coach-ann-ghesquiere voorbeeld-logo
Loopbaancoach

Loopbaancoach Ann in Roeselare

Maak een afspraak met Ann

Maak kennis met loopbaancoach Ann Ghesquière

Ann is gecertificeerd ICF coach en heeft als loopbaancoach een grondige kennis van de West-Vlaamse arbeidsmarkt, tonnen ervaring met rekrutering en selectie, en een groot netwerk in het bedrijfsleven.

Ze is ondermeer gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding voor 50 plussers, managers, ondernemers, de zorgsector, en de onderwijssector.

Ook als je jouw zelfvertrouwen op de werkvloer wilt gaan vergroten, een promotie of carrièreswitch overweegt, of wilt starten als ondernemer maar nog twijfelt, ben je bij haar echt aan het juiste adres! Heb je geen middelbaar diploma, en wil je jouw weg vinden op de arbeidsmarkt in een job die ècht bij jou past? Ook dan kan ze jou verderhelpen!

Ontdek hier onze verschillende loopbaantrajecten!

Samen met haar voeling voor werkgever en werknemer garandeert dit een resultaatgerichte aanpak bij haar cliënten. Tot op vandaag blijft ze zich non stop bijscholen in carrièregerelateerde thematieken.

Na een loopbaan van 4 jaar in het onderwijs maakte Ann een carrièreswitch naar de uitzendsector. De perfecte match tussen bedrijf en werknemer zoeken, gaf haar steeds voldoening en energie in haar job als uitzendconsulente. In 2013 stampte ze een volledig nieuw kantoor uit de grond in Roeselare, ondertussen een vaste waarde in de regio.

Credentials 

- Gecertificeerd ICF coach ( International Coach Federation)
- Sterk op je Werk vakgerelateerde opleidingen: 
Coachen op loopbaandrempels: werken met beperkende overtuigingen ism In-Transition
Loopbaancoaching voor leidinggevenden met wetenschappelijk onderbouwd model ism Vlerick Business School 
Loopbaanankers van Schein ism Vives Hogeschool
- Geaccrediteerd CERTO outplacement coach  (Federgon)
- Sollicitatiecoach
- Jarenlange ervaring als leidinggevende binnen de uitzendsector 
- Bachelor onderwijs ( Vives Hogeschool)

Volg resultaatgerichte loopbaanbegeleiding bij Ann in regio Roeselare

Wil jij jou heroriënteren? Jouw loopbaanpad een boost geven? Wil je jouw talenten meer inzetten in jouw job of business, maar zoek je de goede aanpak?  Of worstel je met jouw work-life balans? 
Samen met jou zal Ann ontdekken welke werksituatie jou echt energie en werkplezier oplevert!
Lees hier alles over onze individuele loopbaanbegeleidingstrajecten

Recht op loopbaancheques voor loopbaanbegeleiding in Ardooie, Lichtervelde, Roeselare, Izegem, Gits, Hooglede, Wingene, Tielt en Meulebeke? 

Beschik je over minimum 7 jaar of 84 maanden werkervaring? Dan heb je recht op loopbaancheques. Lees alle voorwaarden hier.

Referenties van tevreden klanten over Ann? 

Deze vind je helemaal onderaan deze pagina!

Kantoor locaties

Bekijk de blog van Ann

Neem contact op met Ann

Zie jij de bomen door het bos niet meer en wil je je graag laten begeleiden?
Kies dan voor loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk.

 • &ldquot;

  In een periode waarbij ik zelf niet meer goed wist of ik mijn huidige job nog wou behouden, zorgde Ann er voor dat er terug grond onder mijn voeten kwam. Hoewel er geen grote veranderingen werden doorgevoerd, zorgde Ann haar begeleiding er wel voor dat ik met mijn stem naar mijn leidinggeven kon gaan, met gefundeerde vragen. Mijn traject zorgde er ook voor dat ik verplicht alles eens op een rijtje kon zetten waardoor er ook privé grote, positieve beslissingen genomen werden. Ann is een hele warme vrouw met een groot luisterend oor, die je zonder te veroordelen hele goede tips meegeeft en je tot nadenken aanzet. Ook met de puur praktische tips kan ik nu mijn cv, motivatiebrief en LinkedIn verbeteren zodat ik ook daar zekerder ben mocht ik alsnog willen solliciteren op iets. 
  Ik raad Ann Ghesquière zeker aan als loopbaancoach wanneer je van plan bent om in loopbaancoaching te stappen!

 • &ldquot;

  Op een gegeven moment haalde ik uit mijn loopbaan te weinig voldoening. Ik kon er niet onmiddellijk een vinger opleggen, maar ik voelde een leegte, een tekort aan voldoening en ik begon na te denken over welke weg ik nog kon inslaan. Ik zag mezelf wel in een tiental andere jobs functioneren, begon dagelijks de vacatures te checken en info op te zoeken over opleidingen. Mijn hoofd zat vol en ik had echt nood aan tips en steun. Mijn partner en vriendinnen wilden me gemotiveerd en gelukkig zien, maar ook zij konden voor mij niet beslissen.
  Een vriendin raadde me aan een beroep te doen op een loopbaancoach en zo kwam ik bij Ann Ghesquière van 'Sterk op je Werk' terecht. Al na het tweede gesprek begon ik de dingen helderder te zien. Mijn sterktes en zwaktes werden op een rij gezet en doordat zij de juiste vragen stelde en me doorheen het hele zoekproces begeleidde, werd het duidelijk dat ik van mijn huidige job hield. Ik besefte dat ik het dus niet te ver moest gaan zoeken, maar dat ik binnen mijn jobdomein wat veranderingen moest aanbrengen.
  Ik ben haar heel dankbaar voor haar vriendelijke en professionele aanpak.

 • &ldquot;

  Ann, ik kende een periode waarin alles op de werkvloer me teveel werd … ik klopte na 33 vaste dienstjaren op dezelfde werkvloer aan bij het interim bureau, waar ik gelukkig de tip kreeg om eerder eens te denken aan loopbaanbegeleiding …
  Via Google kwam ik terecht bij “sterk op je werk” kreeg ik jou als coach aan de lijn en doorliep ik een traject waar ik …
  buiten mijn comfortzone moest komen, waar ik ruimte kreeg voor mijn eigen ding maar ook werd aangezet het soms anders te bekijken, waar ik mezelf tegen kwam, confrontaties niet kon vermijden …
  Dank voor de manier waarop je me een nieuwe kijk gaf, me mijn sterktes en zwaktes leerde kennen, en me heel wat hebt duidelijk gemaakt zowel werkgerelateerde dingen als gewoon voor mezelf ! 
  Voor ieder wie twijfelt, zich niet meer goed voelt op de werkvloer …. 
  Twijfel niet het is zeker een meerwaarde of je nu kiest om te blijven op je huidige werk of je kiest voor een nieuwe uitdaging ! 
  Merci Ann, de weg is nog niet af … maar er kwam bevestiging, rust, duidelijkheid !