Loopbaancoach-loopbaanbegeleiding-Beringen-Hasselt-Pelt-Geel-Genk-Sint-Truiden
Loopbaancoach

Loopbaancoach Lynne Jehoul in Hasselt, Beringen, Sint-Truiden, Geel en Genk

Maak een afspraak met Lynne

Maak kennis met loopbaancoach Lynne Jehoul

Als loopbaan- en businesscoach begeleidt Lynne mensen in hun persoonlijke en professionele groei, door hen te inspireren en inzicht te geven in zichzelf. Ze laat mensen ontdekken wat hun sterktes zijn en begeleid hen te groeien in of naar die droomjob of bedrijf waar ze energie van krijgen. Ze gelooft dat inzetten op je talenten en vergroten van je veerkracht je de beste kans geeft op succes en professioneel geluk.

Als ervaren HR Manager kent Lynne de verwachtingen en tendensen van de markt en de uitdagingen op de werkvloer. Als sparringpartner van het Management en bedrijfsleiders, weet ze wat de dagelijkse challenges van de business en leadership zijn.

"Je kan alles bereiken wat je wil, als je er maar in gelooft en er echt voor wil gaan." De loopbaan van Lynne is daar het beste bewijs van. Als afgestudeerde droomde ze van een carrière als Finance Manager, maar had niet het juiste diploma op zak. Door focus, openstaan voor opportuniteiten en vooral te genieten van het traject, was ze 10 jaar later Finance Manager van een internationaal bedrijf. Iets later maakte ze een carrièreswitch naar een nieuwe uitdaging als HR Manager. Nu zet ze haar kennis en passie in als coach en Consultant.

Credentials:

 • Gecertificeerd Business-en loopbaancoach 
 • Sterk op je Werk opleidingen: Coachen op loopbaandrempels: beperkende overtuigingen , Loopbaancoaching voor leidinggevenden met wetenschappelijk onderbouwd model (Vlerick Business School)  Loopbaanankers van Schein 
 • Ruime ervaring als CFO en HR manager in diverse sectoren
 • +30 jaar ervaring als HR consultant
 • Master in finance management 

Volg resultaatgerichte loopbaanbegeleiding bij Lynne Jehoul in Limburg

Vraag jij je af welke job of business echt bij je past? Wil jij je sterktes optimaler inzetten of doorgroeien, maar je loopt vast? Kost je job je veel energie of wil je je heroriënteren?

Tijdens jouw coachingsessies helpt Lynne jou met het vergroten van jouw zelfkennis en veerkracht. Je krijgt een duidelijk inzicht in je talenten en waarden en wat je nu belemmert om je doelen te bereiken. Je leert wat je wil ontwikkelen en welke job, cultuur en omgeving best bij jou past. Ze helpt jou om opportuniteiten te ontdekken en kansen te creëren, zodat je vol zelfvertrouwen de juiste keuze en volgende stap kunt maken.

Recht op loopbaancheques voor jobcoaching in Hasselt, Beringen,Pelt, Sint-Truiden, Geel of Genk?

Beschik je over minimum 7 jaar of 84 maanden werkervaring? Dan heb je recht op loopbaanchequesLees alle voorwaarden hier.

Referenties van tevreden klanten over Lynne? 

Deze vind je helemaal onderaan deze pagina!

Kantoor locaties

Bekijk de blog van Lynne

Neem contact op met Lynne

Zie jij de bomen door het bos niet meer en wil je je graag laten begeleiden?
Kies dan voor loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk.

 • &ldquot;

  Dag Lynne,

  Ik had je nog feedback beloofd voor de coaching, bij deze:
  De coaching was voor mij waardevol om verschillende redenen:

  • Het was duidelijk dat je je aan mij aanpaste, was niet het afvinken van een checklist.
  • Uw ervaring in het werkveld maakte dat je me waardevolle inzichten kon geven over het soort organisatie dat me het beste zou liggen.
  • Het traject heeft me meer inzicht gegeven in mezelf, en richting in mijn zoektocht, waarvoor dank!

  Kortom, ik heb er meer aan gehad dan verwacht!

 • &ldquot;

  Dag Lynne,

  Bij deze wil ik je meedelen dat ik een nieuwe job heb gevonden. Ik ben sinds vorige week bibliothecaresse van een kleine bib, hier in Brussel. Ik ben superblij met deze job vol uitdagingen. Ik kan combineren wat ik het liefste doe: bedenken, uitvoeren, coördineren van projecten en nadenken over het beleid. Ik moet nog heel veel leren maar zie het helemaal zitten. Dit was nooit mogelijk geweest zonder jouw begeleiding. Je hebt me enorm geholpen met je tips rond solliciteren. Daarnaast ben ik me , afgaand op jouw raadgevingen, vanaf een bepaald moment  echt gaan focussen op 1 soort job. Ik besefte dat ik echt heel graag in een bib wilde werken en niets anders. Vanaf het moment dat ik dat besluit had genomen, verliepen de sollicitaties veel vlotter. Met als kers op de taart dat ik aangenomen ben voor deze droomjob! Met als je andere raadgevingen in mijn achterhoofd, ga ik vol goede moed aan de slag. Enfin, hartelijk dank voor jouw goede werk! 
  Zonnige groeten,

  Sarah.

 • &ldquot;

  Zonder kennis van loopbaanbegeleiding of sterk op je werk ben ik aan de samenwerking begonnen. Lynne stelde me van de eerste minuut gerust. We zouden mijn wensen en tempo volgen. Iets wat mij, met alle vragen en onzekerheden in mijn hoofd, enorm aansprak. De opbouw van de sessies is duidelijk. Je weet wat je kan verwachten. Dat voelde heel comfortabel. Sessie na sessie, gesprek na gesprek,  bouwden we samen verder op mijn noden en pas verworven inzichten. Hierdoor werd het traject een leerrijke ervaring. Ik leerde mezelf beter kennen en kreeg de nodige tools om met mezelf aan de slag te gaan. Voor mij was het zeker een meerwaarde. Een aanrader voor iedereen die zoekende is.

 • &ldquot;

  Beste Lynne,

  Enige tijd geleden hebben we samen een soort kennismakingsgesprek gehad en daar heeft u al (heel succesvol) vast gesteld dat ik met mijn talenten uitermate geschikt ben voor “de zorg”
  Ik kan met grote blijdschap vertellen dat ik een droomjob gevonden heb in de zorg. 
  Ik ga in NL werken (Weert en dat is vanuit mijn woonplaats KAULILLE heel dichtbij) Ik ga een soort duaal leren doen (in NL heet dat Beroeps Begeleidend Leren) en dat betekent voor mij dat ik 1 dag (altijd op dinsdag) effectief naar school ga en de overige dagen tot 30 uur werk bij een zorginstelling voor gehandicapten!
  Ik heb daar afgelopen dinsdag 26-9 al 4 uur proef gedraaid en het voelde vanaf minuut 1 als “thuis komen” en ik werd de dag erna al gebeld dat ik ben toegelaten tot de opleiding en ik start zondag 1 oktober. Ik heb veel aan ons gesprek gehad en zo zie je maar: u doet uw werk fantastisch goed!!! En ik heb mijn passie terug gevonden en ga nu iets doen wat ik superleuk vindt!
  Bedankt voor je fantastische hulp!!!