Annelies
Loopbaancoach

Annelies Vanouplines

Maak een afspraak met Annelies

Maak kennis met loopbaancoach Annelies in Oostende

Binnen HR is Annelies zeer beslagen op vlak van recruitment, ze is dan ook al meer dan 15 jaar actief binnen dat domein en runt (samen met Nanou) het HR kantoor Witte Raven. 
Ook met andere soft HR topics kon ze ruime ervaring opdoen bij een multinational waar ze in haar verantwoordelijke HR rol de verbindingsofficier was tussen medewerkers en directie.
Enkele jaren terug besloot Annelies zich intens bij te scholen in de materie van loopbaanbegeleiding. De afgelopen jaren mocht ze reeds vele talrijke succesvolle trajecten begeleiden waar niet alleen de kandidaat maar ook zijzelf ferm energie van kreeg!
Tijdens die trajecten wordt er gedroomd. Die dromen worden dan afgetoetst aan de praktijk. Daar Annelies dagelijks bezig is met rekrutering en HR advies, en contacten heeft met tal van bedrijven en organisaties, kan zij de haalbaarheid van die creatieve hersenspinsels erg goed inschatten en jou helpen om deze te vertalen naar resultaten!
Naast deze professionele passies knoop je met Annelies ook makkelijk een gesprek aan over hardlopen, tennis, webdevelopment, graphic design en natuurreisjes.

Recht op loopbaancheques voor jobcoaching in Oostende, Gistel, Bredene of Oudenburg? 

Beschik je over minimum 7 jaar of 84 maanden werkervaring? Dan heb je recht op loopbaancheques. Lees alle voorwaarden hier.

Kantoor locatie

Bekijk de blog van Annelies

Neem contact op met Annelies

Zie jij de bomen door het bos niet meer en wil je je graag laten begeleiden?
Kies dan voor loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk.