Ellen(c)lienvandeneynde-102
Loopbaancoach

Loopbaancoach Ellen Vercauteren in Antwerpen centrum, Putte-Stabroek, Antwerpen-Berchem

Maak een afspraak met Ellen

Maak kennis met loopbaancoach Ellen Vercauteren

Ellen is gecertificeerd loopbaancoach en kent de arbeidsmarkt in de Kempen en Antwerpen op haar duimpje.  Ze is ondermeer gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding voor leidinggevenden, ondernemers, 50 plussers, mensen uit de onderwijssector, mensen uit de zorgsector.

Ellen is gespecialiseerd in werkgerelateerde thematieken zoals hoogsensitiviteit, perfectionisme en stressgevoeligheid. Deze hebben een precaire invloed op jouw professionele werkervaring,  jobinhoud, werkomgeving en duurzame loopbaankeuzes. Binnen de scope van jouw loopbaantraject op maat kunnen deze onderwerpen mee opgenomen worden. 
Ellen heeft een enorme drive om jou te ondersteunen in het ontdekken wat 'echt bij jou past', zodat jij jouw volle potentieel kunt ontwikkelen, ook in je job! 

Tijdens haar loopbaan werkte Ellen voor opdrachtgevers binnen uiteenlopende sectoren (logistiek, dienstverlening, uitzend, retail, transport, ...) en heeft zelf onder meer ervaring in de cultuur- en erfgoedsector, de zorg en in overheidsdienst. Ellen is Master in de agogische wetenschappen (VUB) en cultuurmanagement ( Universiteit Antwerpen). 

Credentials

- Grondige kennis van de arbeidsmarkt in Antwerpen en de Kempen
- Gecertificeerd loopbaancoach 
- Opleidingen in loopbaanbegeleiding, natuurcoaching, life coaching, coaching bij stress en burn-out, … 
- Ervaring in o.m. verandertrajecten, projectleiding, leidinggeven, advies in organisatiestructuren en beleidsadvies
- In-company opleiding: Coachen op loopbaandrempels en belemmerende overtuigingen, COSI persoonlijksheidsmodel voor leidinggevenden (Vlerick Business School), Loopbaanankers van Schein
- Master in de Agogische Wetenschappen (VUB) en Master in Cultuurmanagement
 

Volg resultaatgerichte loopbaanbegeleiding bij Ellen in Antwerpen centrum, Putte-Stabroek, Antwerpen-Berchem, Kappellen, Brasschaat, Brecht, Wuustwezel

Geeft jouw job je geen energie meer?
Heb je het gevoel ergens onderweg jezelf te zijn kwijtgeraakt?
Dat je misschien tot nu te veel ‘het pad met de blauwe paaltjes’ hebt gevolgd en dat dit het niet is?
Dan ben je bij Ellen aan het juiste adres! 
Wie ben jij? Wat kun je?  Wat vind je belangrijk?  Waar wil je naartoe? Wat hindert jou eventueel om nu al stappen te zetten?  Binnen die navigatie naar zelfkennis, helderheid en veerkracht ondersteunt Ellen jou naar jouw ideale jobsituatie!

Wil jij jou heroriënteren? Jouw loopbaanpad een boost geven? Wil je jouw talenten meer inzetten in jouw job of business, maar zoek je de goede aanpak?  Of worstel je met jouw work-life balans? 
Samen met jou zal Ellen ontdekken welke werksituatie jou echt energie en werkplezier oplevert!
Lees hier alles over onze individuele loopbaanbegeleidingstrajecten

Je kan er bovendien op rekenen dat jouw opgedane inzichten resulteren in een strak, concreet en praktisch plan. Afhankelijk van jouw voorkeur begeleidt Ellen jou in Stabroek / Kapellen en Berchem/Antwerpen, online, hybride , of zelfs tijdens wandelingen in het bos.

Recht op loopbaancheques voor loopbaanbegeleiding in Antwerpen centrum, Putte-Stabroek, Antwerpen-Berchem, Kappellen, Brasschaat, Brecht, Wuustwezel?

Beschik je over minimum 7 jaar of 84 maanden werkervaring? Dan heb je recht op loopbaancheques. Lees alle voorwaarden hier.

Referenties van tevreden klanten?

Deze vind je helemaal onderaan deze pagina!

Kantoor locaties

Bekijk de blog van Ellen

Neem contact op met Ellen

Zie jij de bomen door het bos niet meer en wil je je graag laten begeleiden?
Kies dan voor loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk.

 • &ldquot;

  Ik had zelf al redelijk wat plannen gemaakt voor mijn professionele toekomst, maar ik had zelf geen inzicht hoe ik daar moest geraken. En of de plannen die ik in mijn hoofd had ook wel pasten bij mijn wensen, dromen en bij de persoon die ik ben. Mijn loopbaancoach gaf mij handvaten waarmee ik kon werken om zo een eigen plan te maken. Ook werd er regelmatig een spiegel voorgehouden waardoor mijn zelfkennis, inzicht en manier van communiceren grondig onder de loep werden gehouden. Concreet heb ik heel doordachte stappen kunnen zetten binnen een plan naar een groeiende carrière. Ook kreeg ik heel veel voorbeelden van tools, werd er literatuur aangeboden om mij verder te verdiepen en mijzelf bepaalde technieken eigen te maken. Met als eindresultaat een nieuwe job die volledig past bij mijn wensen en idealen. Ik raad dit iedereen aan. Of je nu concrete plannen hebt voor een carrièreswitch, of je stelt jezelf de vraag “Is dit het nu?”. De handvaten die je aangeboden krijgt waarmee je zelf aan de slag kan zorgen voor een mooi totaalbeeld van verleden, heden en wensen. De vele tips & tricks kan je zowel privé als professioneel gebruiken. Je zal er sowieso je voordeel uithalen!

 • &ldquot;
  Als drukbezette dierenarts met een bloeiende praktijk voelde ik sinds enkele jaren dat mijn work life balans zoek was. Ik wilde meer genieten van mijn gezin en vrienden, meer quality time met andere woorden. Het traject bij Sterk op je Werk zorgde ervoor dat ik terug duidelijkheid kreeg in waar ik naartoe wil met mijn carrierepad. Het resultaat is nu dat ik in mijn praktijk efficienter werk en meer taken doordelegeer, zodat ik kan genieten van quality time met wie mij lief is. Ik zou dit traject echt aanraden aan elke drukbezette, hardwerkende ondernemer die een betere work life balans wil bereiken. Een echte aanrader!
 • &ldquot;

  Na een carriere van 17 jaar als technisch commercieel adviseur had ik het gevoel dat het tijd was om een nieuwe richting in te slaan. Na een jaar van bezinning begon ik te beseffen dat mensen coachen, opleiden en sturen een tweede aard van mij is. Daarvan had ik dan ook graag een gefundamenteerde bevestiging gekregen, vandaar dat ik in contact gekomen ben met Sterk op je Werk. Na een aangenaam en leerrijk introductie gesprek bleek al vlug dat ik bij het juiste bedrijf terecht was gekomen om mijn professionele switch mogelijk te maken! Na een aantal ' to the point' testen uitgevoerd te hebben bleek dit een bevestiging te zijn van mijn vermoeden. Daaruit heeft mijn loopbaanbegeleider mijn dan ook verder aangespoord om bepaalde stappen te zetten voor mijn professionele toekomst.

 • &ldquot;

  Ik had direct een klik met mijn loopbaancoach. Ze had veel voeling met mijn concrete jobsituatie en confronteerde mij op een duidelijke manier met mijn ontwikkelpunten.
  Ik heb nu een duidelijker inzicht nu in mijn prioriteiten en professionele doelstellingen. Dikke merci!