sterk gefocust op het persoonlijke en het mentale welzijn. Outplacement mag enkel door gespecialiseerde en gecertificeerde dienstverleners worden verleend.

Eva - Sterk in werk-112

Gecertificeerde outplacementcoaches

Sterk op je Werk is CERTO-gecertificeerd voor outplacementactiviteiten in Vlaanderen. Dit betekent dat wij als outplacementbureau voldoen aan de gestelde voorwaarden en onze activiteiten uitvoeren conform de gedragscode rondom ontslagbegeleiding.

Al onze outplacementcoaches behaalden het CERTO-bekwaamheidsattest en hebben meer dan 10 jaar ervaring in ontslagbegeleiding. Welke coach je bij ons ook kiest, je krijgt gegarandeerd een programma op maat van jouw specifieke situatie en wensen.

Onze outplacementcoaches zijn actief op meer dan 40 locaties in Vlaanderen. Je vindt dus altijd een coach in jouw buurt.

Naast outplacement bieden wij ook professionele coachingtrajecten en loopbaanbegeleiding aan voor professionals.

Gratis infogesprek aanvragen

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Vraag via het onderstaande formulier een gratis infogesprek aan. Eén van onze coaches in jouw buurt zal daarna zo snel mogelijk contact met je opnemen.