Nathalie voorbeeld-logo
Loopbaancoach

Loopbaancoach Nathalie in Heist-op-den-Berg, Kontich en Westerlo

Maak een afspraak met Nathalie

Maak kennis met loopbaancoach Nathalie Wouters

Nathalie is gecertificeerd loopbaancoach. Ze heeft een grondige kennis van de arbeidsmarkt in Heist-op-den-Berg, Westerlo en Kontich. 
Als doorwinterde HR-en welzijnsexpert is Nathalie ondermeer gespecialiseerd in het begeleiden van leidinggevenden, ondernemers, 50-plussers, mensen uit de onderwijssector, en mensen uit de zorgsector.

Ook als je jouw zelfvertrouwen op de werkvloer wilt gaan vergroten, een promotie of carrièreswitch overweegt, of wilt starten als ondernemer maar nog twijfelt, ben je bij haar echt aan het juiste adres! Heb je geen middelbaar diploma, en wil je jouw weg vinden op de arbeidsmarkt in een job die ècht bij jou past? Ook dan kan ze jou verderhelpen!

Ontdek hier onze verschillende loopbaantrajecten

Het algemene welbevinden van mensen op de werkplek staat centraal binnen het curriculum van Nathalie: risico analyses, opsporen van gevaren, arbeidsongevallen,  adviezen in verband met organisatie arbeidsplaats, werkpost, omgevingsfactoren, gebruik van agentia, arbeidsmiddelen, arbeidsuitrusting, hygiëne, vorming en onthaal van medewerkers, ... het zijn maar enkele zaken waar Nathalie in onderlegd is. 
Nathalie heeft relevante professionele ervaring als local compliance Coördinator, Local Data Protection Advisor, vertrouwenspersoon binnen de organisatie, en interne preventie-adviseur niveau 3. 
Daarnaast heeft ze meer dan 14 jaar relevante ervaring binnen verschillende werkdomeinen, o.a. Sales & Marketing, Legal, Office en Fleet Management, welzijn op het werk alsook HR. 
Sinds 2015 is ze eveneens actief als WeightWatchers Coach waar ze wekelijks een bron van inspiratie en motivatie is voor vele mensen. 
 

Credentials 

- Gecertificeerd loopbaancoach 
- Sterk op je Werk opleidingen: Coachen op loopbaandrempels: beperkende overtuigingen
- Preventie adviseur niveau 3 , Externe Dienst voor Preventie en Bescherming , Securex
- Opleiding vertrouwenspersoon , Securex 
- Opleiding bemiddeling , Specialisatie sociale bemiddeling
- Opleiding familiale bemiddeling (Thomas More Hogeschool) 
- Gezondheidscoach (Weight Watchers Belgium)
- Prof. Bachelor Bedrijfsmanagement 
 

Volg resultaatgerichte loopbaanbegeleiding bij Nathalie in Heist-op-den-Berg, Westerlo en Kontich

Nathalie heeft een resultaatgerichte aanpak en geeft jou met plezier loopbaanbegeleiding op maat en tal van nieuwe inzichten. 

Wil jij jou heroriënteren? Jouw loopbaanpad een boost geven? Wil je jouw talenten meer inzetten in jouw job of business, maar zoek je de goede aanpak?  Of worstel je met jouw work-life balans? 
Samen met jou zal Nathalie ontdekken welke werksituatie jou echt energie en werkplezier oplevert!
Lees hier alles over onze individuele loopbaanbegeleidingstrajecten

Recht op loopbaancheques voor loopbaanbegeleiding in Heist-op-den-Berg, Westerlo, Kontich, Berlaar, Haacht, Aarschot, Putte, Keerbergen, Werchter, Hulshout, Tremelo en Herselt?

Beschik je over minimum 7 jaar of 84 maanden werkervaring? Dan heb je recht op VDAB loopbaancheques. 
Lees alle voorwaarden hier.

Referenties van tevreden klanten?

Deze vind je helemaal onderaan deze pagina!

Kantoor locaties

Bekijk de blog van Nathalie

Neem contact op met Nathalie

Zie jij de bomen door het bos niet meer en wil je je graag laten begeleiden?
Kies dan voor loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk.

 • &ldquot;
  Als drukbezette dierenarts met een bloeiende praktijk voelde ik sinds enkele jaren dat mijn work life balans zoek was. Ik wilde meer genieten van mijn gezin en vrienden, meer quality time met andere woorden. Het traject bij Sterk op je Werk zorgde ervoor dat ik terug duidelijkheid kreeg in waar ik naartoe wil met mijn carrierepad. Het resultaat is nu dat ik in mijn praktijk efficienter werk en meer taken doordelegeer, zodat ik kan genieten van quality time met wie mij lief is. Ik zou dit traject echt aanraden aan elke drukbezette, hardwerkende ondernemer die een betere work life balans wil bereiken. Een echte aanrader!
 • &ldquot;

  Na een carriere van 17 jaar als technisch commercieel adviseur had ik het gevoel dat het tijd was om een nieuwe richting in te slaan. Na een jaar van bezinning begon ik te beseffen dat mensen coachen, opleiden en sturen een tweede aard van mij is. Daarvan had ik dan ook graag een gefundamenteerde bevestiging gekregen, vandaar dat ik in contact gekomen ben met Sterk op je Werk. Na een aangenaam en leerrijk introductie gesprek bleek al vlug dat ik bij het juiste bedrijf terecht was gekomen om mijn professionele switch mogelijk te maken! Na een aantal ' to the point' testen uitgevoerd te hebben bleek dit een bevestiging te zijn van mijn vermoeden. Daaruit heeft mijn loopbaanbegeleider mijn dan ook verder aangespoord om bepaalde stappen te zetten voor mijn professionele toekomst.

 • &ldquot;

  Ik had zelf al redelijk wat plannen gemaakt voor mijn professionele toekomst, maar ik had zelf geen inzicht hoe ik daar moest geraken. En of de plannen die ik in mijn hoofd had ook wel pasten bij mijn wensen, dromen en bij de persoon die ik ben. Mijn loopbaancoach gaf mij handvaten waarmee ik kon werken om zo een eigen plan te maken. Ook werd er regelmatig een spiegel voorgehouden waardoor mijn zelfkennis, inzicht en manier van communiceren grondig onder de loep werden gehouden. Concreet heb ik heel doordachte stappen kunnen zetten binnen een plan naar een groeiende carrière. Ook kreeg ik heel veel voorbeelden van tools, werd er literatuur aangeboden om mij verder te verdiepen en mijzelf bepaalde technieken eigen te maken. Met als eindresultaat een nieuwe job die volledig past bij mijn wensen en idealen. Ik raad dit iedereen aan. Of je nu concrete plannen hebt voor een carrièreswitch, of je stelt jezelf de vraag “Is dit het nu?”. De handvaten die je aangeboden krijgt waarmee je zelf aan de slag kan zorgen voor een mooi totaalbeeld van verleden, heden en wensen. De vele tips & tricks kan je zowel privé als professioneel gebruiken. Je zal er sowieso je voordeel uithalen!

 • &ldquot;

  Ik had direct een klik met mijn loopbaancoach. Ze had veel voeling met mijn concrete jobsituatie en confronteerde mij op een duidelijke manier met mijn ontwikkelpunten.
  Ik heb nu een duidelijker inzicht nu in mijn prioriteiten en professionele doelstellingen. Dikke merci!