coach-sabine-baptist mindtogrow
Loopbaancoach

Loopbaancoach Sabine Baptist in Alken, Hasselt en Leuven

Maak een afspraak met Sabine

Maak kennis met loopbaancoach Sabine Baptist

Sabine is professioneel gecertificeerd loopbaan- en businesscoach. Ze is ondermeer gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding voor 50 plussers, managers, ondernemers, de zorgsector, en de onderwijssector.

Ook als je jouw zelfvertrouwen op de werkvloer wilt gaan vergroten, een promotie of carrièreswitch overweegt, of wilt starten als ondernemer maar nog twijfelt, ben je bij haar echt aan het juiste adres! Heb je geen middelbaar diploma, en wil je jouw weg vinden op de arbeidsmarkt in een job die ècht bij jou past? Ook dan kan ze jou verderhelpen!

Ontdek hier onze verschillende loopbaantrajecten!

Na een zeer fascinerende loopbaan van meer dan 25 jaar in de gezondheidssector, van begeleider tot directeur, heeft Sabine een succesvolle carrièreswitch gemaakt tot professioneel gecertificeerd coach (PCC) binnen ICF ( International Coach Federation) . Haar fascinatie voor de unieke kleuren van elke mens is onderdeel van haar DNA en resulteert in zeer motiverende sessies die jou met sterkte richting geven aan jouw loopbaan en leven. De combinatie van haar praktijkgerichte skills met haar managementcompetenties garanderen een warme aanpak met een gezonde dosis pragmatisme. Zo kun jij werk maken van een jobsituatie die in jouw leven past, of je nu ondernemer bent, leidinggevende of professional.  

Om nog méér professionals te kunnen helpen richtte Sabine haar eigen bedrijf, MindtoGrow  in Alken op, dat gespecialiseerd is in identiteit en leiderschap

Credentials:

- Professional Certified Coach PCC, geaccrediteerd door International Coach Federation ( ICF)
- Sterk op je Werk opleidingen: Coachen op loopbaandrempels: beperkende overtuigingen , Loopbaancoaching voor leidinggevenden met wetenschappelijk onderbouwd model  (Vlerick Business School)  
- IQ 2.0 Coach/Consultant, EQ 2.0 Assessment 
- Level 2 IEQ9 Advanced Enneagram and Team Dynamics
- Level 1 IEQ9 Enneagram Practicioner
- CERTO geaccrediteerd outplacement coach (Federgon)
- Bachelor verpleegkunde 
- +25 jaar ervaring als directeur en HR manager binnen de gezondheidssector

Recht op loopbaancheques voor jobcoaching in Hasselt, Leuven en Alken? 

Beschik je over minimum 7 jaar of 84 maanden werkervaring? Dan heb je recht op loopbaancheques. Lees alle voorwaarden hier.

Kantoor locaties

Bekijk de blog van Sabine

Neem contact op met Sabine

Zie jij de bomen door het bos niet meer en wil je je graag laten begeleiden?
Kies dan voor loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk.