Loopbaanbegeleiding Hasselt

Op zoek naar een loopbaancoach in de buurt van Hasselt? 

gelukkige-vrouw-buiten
sterkopjewerk-web-04015

Lynne Jehoul

Als loopbaan- en businesscoach begeleidt Lynne mensen in hun persoonlijke en professionele groei, door hen te inspireren en inzicht te geven in zichzelf. Ze laat mensen ontdekken wat hun sterktes zijn en begeleid hen te groeien in of naar die droomjob of bedrijf waar ze energie van krijgen. Ze gelooft dat inzetten op je talenten en vergroten van je veerkracht je de beste kans geeft op succes en professioneel geluk.

Als ervaren HR Manager kent Lynne de verwachtingen en tendensen van de markt en de uitdagingen op de werkvloer. Als sparringpartner van het Management en bedrijfsleiders, weet ze wat de dagelijkse challenges van de business en leadership zijn.

"Je kan alles bereiken wat je wil, als je er maar in gelooft en er echt voor wil gaan." De loopbaan van Lynne is daar het beste bewijs van. Als afgestudeerde droomde ze van een carrière als Finance Manager, maar had niet het juiste diploma op zak. Door focus, openstaan voor opportuniteiten en vooral te genieten van het traject, was ze 10 jaar later Finance Manager van een internationaal bedrijf. Iets later maakte ze een carrièreswitch naar een nieuwe uitdaging als HR Manager. Nu zet ze haar kennis en passie in als coach en Consultant.

Vraag jij je af welke job of business echt bij je past? Wil jij je sterktes optimaler inzetten of doorgroeien, maar je loopt vast? Kost je job je veel energie of wil je je heroriënteren?

Tijdens jouw coachingsessies helpt Lynne jou met het vergroten van jouw zelfkennis en veerkracht. Je krijgt een duidelijk inzicht in je talenten en waarden en wat je nu belemmert om je doelen te bereiken. Je leert wat je wil ontwikkelen en welke job, cultuur en omgeving best bij jou past. Ze helpt jou om opportuniteiten te ontdekken en kansen te creëren, zodat je vol zelfvertrouwen de juiste keuze en volgende stap kunt maken.

Beschik je over minimum 7 jaar of 84 maanden werkervaring? Dan heb je recht op loopbaancheques. Lees alle voorwaarden hier.

Onze loopbaancoach in Hasselt

Maak kennis met onze loopbaancoach Lynne Jehoul in de buurt van Hasselt en haar aanpak. 
Contacteer direct een loopbaancoach in jouw buurt of vraag een vrijblijvend infogesprek aan.

Gratis en vrijblijvend infogesprek aanvragen

Zie jij de bomen door het bos niet meer en wil je je graag laten begeleiden?
Kies dan voor loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk. Neem vrijblijvend 
contact met ons op of schrijf je online in voor een gratis infogesprek.