Loopbaancoach-Maarten-Mechelen Maarten Van Hal

Loopbaanbegeleiding in Antwerpen

Sterk op je Werk-loopbaanbegeleiding-carriereswitch-Antwerpen

Wat is loopbaanbegeleiding?

Wanneer je aan loopbaanbegeleiding denkt, denk je vaak aan veranderen van job. Loopbaanbegeleiding is echter veel breder dan enkel het begeleiden van mensen bij een loopbaanwissel. Ook als je geen carrièreswitch wil maken kan je terecht bij een loopbaancoach.

Bij Sterk op je Werk ondersteunen we je bij allerlei vragen rond je volledige loopbaan en werksituatie. Denk maar aan thema's zoals stress op het werk of omgaan met hoge werkdruk, maar ook hoe je jouw talenten en competenties zo optimaal mogelijk kan inzetten en ontwikkelen. Daarnaast is loopbaanbegeleiding ook interessant wanneer je worstelt met ADHD, ASS of hoogsensitiviteit op de werkvloer bijvoorbeeld. Haal meer plezier en voldoening uit je job door samen met een professionele loopbaanbegeleider op zoek te gaan naar wat écht bij jou past en creëer een gezonde balans tussen werk- en privéleven.

Wie kan loopbaanbegeleiding volgen?

Loopbaanbegeleiding wil letterlijk zeggen dat je begeleid wordt bij al je loopbaanbeslissingen. Heb je dus een vraag met betrekking tot jouw loopbaan? Dan kan je beroep doen op een professionele loopbaancoach in de ruime omgeving van Antwerpen om je hierin bij te staan. Niet enkel werknemers kunnen loopbaanbegeleiding volgen. Sterk op je Werk biedt ook loopbaanbegeleiding aan voor zelfstandigen, freelancers, managers of leidinggevenden in Antwerpen. 

Kortom, iedereen met een job (en de juiste motivatie) kan loopbaanbegeleiding volgen. Het maakt niet uit in welke sector je tewerk gesteld bent of hoe lang je hier al werkt. Wat telt is dat je aan jezelf wilt werken en open staat om hier samen met één van onze loopbaancoaches naar op zoek te gaan.

Waarom loopbaanbegeleiding volgen?

Loopbaanbegeleiding is eerst en vooral een investering in jezelf. Tijdens de loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk volg je een individueel traject dat op maat van jouw wensen en noden opgesteld is. Zo zal je op korte termijn al enkele voordelen van loopbaanbegeleiding ondervinden, maar ook op lange termijn wordt er gewerkt naar een gemeenschappelijk doel, namelijk: het beste uit jezelf halen, zowel op als naast de werkvloer.

Door de loopbaanbegeleiding van Sterk op je Werk zal je groeien als persoon én als professional. Ontdek waar jij energie uithaalt en hoe je jouw talenten optimaal kan inzetten om meer werkplezier en een betere work-life balance te creëren. Dankzij de verschillende interventietechnieken van onze loopbaancoaches ontwikkel je de competenties die je nodig hebt om jouw volgende stap tot een succesvol einde te brengen.

Waar kan je terecht voor loopbaanbegeleiding in Antwerpen?

In Antwerpen kan je bij verschillende coaches van Sterk op je Werk terecht. De gesprekken kunnen face-to-face doorgaan, maar eveneens ook online of een combinatie van beide methoden (hybride coaching). Dit zowel overdag als 's avonds of op zaterdagvoormiddag. Je kiest dus zelf welke methode en moment voor jou het beste past!

Onze loopbaancoaches in stad Antwerpen

Onze loopbaancoaches in provincie Antwerpen

Wat is de kostprijs van loopbaanbegeleiding? 

Dankzij de Vlaamse Overheid kun je gebruikmaken van de VDAB loopbaancheques om jouw loopbaanbegeleidingstraject op maat te financieren. 

Dankzij de VDAB-loopbaancheques betaal je :

- €45 voor 4 uur  individuele loopbaanbegeleiding.  
- €90 voor 7 uur  individuele loopbaanbegeleiding.

&ldquot;

Wist je dat?

Sterk op je Werk is een erkend loopbaancentrum door de VDAB. Je kan dus in vele gevallen beroep doen op de loopbaancheques van VDAB om voordelig gebruik te maken van loopbaanbegeleiding. Check snel of je in aanmerking komt!

Deel dit artikel