Leiderschapscoaching

Ben je ondernemer, of bekleed je een leidinggevende functie binnen jouw organisatie, en herken je jezelf in één of meerdere van onderstaande situaties?

  • Sta je de laatste tijd onder grote druk? 
  • Wil je jouzelf nog meer ontplooien tot een coachende manager?
  • Hebben je beslissingen niet (meer) de gewenste impact of heb je twijfels over je leiderschapsstijl?
  • Maak je je zorgen over de de toekomst van je bedrijf en jouw rol hierin?
  • Sta je lonely at the top en heb je zorgen die je intern niet kan bespreken? 

Dan helpen wij je om je jezelf terug te vinden in je job. Samen brengen we je weer on top of your game.

Leiderschapscoaching-sterkopjewerk
executive-met-tablet

Inhoud van het traject

Bij aanvang van het traject zit één van onze coaches met je samen voor een verkennend gesprek. Tijdens dit gesprek zal onze coach een luisterend oor zijn en de zaken in kaart brengen waar je mee worstelt. Daarnaast zal hij/zij ook jouw visie en leiderschapsstijl onder de loep nemen

Op basis van het verkennend gesprek werkt je coach een traject op maat uit met onderbouwde adviezen en bewezen managementtechnieken. Deze passen jullie dan samen toe op jouw specifieke situatie, waardoor je nieuwe inzichten verwerft en je leiderschapsstijl gericht kan bijsturen.

Maar jouw coaching zou geen goede coaching zijn als jullie enkel aan de slag gaan met de punten die je zelf aanbrengt. Daarom maakt jouw coach ook een eerlijke analyse van je profiel.

Zo identificeert hij/zij ook andere werkpunten en hoe je deze kan aanpakken, alsook uitdagingen en kansen om persoonlijk en professioneel nog verder te groeien.

Jouw coach is jouw klankbord en helpt je om opnieuw helemaal je draai te vinden en sterk in je schoenen te staan.

Eva - Sterk in werk-125 Loopbaancoach-Eva-Izegem
Loopbaancoach-loopbaanbegeleiding-Alken-Hasselt Eva - Sterk in werk-291

Praktische info

De coachingsessies gaan tijdens de kantooruren door.

Je kan kiezen voor face-to-face coaching, virtuele coaching of een combinatie van beide (hybride coaching).

Meer info over het concrete verloop van de sessies kan je verkrijgen bij jouw coach.

  • &ldquot;

    De rol van onze teamleaders die in de distributiecentra onze postbodes aansturen, evolueert zeer snel.  Ze worden, naast het dagdagelijkse operationele werk, ook geconfronteerd met nieuwe manieren van leidinggeven en de introductie van nieuwe diensten aan onze consumenten. Een klein jaar lang werden onze teamleaders ondersteund met individuele competentiecoaching. Ze werkten onder meer hun communicatievaardigheden bij, verhoogden hun zelfmanagement en leerden om assertiever feedback te geven tijdens functionerings-en luistergesprekken.  Daarnaast verkende een deel van hen ook de arbeidsmarkt en ontdekten ze welke jobs binnen hun mogelijkheden lagen, welke job het best bij hen zou passen, rekening houdend met hun talenten en waarden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Klaar om terug de beste versie van jezelf te worden? Vraag dan gratis een offerte aan voor een coachingtraject op maat. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, zal één van onze coaches je zo snel mogelijk contacteren.