Myriam
Loopbaancoach

Myriam Ernalsteen

Maak een afspraak met Myriam

Myriam is van jongs af aan sterk geboeid door verhalen van mensen en dit bepaalde haar studiekeuze. In 2002 studeerde Myriam af als klinisch psychologe aan de Universiteit Gent. Doorheen het werken met mensen merkte ze steeds meer dat een persoon niet los kan gezien worden van zijn of haar omgeving. Myriam volgde  de  vierjarige postgraduaatopleiding ‘systeemtheoretische psychotherapie’ aan de Interactie-Academie Antwerpen (2014-2017).
Myriam is coordinator van de psychologenpraktijk Listoire in Kuurne. Sinds 2002 werkt Myriam met jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen: eerst gedurende verschillende jaren in een Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW), daarnaast ook in een groepspraktijk. 

Myriam is ook docent aan de hogeschool VIVES, binnen de opleiding ‘bachelor in de toegepaste psychologie’, waar ze graag haar passie voor het begeleiden van mensen deelt met haar studenten. Myriam werkte ook als psycholoog op een palliatieve eenheid in een ziekenhuis. Kenmerkend voor haar benadering zijn een warme en inlevende houding en open blik, zonder oordeel. 

Myriam gaat samen met jou op pad. Ze vertrekt vanuit jouw loopbaanvraag, op maat van jouw noden,  en bekijkt hoe er beweging en resultaten kunnen ontstaan op terreinen waar je op vast loopt. 
Ze helpt jou om relevante inzichten te krijgen in wat moeilijk loopt. Ze gelooft heel sterk in de veerkracht die elke mens bezit. Hierbij gaat ze steeds op zoek naar jouw krachten en mogelijkheden, steeds binnen jouw context! 

  • Systeemtherapeut
  • Erkend door de Psychologencommissie: erkenningsnummer 792107045
  • Lid van de Belgische Federatie van Psychologen (BFP) en de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP)

Kantoor locatie

Bekijk de blog van Myriam

Neem contact op met Myriam

Zie jij de bomen door het bos niet meer en wil je je graag laten begeleiden?
Kies dan voor loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk.