Praktijkgerichte teamtrainingen & individuele coachingsessies

De relaties binnen - en de prestaties van je team verbeteren? Wij helpen je met professionale trainings- en coachingsessies op maat!

Praktijkgerichte teamtrainingen & individuele coachingsessies

Onze trainings- en coachingsessies

Bij Sterk op je Werk bieden we verschillende trainings- en coachingdiensten aan. Klik op een dienst om meer te weten te komen.

Vind je niet meteen een dienst die je aanspreekt? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij kijken graag hoe we je op een andere manier kunnen helpen!

Outplacement (bedrijven)

Heb je werknemers die vertrekken of die je moet laten gaan? Wij helpen je graag hen te ondersteunen in het vinden van een nieuwe job.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Onlangs hebben we, samen met Kanaal Z,  een bedrijfsfilm gemaakt waarbij specifiek wordt ingezoomd op ons aanbod richting bedrijven. 

  • &ldquot;

    De rol van onze teamleaders die in de distributiecentra onze postbodes aansturen, evolueert zeer snel.  Ze worden, naast het dagdagelijkse operationele werk, ook geconfronteerd met nieuwe manieren van leidinggeven en de introductie van nieuwe diensten aan onze consumenten. Een klein jaar lang werden onze teamleaders ondersteund met individuele competentiecoaching. Ze werkten onder meer hun communicatievaardigheden bij, verhoogden hun zelfmanagement en leerden om assertiever feedback te geven tijdens functionerings-en luistergesprekken.  Daarnaast verkende een deel van hen ook de arbeidsmarkt en ontdekten ze welke jobs binnen hun mogelijkheden lagen, welke job het best bij hen zou passen, rekening houdend met hun talenten en waarden.

Teamcoaching-buiten-sterkopjewerk

Waarom kiezen voor Sterk op je Werk?

Bij Sterk op je Werk kan je rekenen op meer dan 10 jaar ervaring in business coaching en meer dan 20 coaches verspreid over heel Vlaanderen.

Tijdens één van onze trainings- en/of coachingsessies - die we baseren op de samenstelling van jouw team - leren we je medewerkers om beter samen te werken en te communiceren. Daarnaast helpen we jou als bedrijfsleider/teamleader/manager/... om je mensen beter te coachen, motiveren en begeleiden. Zo bouwen we samen aan een sterker en productiever team voor jouw bedrijf.