Outplacement voor leidinggevenden & middenkader

Moet je één van je managers of leidinggevenden laten gaan? Of wil deze graag een andere richting op met zijn/haar loopbaan? Wij helpen hen de eerste stap te zetten naar een nieuwe job of een volledig nieuwe carrière.

Leadership outplacement programma
VDAB-Loopbaancoaching-in-Gent-Sterk op je Werk

Inhoud van het programma

Voor jou

  • Info-/intakegesprek samen met je werknemer

Voor je werknemer

  • 60u individuele begeleiding door één van onze gecertificeerde outplacementcoaches
  • Analyse van leiderschapsstijl, kennis en competenties
  • Competentiegebaseerde en -gerichte coaching (assertiviteit, zelfvertrouwen, leadership, time management,…)
  • Workshops naargelang job of sector waarin je werknemer wil starten (personal branding, elevator pitch, ervaren werknemers en de arbeidsmarkt,…)
  • 1 maand opvolging on the job zodra je werknemer een nieuwe job heeft gevonden
  • 6 maanden garantieperiode
  • 1 jaar toegang tot ons digitale trainingsplatform met tal van trainingen, leermethoden en tools (toegang blijft geldig ook als je werknemer binnen het jaar een nieuwe job heeft gevonden)
loopbaanbegeleiding-in-Lokeren-Sterk op je Werk sterkopjewerk-web-04255
female-manager-in-front-of-team online-loopbaancoaching-vdab-loopbaancheques-Sterk op je Werk

Praktische info

Om een outplacementprogramma bij ons op te starten, kan jij of je werknemer een infogesprek aanvragen. Eén van onze coaches zal dan contact met jou en/of je werknemer opnemen om een moment met jullie beiden in te plannen.

Besluiten jullie na het infogesprek om met ons verder te gaan, dan zal onze coach jou een offerte bezorgen voor het programma. Stem je met de offerte in, dan zal onze coach verder met je werknemer afstemmen wanneer en hoe de coachingsessies zullen doorgaan.

Gratis offerte aanvragen

Je werknemer laten begeleiden naar de volgende stap in zijn/haar carrière? Vraag via het onderstaande formulier een gratis offerte aan. Eén van onze coaches in jouw buurt zal daarna zo snel mogelijk contact met je opnemen.