Stephanie-006 voorbeeld-logo
Loopbaancoach

Stephanie De Muynck

Maak een afspraak met Stephanie

Maak kennis met loopbaancoach Stephanie De Muynck 

Stephanie is gecertificeerd loopbaancoach. Ze heeft een grondige kennis van de arbeidsmarkt in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Brussel.
Als doorwinterde loopbaancoach is ze ondermeer gespecialiseerd in het begeleiden van 50-plussers, leidinggevenden, ondernemers, mensen uit de onderwijssector, mensen uit de zorgsector en hoogbegaafde mensen.

Ze heeft relevante ervaring  in werving & selectie en assessment & development centers, wat haar een diepgaand inzicht heeft gegeven in de diverse uitdagingen waarmee professionals worden geconfronteerd. Bovendien deed ze ook ervaring op als studie- en leerlingenbegeleider, waardoor ook de onderwijswereld haar niet onbekend is. 

Naast loopbaanbegeleider werkt Stephanie eveneens als psychologisch consulent, waar ze de focus legt op diagnostiek en begeleiding van hoogbegaafden. Haar veelzijdige achtergrond stelt haar dan ook in staat om een holistische benadering te bieden bij loopbaanontwikkeling.

Stephanie behaalde een Master in handelswetenschappen en vulde dit aan met een bijkomende master aan Vlerick Management School en een bachelor in de toegepaste psychologie. Na haar studies vatte ze haar reis aan in de zakenwereld, waar ze als geen ander heeft ontdekt wat het betekent om je weg te moeten zoeken op professioneel vlak: ze werkte voor verschillende nationale en internationale bedrijven, zowel binnen audit als marketing, om dan de stap te zetten naar de HR-wereld, waar ze haar passie voor werken met mensen ontdekte. 

Credentials 

- Gecertificeerd loopbaancoach
- Goede kennis van de arbeidsmarkt in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Brussel.
- Relevante expertise in werving & selectie, assessement & development centers 
- Psychologisch consulent, met diagnostiek en begeleiding van hoogbegaafden
- Studie-en leerlingenbegeleider  
- Bachelor Toegepaste Psychologie
- Master handelswetenschappen
- Master Vlerick Management School
- Professionele ervaring binnen zowel nationale als internationale bedrijven
 

Volg resultaatgerichte loopbaanbegeleiding bij Stephanie in regio Sint-Gillis-Waas, Temse, Antwerpen, Eeklo en Gent

Als loopbaancoach richt Stephanie zich op het samen ontdekken van je waarden, je unieke talenten en ambities, om zo groeikansen te identificeren en een concreet pad uit te stippelen naar geluk op de werkvloer. Samen kunnen we werken aan het realiseren van jouw loopbaandoelen en het vinden van voldoening in je professionele leven.

Of je nu aan het begin van je carrière staat, een carrièreswitch overweegt of op zoek bent naar manieren om je huidige traject te optimaliseren, Stephanie is er om je te begeleiden. Interesse om samen met Stephanie aan je loopbaanreis te beginnen en je professionele toekomst vorm te geven? Neem dan zeker contact op. Afhankelijk van jouw voorkeur biedt Stephanie begeleiding aan in Sint-Gillis-Waas, Temse, Gent, Antwerpen,  online of hybride. 

Wil jij jou heroriënteren? Jouw loopbaanpad een boost geven? Wil je jouw talenten meer inzetten in jouw job of business, maar zoek je de goede aanpak?  Of worstel je met jouw work-life balans? 
Samen met jou zal Stephanie ontdekken welke werksituatie jou echt energie en werkplezier oplevert!
Lees hier alles over onze individuele loopbaanbegeleidingstrajecten

Recht op loopbaancheques voor loopbaanbegeleiding in Sint-Gillis-Waas, Temse, Antwerpen en Gent?

Beschik je over minimum 7 jaar of 84 maanden werkervaring? Dan heb je recht op loopbaancheques. Lees alle voorwaarden hier.

Referenties van tevreden klanten?

Deze vind je helemaal onderaan deze pagina!

Kantoor locaties

Bekijk de blog van Stephanie

Neem contact op met Stephanie

Zie jij de bomen door het bos niet meer en wil je je graag laten begeleiden?
Kies dan voor loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk.

 • &ldquot;
  Als drukbezette dierenarts met een bloeiende praktijk voelde ik sinds enkele jaren dat mijn work life balans zoek was. Ik wilde meer genieten van mijn gezin en vrienden, meer quality time met andere woorden. Het traject bij Sterk op je Werk zorgde ervoor dat ik terug duidelijkheid kreeg in waar ik naartoe wil met mijn carrierepad. Het resultaat is nu dat ik in mijn praktijk efficienter werk en meer taken doordelegeer, zodat ik kan genieten van quality time met wie mij lief is. Ik zou dit traject echt aanraden aan elke drukbezette, hardwerkende ondernemer die een betere work life balans wil bereiken. Een echte aanrader!
 • &ldquot;

  Na een carriere van 17 jaar als technisch commercieel adviseur had ik het gevoel dat het tijd was om een nieuwe richting in te slaan. Na een jaar van bezinning begon ik te beseffen dat mensen coachen, opleiden en sturen een tweede aard van mij is. Daarvan had ik dan ook graag een gefundamenteerde bevestiging gekregen, vandaar dat ik in contact gekomen ben met Sterk op je Werk. Na een aangenaam en leerrijk introductie gesprek bleek al vlug dat ik bij het juiste bedrijf terecht was gekomen om mijn professionele switch mogelijk te maken! Na een aantal ' to the point' testen uitgevoerd te hebben bleek dit een bevestiging te zijn van mijn vermoeden. Daaruit heeft mijn loopbaanbegeleider mijn dan ook verder aangespoord om bepaalde stappen te zetten voor mijn professionele toekomst.

 • &ldquot;

  Ik had zelf al redelijk wat plannen gemaakt voor mijn professionele toekomst, maar ik had zelf geen inzicht hoe ik daar moest geraken. En of de plannen die ik in mijn hoofd had ook wel pasten bij mijn wensen, dromen en bij de persoon die ik ben. Mijn loopbaancoach gaf mij handvaten waarmee ik kon werken om zo een eigen plan te maken. Ook werd er regelmatig een spiegel voorgehouden waardoor mijn zelfkennis, inzicht en manier van communiceren grondig onder de loep werden gehouden. Concreet heb ik heel doordachte stappen kunnen zetten binnen een plan naar een groeiende carrière. Ook kreeg ik heel veel voorbeelden van tools, werd er literatuur aangeboden om mij verder te verdiepen en mijzelf bepaalde technieken eigen te maken. Met als eindresultaat een nieuwe job die volledig past bij mijn wensen en idealen. Ik raad dit iedereen aan. Of je nu concrete plannen hebt voor een carrièreswitch, of je stelt jezelf de vraag “Is dit het nu?”. De handvaten die je aangeboden krijgt waarmee je zelf aan de slag kan zorgen voor een mooi totaalbeeld van verleden, heden en wensen. De vele tips & tricks kan je zowel privé als professioneel gebruiken. Je zal er sowieso je voordeel uithalen!

 • &ldquot;

  Ik had direct een klik met mijn loopbaancoach. Ze had veel voeling met mijn concrete jobsituatie en confronteerde mij op een duidelijke manier met mijn ontwikkelpunten.
  Ik heb nu een duidelijker inzicht nu in mijn prioriteiten en professionele doelstellingen. Dikke merci!