Outplacement voor professionals en bedienden

Ben je gedwongen tot een collectief ontslag over te gaan? Of moet je één van je beste werknemers laten vertrekken? Met een outplacementprogramma op maat helpen wij je werknemers zo snel mogelijk de draad weer op te pakken.

VDAB-loopbaanbegeleiding-in-Heist-op-den-Berg-Sterk op je Werk
VDAB-loopbaanbegeleiding-in-Brugge-Sterk-op-je-Werk

Inhoud van het programma

Voor jou

  • info-/intakegesprek samen met je werknemer

Voor je werknemer

  • 60u individuele begeleiding door één van onze gecertificeerde outplacementcoaches
  • Begeleiding op maat naargelang de competenties van je werknemer, alsook de job of sector waarin deze graag aan de slag wil gaan. 
  • 3 maanden garantieperiode
  • Toegang tot ons digitale trainingsplatform met tal van trainingen, leermethoden en tools (toegang blijft geldig tot je werknemer een nieuwe job heeft gevonden)
loopbaanbegeleiding-in-Gent-Sterk op je Werk loopbaanbegeleiding-in-brugge-sterk-op-je-werk
Eva - Sterk in werk-242 loopbaanbegeleiding-Hasselt-Sterk op je Werk

Praktische info

Om een outplacementprogramma bij ons op te starten, kan jij of je werknemer een infogesprek aanvragen. Eén van onze coaches zal dan contact met jou en/of je werknemer opnemen om een moment met jullie beiden in te plannen.

Besluiten jullie na het infogesprek om met ons verder te gaan, dan zal onze coach jou een offerte bezorgen voor het programma. Stem je met de offerte in, dan zal onze coach verder met je werknemer afstemmen wanneer en hoe de coachingsessies zullen doorgaan.

Gratis offerte aanvragen

Je werknemer laten begeleiden naar de volgende stap in zijn/haar carrière? Vraag via het onderstaande formulier een gratis offerte aan. Eén van onze coaches in jouw buurt zal daarna zo snel mogelijk contact met je opnemen.