Leer (nog) beter leiden

Herken jij jezelf in één of meerdere van onderstaande situaties?

Wij helpen je om de leiding te nemen over jouw leiderschap.

 • Ben je net gestart of ga je starten in een nieuwe rol als leidinggevende?
 • Werk je al langer als manager of leidinggevende, maar blijf je botsen op bepaalde zaken/uitdagingen?
 • Heb je het gevoel dat jouw managementstijl niet altijd aanslaat bij je werknemers?
 • Is het soms moeilijk om je mensen te inspireren en motiveren?
 • Zijn er geregeld conflicten met of tussen je mensen op de werkvloer?
loopbaanbegeleiding-antwerpen-sterk op je werk
loopbaanbegeleiding-turnhout-50-plus-Sterk op je Werk

Inhoud van jouw loopbaantraject

Onze leiderschap coaching omvat een traject van 7 uur individuele begeleiding van één van onze coaches, verspreid over 4 sessies.

Tijdens deze sessies helpt onze coach je om je sterktes en zwaktes als leidinggevende in kaart te brengen. Zo leer je jezelf beter kennen en tegelijkertijd ook anderen beter begrijpen.

Daarnaast werkt onze coach op basis van je huidige profiel als leidinggevende een traject uit waarin je leert hoe je beter kan communiceren met je mensen en hoe je hen meer vertrouwen, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid kan geven. Zo ontwikkel je je eigen authentieke leiderschapsstijl en een sterk kaderwerk om later door te groeien naar een hogere functie.

Professionele loopbaancoaching helpt jou om je leiderschapskwaliteiten aan te scherpen. Ga op zoek naar een authentieke leiderschapsstijl op basis van jouw persoonlijkheid, waarden en normen. Zet samen met jouw carrièrecoach in op het ontwikkelen van de competenties die het verschil maken voor jou en jouw leidinggevende functie.

Management coaching is bovendien gunstig voor het gehele bedrijf. Als leidinggevende is het belangrijk dat je stilstaat bij jezelf en hoe jij de rest van jouw werkomgeving beïnvloedt. 

Waarom kiezen voor professionele loopbaanbegeleiding als manager of leidinggevende?

Wat levert het traject jou concreet op?

icons-48-px-diploma
Je krijgt een duidelijk zicht op de competenties en kennis waar je jezelf nog in kan ontwikkelen.
teacher-hover
Je krijgt handvatten om je team te ondersteunen, te motiveren en om constructieve feedback te geven.
manager-hover
Je gaat aan de slag met nieuwe communicatietechnieken, ontdekt hoe je je team kan aansturen en hoe je positief impact kan maken bij conflicten.
icons-48-px-clipboard
Je krijgt een realistisch stappenplan op korte en middellange termijn voor jouw carrière.
sterkopjewerk-web-02553 Loopbaancoach-loopbaanbegeleiding-Roeselare-Ardooie-Izegem
Eva - Sterk in werk-86 home-hero

Praktische info

De coachingsessies gaan overdag, ‘s avonds en op zaterdagvoormiddag door.

Je kan kiezen voor face-to-face coaching, virtuele coaching of een combinatie van beide (hybride coaching).

Meer info over het concrete verloop van de sessies kan je verkrijgen bij jouw coach.

loopbaanbegeleiding-in-jouw-buurt-Sterk op je Werk

Wat is de kostprijs van loopbaanbegeleiding?

Dankzij de Vlaamse Overheid kun je gebruikmaken van de VDAB loopbaancheques om jouw loopbaanbegeleidingstraject op maat te financieren. 

Dankzij de VDAB-loopbaancheques betaal je :

- €45 voor 4 uur  individuele loopbaanbegeleiding.  
- €90 voor 7 uur  individuele loopbaanbegeleiding.

Gratis infogesprek aanvragen

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Vraag via het onderstaande formulier een gratis infogesprek aan.  Jouw persoonlijke loopbaancoach zal daarna zo snel mogelijk contact met je opnemen.  
Heb je geen recht op loopbaancheques? Klik dan even door naar hier

 • &ldquot;

  Zelf liep ik al een tijdje met het idee om loopbaanbegeleiding te volgen om een duidelijker beeld te krijgen op mijn persoonlijke talenten en hoe ik deze professioneel kan inzetten. Hierdoor kwam ik bij Sterk op je Werk terecht. Ik heb mijn loopbaancoach leren kennen als een flexibele, betrokken en motiverende persoon met een aanstekelijk enthousiasme. Onze inspirerende gesprekken en praktische, resultaatgerichte oefeningen hebben tot een aantal professionele inzichten en praktische tips geleid die ik zowel in mijn huidige buitenlandse uitdaging als daarna zeker nog kan gebruiken.

 • &ldquot;

  Ook als doorwinterde account manager had ik veel baat bij een individueel traject loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk. Het opnieuw identificeren van je sterktes, talenten en groeimogelijkheden, en ontdekken hoe je een succesvolle ondersteuning kunt vinden binnen je team, is een oefening die voor iedere manager nuttig is. De professionele coachingstijl en sterke interventies van mijn loopbaanbegeleider zorgden keer op keer voor constructieve sessies, waardoor ik met enthousiasme verder kan bouwen aan de toekomst van mijn carrière.

 • &ldquot;

  De rol van onze teamleaders die in de distributiecentra onze postbodes aansturen, evolueert zeer snel.  Ze worden, naast het dagdagelijkse operationele werk, ook geconfronteerd met nieuwe manieren van leidinggeven en de introductie van nieuwe diensten aan onze consumenten. Een klein jaar lang werden onze teamleaders ondersteund met individuele competentiecoaching. Ze werkten onder meer hun communicatievaardigheden bij, verhoogden hun zelfmanagement en leerden om assertiever feedback te geven tijdens functionerings-en luistergesprekken.  Daarnaast verkende een deel van hen ook de arbeidsmarkt en ontdekten ze welke jobs binnen hun mogelijkheden lagen, welke job het best bij hen zou passen, rekening houdend met hun talenten en waarden.

 • &ldquot;

  Na 12 jaar bij mijn eerste werkgever was het nodig om eens rustig te kijken naar de volgende stappen in mijn loopbaan. Ik wou een beter beeld krijgen van mijn sterktes, zwaktes en interesses en een job die daar echt bij past. Mijn loopbaancoach kon mij direct op mijn gemak stellen. Ze heeft me de tools aangereikt om een beter inzicht te krijgen in mezelf. Op die manier kon ik me een beeld vormen van de ideale job en welke paden je kan bewandelen in je loopbaan. Ze is echt begaan en laat je zelf tot inzichten komen. Ze is heel flexibel qua contactmomenten. Ik ben tevreden dat ik met haar aan de slag ben gegaan. Ik zou loopbaanbegeleiding aanraden aan iedereen die eens de balans wil opmaken van zijn job, een beter beeld van zichzelf wil, en raad wil bij de volgende stappen in zijn loopbaan.

Doe onze gratis loopbaantest