Ga voor de carrière die je écht wilt

Herken jij jezelf in één of meerdere van de onderstaande situaties? 

 • Zoek je een job die (beter) aansluit bij je passie, persoonlijkheid en talenten?
 • Heb je een specifieke job op het oog, maar weet je niet hoe je hier naartoe moet werken?
 • Werd jouw job of bedrijf getroffen door een reorganisatie en wil je jezelf heroriënteren?
 • Wil je graag aan de slag in een (totaal) andere sector?
 • Wil je misschien een eigen onderneming opstarten?

Dan biedt een traject loopbaanbegeleiding op maat jou de springplank naar jouw droomjob. 

Sterk op je Werk-loopbaanbegeleiding-carriereswitch-Antwerpen
loopbaanbegeleiding-in-Antwerpen-Sterk op je Werk

Inhoud van jouw loopbaantraject

Ons carrièreswitch-traject omvat 7 uur individuele begeleiding van één van onze coaches, verspreid over 4 sessies.

Tijdens deze sessies helpt onze loopbaancoach je om je waarden, talenten, persoonlijkheid en levensmissie in kaart te brengen. Zo ontdekken jullie samen welke jobs jou energie en werkplezier geven.

Daarnaast identificeert onze carrièrecoach mogelijke loopbaandrempels en helpt hij/zij je om deze te overwinnen via resultaatgerichte competentiecoaching en een realistisch stappenplan. Je leert hoe je je personal brand en online imago kan versterken en krijgt slimme sollicitatietechnieken mee waarmee je gegarandeerd uitnodigingen en gesprekken zal scoren.

Een professionele loopbaancoach kan je helpen bij het uitzoeken in welke richting je jouw carrière wil verder zetten. Laat je begeleiden doorheen je carrièreswitch en ontdek wat jouw sterke en zwakke punten zijn, waar jij energie uithaalt en hoe je deze kan combineren in jouw nieuwe carrièrewending.

Zo kan je samen gericht op zoek gaan naar een nieuwe job die helemaal bij jou past. Dankzij jarenlange ervaring kan een carrièrecoach bovendien met verrassend leuke jobs uit de hoek komen. Ontdek nieuwe sectoren en/of jobs die helemaal bij jouw persoonlijkheid, waarden en normen passen. Ook aan het begin van jouw nieuwe carrière kan je rekenen op jouw carrièrecoach. Op die manier ga je opnieuw met plezier naar je werk en haal je meer energie en werkvreugde uit je job.

Waarom kiezen voor professionele loopbaanbegeleiding bij een carrièreswitch?

Wat levert het traject jou concreet op?

icons-48-px-diploma
Je krijgt een duidelijk zicht op de competenties en kennis waar je jezelf nog in kan ontwikkelen.
icons-48-px-clipboard
Je krijgt een realistisch stappenplan op korte en middellange termijn voor jouw carrière.
icons-48-px-leader
Je krijgt persoonlijke inzichten in de sterke punten die jou onderscheiden ten opzichte van ‘concullega’s’
icons-48-px-lsit-search
Je ontdekt jobs en sectoren die aansluiten bij jouw unieke potentieel en je persoonlijkheid, waarden en talenten.
loopbaanbegeleiding-in-roeselare-sterk-op-je-werk loopbaanbegeleiding-in-oostduinkerke-sterk-op-je-werk
loopbaanbegeleiding-turnhout-sterk op je werk Sterk op je Werk-loopbaanbegeleiding-carriereswitch-Antwerpen

Praktische info

De coachingsessies gaan overdag, ‘s avonds en op zaterdagvoormiddag door.

Je kan kiezen voor face-to-face coaching, virtuele coaching of een combinatie van beide (hybride coaching).

Meer info over het concrete verloop van de sessies kan je verkrijgen bij jouw coach.

loopbaanbegeleiding-in-jouw-buurt-Sterk op je Werk

Wat is de kostprijs van loopbaanbegeleiding?

Dankzij de Vlaamse Overheid kun je gebruikmaken van de VDAB loopbaancheques om jouw loopbaanbegeleidingstraject op maat te financieren. 

Dankzij de VDAB-loopbaancheques betaal je :

- €45 voor 4 uur  individuele loopbaanbegeleiding.  
- €90 voor 7 uur  individuele loopbaanbegeleiding.

 • &ldquot;

  Ik wilde concreet weten welke stappen voor mij in mijn loopbaan realistisch en haalbaar waren. De loopbaancoaching bij Sterk op je Werk gaf mij inzicht in de verschillende mogelijke jobpistes  (technisch beamte voedingssector, magazijnier, orderpicker). Ik kreeg zeer veel praktische tips, zodat ik vol zelfvertrouwen mijn talenten kon naar voren brengen tijdens mijn sollicitatiegesprekken. Het resultaat? Ik haalde mijn volgende job als technisch beamte in AZ Sint Jan in Brugge succesvol binnen. Ik zou Sterk op je Werk aanraden aan iedereen die een carrièreswitch wilt maken, aan mensen met doorgroei-ambities, of aan al wie vol zelfvertrouwen wil solliciteren voor zijn of haar volgende job. 

 • &ldquot;

  Na een carriere van 17 jaar als technisch commercieel adviseur had ik het gevoel dat het tijd was om een nieuwe richting in te slaan. Na een jaar van bezinning begon ik te beseffen dat mensen coachen, opleiden en sturen een tweede aard van mij is. Daarvan had ik dan ook graag een gefundamenteerde bevestiging gekregen, vandaar dat ik in contact gekomen ben met Sterk op je Werk. Na een aangenaam en leerrijk introductie gesprek bleek al vlug dat ik bij het juiste bedrijf terecht was gekomen om mijn professionele switch mogelijk te maken! Na een aantal ' to the point' testen uitgevoerd te hebben bleek dit een bevestiging te zijn van mijn vermoeden. Daaruit heeft mijn loopbaanbegeleider mijn dan ook verder aangespoord om bepaalde stappen te zetten voor mijn professionele toekomst.

 • &ldquot;

  Ik haalde geen voldoening meer uit mijn job en was op zoek naar een nieuwe uitdaging, na 36 jaar in dienst te zijn bij dezelfde familiale onderneming (supermarkt). Ik had ‘honger’ om nieuwe dingen te leren en wilde graag een carrièrewending maken, maar wist niet juist in welke richting en hoe ze hieraan moest beginnen. 
  Door de loopbaanbegeleiding hoopte ik om beter zicht krijgen op waar mijn talenten liggen en welke richting ik graag uit zou willen (zoektocht naar interesses).Door de sessies bij mijn loopbaancoach ben ik erachter gekomen welke richting ik op carrièrevlak precies uit wilde, nl. een job waarin ik mensen kon helpen. Mijn kandidatuur werd positief onthaald bij al de bedrijven waar ik solliciteerde. Na enkele maanden had ik een contract ondertekend als woonbegeleidster in de social profitsector. Dit verliep veel vlotter dan ik had gedacht. Ik zou dit traject zeker aanraden aan iedereen die geen voldoening meer haalt uit zijn/haar job, maar in het bijzonder aan 50-plussers. Ik dacht dat mijn leeftijd een grote drempel zou zijn bij het maken van een carrièreswitch maar dankzij het volgen van de loopbaanbegeleiding, leerde ik mezelf beter kennen en slaagde ik er zo in om vol vertrouwen op zoek te gaan naar een nieuwe job in een volledig nieuwe sector, die mij nauw aan het hart ligt.

 • &ldquot;

  Ik had een nieuwe uitdaging nodig, ik was uitgekeken op mijn job. Het traject bij mijn loopbaancoach leverde mij een concrete carrièrewending op. Ik raad loopbaancoaching bij Sterk op je Werk aan bij mensen die nood hebben aan een nieuwe uitdagingen of aan mensen die vast zitten in hun functie en terug motivatie nodig hebben. MIjn loopbaancoach ging heel persoonlijk te werk, ze werkte niet met voorgekauwde modelletjes en leverde echt maatwerk op.

 • &ldquot;

  Dag Lynne,

   

  Bij deze kan ik je wel laten weten dat het gelukt is: ik ben vandaag gestart als arbeids- en oriëntatiecoach. Het is wel maar een contract tot het einde van dit jaar, maar dan heb ik al een eerste ervaring.

  Nogmaals bedankt voor je hulp.

  Met vriendelijke groeten,

  Rebecca 

   

Gratis infogesprek aanvragen

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Vraag via het onderstaande formulier een gratis infogesprek aan.  Jouw persoonlijke loopbaancoach zal daarna zo snel mogelijk contact met je opnemen.  
Heb je geen recht op loopbaancheques? Klik dan even door naar hier

Doe onze gratis loopbaantest