AnsPhotography_2021_business_Ekilibre_social_6P6A4559 voorbeeld-logo
Loopbaancoach

Loopbaancoach Els Vijverman in Haaltert

Maak een afspraak met Els

Maak kennis met loopbaancoach Els Vijverman

Els is gecertificeerd loopbaancoach. Dankzij haar jarenlange ervaring ontwikkelde ze een grondige kennis van de arbeidsmarkt in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Brussel.
Als doorwinterde loopbaancoach is ze ondermeer gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers, mensen uit de onderwijssector. mensen uit de zorgsector,  50-plussers,  leidinggevenden.

Gezondheid, welbevinden en ondernemerschap is de rode draad in Els haar leven . In 2010 startte Els haar eigen wellnesscentrum in centrum Haaltert,  inmiddels uitgegroeid tot een succesvol bedrijf en vaste waarde in de regio!  Sinds 2015 volgde ze talloze HR coachopleidingen om mensen te begeleiden naar meer balans, gezondheid en welbevinden in hun leven. Met een achtergrond in handelswetenschappen (optie HR) heeft ze voordien verschillende functies bekleed, variërend van leerkracht economie tot afdelingshoofd streekontwikkeling en trajectbegeleider voor jongeren. 

Els gaat samen met jou in een traject loopbaanbegeleiding aan de slag met jouw talenten, waarden en energiebronnen. We onderzoeken hoe je deze optimaal kunt inzetten binnen je huidige functie of verkennen alternatieven op de arbeidsmarkt. Zelfs de overgang naar zelfstandig ondernemerschap behoort tot de mogelijkheden.

Haar aanpak is steeds gebaseerd op een positieve mindset, omdat ze gelooft dat positief denken de sleutel is tot het bereiken van persoonlijk geluk en professioneel succes. Als loopbaancoach en 'in-je-vel'-coach staat ze bekend om haar eerlijkheid, enthousiasme, empathie, respect en creativiteit.

Credentials

- Gecertificeerd ICF business-en loopbaancoach
- Master in handelswetenschappen ( LUCA), specialisatie HR
- zaakvoerder wellnessbedrijf Ekilibre
- Persoonlijk leiderschap voor ondernemers, energy, self and mind management traject 
(Compagnon de route)
- Intuitieve ontwikkeling ( Timotheus)
- Voedings-, levenswijze-, en gezondheidsconsulent, Alternative and complimentary medicine and medical systems (Europese Academie Gent) 
Thesis: pre-en postnatale begeleiding op een natuurlijke manier
- Gecertificeerd holistische coach ( Centrum GEA)
- Beauty and energycoach, holistische gelaats-en lichaamsverzorging
- Talrijke opleidingen binnen de vakdomeinen HR, welzijn en gezondheid.

Volg resultaatgerichte loopbaanbegeleiding bij Els in Haaltert

Worstel je met de richting die je in je loopbaan verder dient te nemen? 
Overweeg je een carrièrewending of denk je eraan om opnieuw te gaan studeren? 
Ben je leidinggevende en wil je sterker staan in jouw rol? 
Is je evenwicht werk-privé niet langer in balans en worstel je met te hoge werkdruk? 
Denk je eraan om de stap te zetten richting zelfstandig ondernemerschap? 

Dan helpt Els je heel graag verder. Met haar persoonlijke en pragmatische aanpak, zal ze je met aandacht en stap voor stap begeleiden in het vinden van een antwoord op jouw vragen. Na een uitgebreide intake, gaat ze met jouw loopbaanvraag aan de slag. Ze benut tal van degelijk onderbouwde tools om te komen tot een persoonlijk carrièreplan op jouw maat van jouw noden!

Recht op loopbaancheques voor loopbaanbegeleiding in Haaltert?

Beschik je over minimum 7 jaar of 84 maanden werkervaring? Dan heb je recht op VDAB loopbaancheques. Lees alle voorwaarden hier.

Kantoor locatie

Bekijk de blog van Els

Neem contact op met Els

Zie jij de bomen door het bos niet meer en wil je je graag laten begeleiden?
Kies dan voor loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk.

 • &ldquot;

  Ik had zelf al redelijk wat plannen gemaakt voor mijn professionele toekomst, maar ik had zelf geen inzicht hoe ik daar moest geraken. En of de plannen die ik in mijn hoofd had ook wel pasten bij mijn wensen, dromen en bij de persoon die ik ben. Mijn loopbaancoach gaf mij handvaten waarmee ik kon werken om zo een eigen plan te maken. Ook werd er regelmatig een spiegel voorgehouden waardoor mijn zelfkennis, inzicht en manier van communiceren grondig onder de loep werden gehouden. Concreet heb ik heel doordachte stappen kunnen zetten binnen een plan naar een groeiende carrière. Ook kreeg ik heel veel voorbeelden van tools, werd er literatuur aangeboden om mij verder te verdiepen en mijzelf bepaalde technieken eigen te maken. Met als eindresultaat een nieuwe job die volledig past bij mijn wensen en idealen. Ik raad dit iedereen aan. Of je nu concrete plannen hebt voor een carrièreswitch, of je stelt jezelf de vraag “Is dit het nu?”. De handvaten die je aangeboden krijgt waarmee je zelf aan de slag kan zorgen voor een mooi totaalbeeld van verleden, heden en wensen. De vele tips & tricks kan je zowel privé als professioneel gebruiken. Je zal er sowieso je voordeel uithalen!

 • &ldquot;

  Ik wilde 1 van mijn 2 deeltijdse jobs vervangen door een andere job. Als medische secretaresse verdiende ik te weinig. Dankzij de hulp van mijn coach ben ik ondertussen succesvol gestart met administratieve ondersteuning op freelance basis. Ik zou dit traject echt aanraden aan mensen die duurzame veranderingen willen aanbrengen in hun loopbaanpad.  

 • &ldquot;

  Ik volgde loopbaanbegeleiding omdat het plezier uit mijn job aan het verdwijnen was. Ik voelde me zo opgejaagd en moe. Veel van wat ik deed, deed ik omdat het moest. Verder bleek dat ik onvoldoende grenzen stelde naar collega's toe. Mijn loopbaancoach gaf me praktische tips om daar anders mee om te kunnen gaan, in de vorm van verbindende communicatie. Ik raad Sterk op je werk aan bij mensen die, net als ik meer plezier uit hun job willen halen, en zich elke werkdag minder overspoeld en beheerst willen voelen door wat er door het werk op hun af komt.

 • &ldquot;

  Ik haalde geen voldoening meer uit mijn job en was op zoek naar een nieuwe uitdaging, na 36 jaar in dienst te zijn bij dezelfde familiale onderneming (supermarkt). Ik had ‘honger’ om nieuwe dingen te leren en wilde graag een carrièrewending maken, maar wist niet juist in welke richting en hoe ze hieraan moest beginnen. 
  Door de loopbaanbegeleiding hoopte ik om beter zicht krijgen op waar mijn talenten liggen en welke richting ik graag uit zou willen (zoektocht naar interesses).Door de sessies bij mijn loopbaancoach ben ik erachter gekomen welke richting ik op carrièrevlak precies uit wilde, nl. een job waarin ik mensen kon helpen. Mijn kandidatuur werd positief onthaald bij al de bedrijven waar ik solliciteerde. Na enkele maanden had ik een contract ondertekend als woonbegeleidster in de social profitsector. Dit verliep veel vlotter dan ik had gedacht. Ik zou dit traject zeker aanraden aan iedereen die geen voldoening meer haalt uit zijn/haar job, maar in het bijzonder aan 50-plussers. Ik dacht dat mijn leeftijd een grote drempel zou zijn bij het maken van een carrièreswitch maar dankzij het volgen van de loopbaanbegeleiding, leerde ik mezelf beter kennen en slaagde ik er zo in om vol vertrouwen op zoek te gaan naar een nieuwe job in een volledig nieuwe sector, die mij nauw aan het hart ligt.