Loopbaancoach-loopbaanbegeleiding-Beringen-Hasselt-Pelt-Geel-Genk-Sint-Truiden Lynne Jehoul

Loopbaanbegeleiding in Hasselt

loopbaanbegeleiding-in-hasselt-Sterk op je Werk

Wanneer kan ik loopbaanbegeleiding volgen?

In principe kan je loopbaanbegeleiding volgen wanneer je maar wilt. Zit je met een vraag over jouw carrière of ben je op zoek naar meer voldoening uit je job? Ondervind je problemen met collega's op de werkvloer? Start je aan een nieuwe functie en wil je sterker in je schoenen staan? Altijd welkom bij Sterk op je Werk!

VDAB Loopbaancheques

Wil je echter gebruik kunnen maken van de VDAB loopbaancheques, dan moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Voor iedereen die voltijds of deeltijds werkzaam is en in Vlaanderen of Brussel woont, geldt het volgende: je moet minimaal 7 jaar werkervaring in loondienst of als zelfstandige hebben én in de afgelopen 6 jaar nog niet gebruik gemaakt hebben van loopbaanbegeleiding. Daarnaast kan je de loopbaancheques van VDAB enkel gebruiken in een erkend loopbaancentrum. Gelukkig is Sterk op je Werk een erkend loopbaancentrum en vind je zo een loopbaanbegeleider in jouw buurt!

loopbaancoaching-in-hasselt-Sterk op je Werk

Met welke vragen kan ik terecht bij een loopbaancoach?

Bij Sterk op je Werk loopbaanbegeleiding kan je terecht met al jouw loopbaanvragen. Het maakt niet uit hoe klein je vraagt lijkt, samen zorgen we ervoor dat je met zelfvertrouwen de juiste keuze kan maken. Elke vraag waarmee jij worstelt, wordt serieus genomen door onze coaches. Want ook wij willen dat jij het beste uit jezelf haalt op de werkvloer!

Samen zoeken we naar jouw antwoorden op vragen omtrent:

En nog veel meer! Ben je niet zeker of we je kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met één van onze loopbaancoaches en kom het te weten.

Waar kan je terecht voor loopbaanbegeleiding in Hasselt?

In Hasselt kan je bij Sterk op je Werk terecht bij onze gekwalificeerde loopbaancoaches Lynne Jehoul en Sabine Baptist.  De gesprekken kunnen face-to-face doorgaan, maar eveneens ook online of een combinatie van beide methoden (hybride coaching). Dit zowel overdag als 's avonds of op zaterdagvoormiddag. Je kiest dus zelf welke methode en moment voor jou het beste past!

VDAB-loopbaanbegeleiding-in-Hasselt-Sterk op je Werk

Deel dit artikel