coach-ann-ghesquiere Ann Ghesquière

Individuele loopbaanbegeleiding in Roeselare

loopbaanbegeleiding-Roeselare-Sterk op je Werk

Loopbaanbegeleiding, het is een veelvoorkomend fenomeen voor iedereen die aan het werk is. Maar wat is loopbaanbegeleiding nu juist. Lees verder wat loopbaanbegeleiding inhoudt in deze blog.

VDAB Loopbaanbegeleiding in Roeselare - wat kunnen wij voor jou betekenen?

Loopbaanbegeleiding houdt in dat je deskundig begeleid wordt bij al jouw loopbaanvragen. Deze vragen kunnen gaan van 'Welke job past bij mij?' tot 'Hoe creëer ik een beter evenwicht tussen mijn werk- en privéleven?'. Je kan dus met een heleboel diverse vragen terecht bij onze loopbaancoach in Roeselare. Samen met jouw loopbaanbegeleider ga je dan op zoek naar datgene waar jij nood aan hebt om je verder te ontwikkelen op professioneel gebied. Tijdens een traject van 4 of 7 uur analyseert jouw loopbaancoach jouw huidige situatie en stippelt een individueel traject uit op basis van jouw doelen.

Hoe kan loopbaanbegeleiding jou helpen?

Loopbaanbegeleiding heeft vele voordelen. Je ontdekt wie je bent en wat je wilt op professioneel vlak. Een traject bij één van onze loopbaancoaches helpt je om jezelf beter te begrijpen. Dankzij jouw coach ontdek je niet alleen wat jouw sterktes en werkpunten zijn, maar ook hoe je deze efficiënt kan inzetten of versterken als werknemer of als werkgever. 

Ook voor hoogsensitieve personen of mensen met ADHD of autisme is loopbaanbegeleiding een uiterst behulpzame activiteit. Boost je potentieel en leer je unieke talenten inzetten op de werkvloer. Anderzijds kan een loopbaancoach je allerlei technieken aanleren om om te gaan met moeilijkheden die je ervaart op jouw job. 

Een loopbaancoach draagt dus letterlijk en figuurlijk bij aan jouw (lange termijn) werkplezier en welzijn. Samen ga je op zoek naar waar jouw professioneel geluk ligt, terwijl je een gezonde work-life balance behoudt. Ga nadien aan de slag met een persoonlijk en onderbouwd carrièreplan. 

Wie is jouw loopbaancoach voor individuele loopbaanbegeleiding in Roeselare?

In Roeselare kan je bij Sterk op je Werk terecht bij loopbaancoach Ann Ghesquière. De gesprekken kunnen face-to-face doorgaan, maar eveneens ook online of een combinatie van beide methoden (hybride coaching). Dit zowel overdag als 's avonds of op zaterdagvoormiddag. Je kiest dus zelf welke methode en moment voor jou het beste past!

loopbaanbegeleiding-Roeselare-Sterk op je Werk

Deel dit artikel