Scale up your team?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze teamtraining helpen wij je om je team naar het volgende niveau te tillen.

  • Wil jij een dieper inzicht verwerven in jezelf als leidersfiguur? 
  • Wil jij een (nieuwe) effectieve aanpak verkennen om je team te motiveren?  
  • Wil jij je mensen meer zelfvertrouwen geven?
  • Wil jij de communicatie en de samenwerking tussen je mensen verbeteren verbeteren en een complementair team creëren?
  • Wil jij toptalent leren aantrekken en behouden?
Teamcoaching-buiten-sterkopjewerk
Eva - Sterk in werk-102

Inhoud van de training

Om jou te helpen het beste uit je team te halen, stemmen we onze training af op jouw mensen. Zo starten we met een verkennend gesprek om jou en je team te leren kennen en te luisteren naar jullie specifieke doelstellingen en noden. 

Vervolgens selecteren we op basis van het verkennend gesprek een aantal wetenschappelijke onderbouwde trainingsmodellen. Deze gebruiken we om een training op maat uit te werken. Indien gewenst vullen we deze training ook aan met individuele coachingsessies.

Tijdens de training zelf gaan we actief aan de slag met jouw uitdagingen als leidinggevende en de uitdagingen van je team. Zo scherp jij enerzijds je kennis in management nog meer aan en krijg je feedback en coaching in jouw rol. Anderzijds werken we aan het onderlinge vertrouwen en de dynamieken binnen je team om de onderlinge communicatie van je mensen te verbeteren. Zo leren jij en je mensen het beste uit elkaar te halen en beter naar jullie beoogde resultaten toe te werken. 

Eva - Sterk in werk-222 loopbaanbegeleiding-in-Gent-Sterk op je Werk
Eva - Sterk in werk-124 Eva - Sterk in werk-126

Praktische info

Locatie

Je kan zelf kiezen waar je jouw training wil laten doorgaan (je bedrijf, een co-workingspace, evenemtentenlocatie,...).

Groepsomvang

De training kan zowel in kleinere als grotere groepen worden georganiseerd (richtlijn: tussen de 5 à 20 personen). Voor teams groter dan 10 personen schakelen we een tweede trainer/coach in om de kwaliteit en betrokkenheid van de training te garanderen.

Betaal jouw training met de KMO-Portefeuille 

Sterk op je Werk is een erkend dienstverlener voor de KMO-Portefeuille voor de peiler Opleiding DV. 0219637 tot en met 13/10/2026. 

Dit betekent dat je als kleine onderneming een subsidie kan krijgen voor 30% van de totale kostprijs van je training. Voor middelgrote ondernemingen bedraagt het steunpercentage 20%. Meer informatie over hoe je de subsidie kan aanvragen en de betaling in orde kan brengen, krijg je na ontvangst van het inschrijvingsformulier en je offerte. 

kmo-portefeuille

Vrijblijvend offerte aanvragen

Klaar om jouw team naar het volgende niveau te tillen? Vraag dan gratis een offerte aan voor een teamtraining op maat. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, zal één van onze teamcoaches je zo snel mogelijk contacteren.