Loopbaancoach Inès in Laarne voor mensen met ASS

Voel je je overweldigd door de constante druk van je werk? Ben je op zoek naar manieren om de juiste balans te vinden tussen je professionele verplichtingen en je persoonlijke leven? 
Ontdek hoe ons loopbaanbegeleidingstraject, geleid door onze ervaren loopbaancoach Inès Keppens in Laarne, jou kan helpen die langverwachte work-life balans te realiseren. 

loopbaanbegeleiding-in-Nijlen-Sterk op je Werk
loopbaanbegeleiding-in-jouw-buurt-Sterk op je Werk

Loopbaancoach Inès in Laarne : jouw weg naar professioneel evenwicht.

In de hedendaagse hectische wereld is het gemakkelijk om verstrikt te raken in de dagelijkse sleur. De druk op het werk, de constante deadlines en de toenemende verantwoordelijkheden kunnen je welbevinden op termijn negatief gaan beïnvloeden. 

Inès Keppens in Laarne is een professionele loopbaancoach gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met ASS.  Ze zal nauw met jou samenwerken om je sterke punten, interesses, waarden en doelen te identificeren. Inès zal je begeleiden bij het helder krijgen van hoe je jouw huidige job kunt optimaliseren via job crafting of welke nieuwe carrièrepaden het beste bij jou passen, en welke stappen je moet ondernemen om je doelen te bereiken.
Inès begeleidt jou ter plekke in Laarne, of online over heel Vlaanderen. 

loopbaanbegeleiding-Hasselt-Sterk op je Werk

De meerwaarde van loopbaanbegeleiding voor mensen met autisme

Loopbaanbegeleiding is een waardevol hulpmiddel voor iedereen die op zoek is naar professionele groei en voldoening in hun carrière. Voor mensen met autisme biedt loopbaanbegeleiding specifieke voordelen en kansen om hun potentieel te maximaliseren. 

1. Op maat gemaakte begeleiding

Mensen met autisme hebben vaak unieke behoeften en talenten. Inès is gespecialiseerd in autisme en begrijpt deze verschillen. Ze kan voor jou  een persoonlijk afgestemd plan ontwikkelen. Dit maakt het mogelijk om jouw sterke punten te benutten en eventuele uitdagingen te overwinnen.

2. Verbeterde communicatievaardigheden

Autisme kan invloed hebben op de manier waarop iemand communiceert en sociale interacties aangaat. Loopbaanbegeleiding kan helpen bij het ontwikkelen van effectievere communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Dit vergroot de kansen op succesvolle samenwerking op de werkvloer.

3. Stressmanagement

Veranderingen en onzekerheid op de werkvloer kunnen stress veroorzaken, vooral voor mensen met autisme die behoefte hebben aan structuur en voorspelbaarheid. Loopbaanbegeleiding kan helpen bij het ontwikkelen van effectieve strategieën en technieken, waardoor het makkelijker wordt om met uitdagingen om te gaan, zoals relaties met collega's, klanten, leidinggevenden, .... 

4. Loopbaanoriëntatie

Soms weten mensen met autisme misschien niet welke carrièremogelijkheden het beste bij hun interesses en vaardigheden passen. Loopbaanbegeleiding kan helpen bij het verkennen van verschillende opties en het identificeren van de juiste loopbaanpaden.

Conclusie

Een traject loopbaanbegeleiding op maat bij Inès Keppens is een waardevolle investering in persoonlijke en professionele groei. Het biedt jou op maat gemaakte ondersteuning, helpt bij het verder ontwikkelen en versterken van jouw  communicatievaardigheden  op de werkvloer,  en ondersteunt jou bij het vinden van de juiste carrièrepaden. 
 

loopbaanbegeleiding-leidinggevenden-sterkopjewerk

Inhoud van jouw loopbaanbegeleidingstraject

Fase 1: Kennismaking en doelstellingen

In de aanvangsfase van ons loopbaanbegeleidingstraject zal Inès zich richten op het beter begrijpen en concreet maken van jouw loopbaanvraag. Samen zullen jullie:

- Jouw huidige werk- en levenssituatie analyseren
- Jouw professionele doelen en ambities bespreken
- De uitdagingen die je ondervindt bij het bereiken van een gezonde work-life balans onderzoeken
- Jouw persoonlijke waarden en prioriteiten in kaart brengen

Dit zal leiden tot duidelijke en meetbare doelstellingen voor jouw persoonlijke ontwikkelplan.

Fase 2: Zelfreflectie en bewustwording

Om een betere work-life balans te bereiken, is zelfreflectie van essentieel belang. Inès zal samen met jou werken aan het begrijpen van jouw sterke punten, valkuilen en wat je echt belangrijk vindt in jouw job. Deze fase omvat:

- Het identificeren van stressbronnen en overbelasting
- Het onderzoeken van mogelijke wijzigingen in jouw huidige werkpatroon
- Het vaststellen van persoonlijke grenzen en prioriteiten

Deze zelfontdekkingsreis vormt de basis voor actiestappen in jouw persoonlijke ontwikkelingsplan.
 

Fase 3: Praktische stappen en strategieën

In deze fase gaat Inès samen met jou aan de slag met het ontwikkelen van praktische stappen en strategieën om je work-life balans te verbeteren. Dit kan onder meer omvatten:

- Het opstellen van een realistisch werkplan 
- Het leren effectief 'nee' zeggen zonder schuldgevoel
- Het beheren van tijd en prioriteiten
- Het identificeren van mogelijke ondersteuningssystemen in je professionele leven

Fase 4: Ondersteuning en evaluatie

Ons traject omvat regelmatige follow-up en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de positieve veranderingen die je hebt ingezet, duurzaam zijn. Inès evalueert samen met jou je voortgang, ondermeer aan de hand van je persoonlijke ontwikkelplan, en we passen, indien nodig,  de strategieën aan om ervoor te zorgen dat je blijft timmeren aan een haalbare, en gezonde work-life balans.

Woon je elders in Vlaanderen en heb je interesse in onze andere loopbaantrajecten?  Ga dan zeker een kijkje nemen bij onze andere loopbaancoaches, gespreid over meer dan 50 locaties in heel Vlaanderen! 

Onze trajecten met loopbaancheques

Bij Sterk op je Werk bieden we verschillende loopbaanbegeleidingstrajecten aan op maat van jouw loopbaanvraag.
Wij kijken graag hoe we je kunnen helpen!

Loopbaantest-sterkopjewerk

Wat is de kostprijs van loopbaanbegeleiding?

Dankzij de Vlaamse Overheid kun je gebruikmaken van de VDAB-loopbaancheques om jouw loopbaanbegeleidingstraject op maat te financieren. 

Dankzij de VDAB-loopbaancheques betaal je :

- €40 voor 4 uur  individuele loopbaanbegeleiding, of
- €80 voor 7 uur  individuele loopbaanbegeleiding.

Woon je niet in Hasselt, maar in een andere regio in Vlaanderen? 
Geen zorgen, dan organiseren we graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een loopbaancoach in jouw buurt! 

loopbaanbegeleiding-brugge-Sterk op je Werk

Waarom kiezen voor Sterk op je Werk?

Bij Sterk op je Werk kan je rekenen op meer dan 30 jaar ervaring in loopbaanbegeleiding en meer dan 20 gecertificeerde loopbaancoaches verspreid over heel Vlaanderen. Sterk op Werk biedt jou de beste kwaliteit in Vlaanderen.

Met één van onze loopbaanbegeleidingstrajecten werken we een plan uit op maat van jouw wensen en doelstellingen. Wil je een carrièreswitch maken? Een betere work-life balance vinden? Of verder groeien in je huidige job? Tijdens individuele sessies adviseren en begeleiden we je om samen de volgende stap te zetten.

Zin om ons te leren kennen?

 • &ldquot;

  Na 12 jaar bij mijn eerste werkgever was het nodig om eens rustig te kijken naar de volgende stappen in mijn loopbaan. Ik wou een beter beeld krijgen van mijn sterktes, zwaktes en interesses en een job die daar echt bij past. Mijn loopbaancoach kon mij direct op mijn gemak stellen. Ze heeft me de tools aangereikt om een beter inzicht te krijgen in mezelf. Op die manier kon ik me een beeld vormen van de ideale job en welke paden je kan bewandelen in je loopbaan. Ze is echt begaan en laat je zelf tot inzichten komen. Ze is heel flexibel qua contactmomenten. Ik ben tevreden dat ik met haar aan de slag ben gegaan. Ik zou loopbaanbegeleiding aanraden aan iedereen die eens de balans wil opmaken van zijn job, een beter beeld van zichzelf wil, en raad wil bij de volgende stappen in zijn loopbaan.

 • &ldquot;
  Als drukbezette dierenarts met een bloeiende praktijk voelde ik sinds enkele jaren dat mijn work life balans zoek was. Ik wilde meer genieten van mijn gezin en vrienden, meer quality time met andere woorden. Het traject bij Sterk op je Werk zorgde ervoor dat ik terug duidelijkheid kreeg in waar ik naartoe wil met mijn carrierepad. Het resultaat is nu dat ik in mijn praktijk efficienter werk en meer taken doordelegeer, zodat ik kan genieten van quality time met wie mij lief is. Ik zou dit traject echt aanraden aan elke drukbezette, hardwerkende ondernemer die een betere work life balans wil bereiken. Een echte aanrader!
 • &ldquot;

  Ik haalde geen voldoening meer uit mijn job en was op zoek naar een nieuwe uitdaging, na 36 jaar in dienst te zijn bij dezelfde familiale onderneming (supermarkt). Ik had ‘honger’ om nieuwe dingen te leren en wilde graag een carrièrewending maken, maar wist niet juist in welke richting en hoe ze hieraan moest beginnen. 
  Door de loopbaanbegeleiding hoopte ik om beter zicht krijgen op waar mijn talenten liggen en welke richting ik graag uit zou willen (zoektocht naar interesses).Door de sessies bij mijn loopbaancoach ben ik erachter gekomen welke richting ik op carrièrevlak precies uit wilde, nl. een job waarin ik mensen kon helpen. Mijn kandidatuur werd positief onthaald bij al de bedrijven waar ik solliciteerde. Na enkele maanden had ik een contract ondertekend als woonbegeleidster in de social profitsector. Dit verliep veel vlotter dan ik had gedacht. Ik zou dit traject zeker aanraden aan iedereen die geen voldoening meer haalt uit zijn/haar job, maar in het bijzonder aan 50-plussers. Ik dacht dat mijn leeftijd een grote drempel zou zijn bij het maken van een carrièreswitch maar dankzij het volgen van de loopbaanbegeleiding, leerde ik mezelf beter kennen en slaagde ik er zo in om vol vertrouwen op zoek te gaan naar een nieuwe job in een volledig nieuwe sector, die mij nauw aan het hart ligt.

 • &ldquot;

  Ik had direct een klik met mijn loopbaancoach. Ze had veel voeling met mijn concrete jobsituatie en confronteerde mij op een duidelijke manier met mijn ontwikkelpunten.
  Ik heb nu een duidelijker inzicht nu in mijn prioriteiten en professionele doelstellingen. Dikke merci! 

Gratis en vrijblijvend infogesprek aanvragen

Heb je interesse in loopbaancoaching, en woon je in Vlaanderen?
Neem vrijblijvend contact met ons op of schrijf je online in voor een gratis infogesprek. Wij organiseren voor jou een gratis kennismakingsgesprek met een professionele loopbaancoach in jouw buurt!