foto brigitte
Loopbaancoach

Loopbaancoach Brigitte in Maldegem

Maak een afspraak met Brigitte

Maak kennis met loopbaancoach Brigitte Boivin in Maldegem

Met meer dan 15 jaar ervaring als diensthoofd Human resources van grote organisaties, Healthcare coach in een KMO en enkele jaren als zelfstandig (loopbaan)coach & bemiddelaar heeft Brigitte al heel wat mensen en teams op weg mogen helpen. Brigitte is Master in de medisch-sociale wetenschappen, optie beheer en beleid van verzorgingsinstituten. Ze leerde het vak als coach bij Quintessence consulting. Daarna specialiseerde ze zich bij Arcturus als gecertificeerd NLP practitioner en bij Coaching The Shift als gecertificeerd teamcoach. De laatste jaren heeft Brigitte zich eveneens verdiept in het (opnieuw) tot stand brengen van verbinding tussen mensen en volgde ze eveneens een postgraduaat bemiddeling bij VIVES Kortrijk. 

Tijdens haar loopbaan begeleidde Brigitte management, staffuncties en experten met vragen rond (zelf)leiderschap, HR-strategie en loopbaan en faciliteerde ze teams bij de opmaak van hun missie/visie, strategische  doelstellingen, besluitvorming, teamontwikkeling, samenwerking, ondernemerschap, enz. 
Om nog méér professionals te kunnen helpen (en geïnspireerd door haar hobby als keramist) richtte Brigitte haar eigen bedrijf, Kin-Tsugi coaching & bemiddeling op. 

Credentials:

 • Master Medisch-sociale wetenschappen, optie beheer en beleid van verzorgingsinstellingen
 • Certified personal coach
 • Certified teamcoach
 • Certified NLP Practicioner
 • Postgraduaat bemiddelaar in sociale zaken
 • Loopbaan-en businesscoach
 • Ruime ervaring als verantwoordelijke vorming en organisatie, verantwoordelijke talent en ontwikkeling bij UZ Gent en AZ Sint-Jan

Volg resultaatgerichte loopbaanbegeleiding bij Brigitte Boivin in Maldegem

Wil jij jou heroriënteren? Jouw loopbaanpad een boost geven? Wil je jouw talenten meer inzetten in jouw job of business, maar zoek je de goede aanpak?  Of worstel je met jouw work-life balans? 
Samen met jou zal Brigitte ontdekken welke werksituatie jou echt energie en werkplezier oplevert!
Lees hier alles over onze individuele loopbaanbegeleidingstrajecten

Coachees ervaren Brigitte als rustig en open. Haar jarenlange ervaring zorgt voor een heldere en herkenbare analyse in de elementen die een situatie in stand houden. 
Via haar oplossingsgerichteverbindende en sterktegerichte aanpak zet je haalbare stappen richting jouw doelstellingen! 
Je mag rekenen op een resultaatgerichte, warme en professionele aanpak van jouw loopbaanvraag! 

Recht op loopbaancheques voor loopbaanbegeleiding in Maldegem, Sint-Laureins, Kaprijke, Eeklo, Lievegem, Aalter, Beernem, Ruiselede, Damme? 

Beschik je over minimum 7 jaar of 84 maanden werkervaring? Dan heb je recht op loopbaancheques. Lees alle voorwaarden hier.

Referenties van tevreden klanten die jou voorgingen?

Deze vind je helemaal onderaan deze pagina!

Kantoor locatie

Bekijk de blog van Brigitte

Neem contact op met Brigitte

Zie jij de bomen door het bos niet meer en wil je je graag laten begeleiden?
Kies dan voor loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk.

 • &ldquot;

  Ik haalde geen voldoening meer uit mijn job en was op zoek naar een nieuwe uitdaging, na 36 jaar in dienst te zijn bij dezelfde familiale onderneming (supermarkt). Ik had ‘honger’ om nieuwe dingen te leren en wilde graag een carrièrewending maken, maar wist niet juist in welke richting en hoe ze hieraan moest beginnen. 
  Door de loopbaanbegeleiding hoopte ik om beter zicht krijgen op waar mijn talenten liggen en welke richting ik graag uit zou willen (zoektocht naar interesses).Door de sessies bij mijn loopbaancoach ben ik erachter gekomen welke richting ik op carrièrevlak precies uit wilde, nl. een job waarin ik mensen kon helpen. Mijn kandidatuur werd positief onthaald bij al de bedrijven waar ik solliciteerde. Na enkele maanden had ik een contract ondertekend als woonbegeleidster in de social profitsector. Dit verliep veel vlotter dan ik had gedacht. Ik zou dit traject zeker aanraden aan iedereen die geen voldoening meer haalt uit zijn/haar job, maar in het bijzonder aan 50-plussers. Ik dacht dat mijn leeftijd een grote drempel zou zijn bij het maken van een carrièreswitch maar dankzij het volgen van de loopbaanbegeleiding, leerde ik mezelf beter kennen en slaagde ik er zo in om vol vertrouwen op zoek te gaan naar een nieuwe job in een volledig nieuwe sector, die mij nauw aan het hart ligt.

 • &ldquot;
  Als drukbezette dierenarts met een bloeiende praktijk voelde ik sinds enkele jaren dat mijn work life balans zoek was. Ik wilde meer genieten van mijn gezin en vrienden, meer quality time met andere woorden. Het traject bij Sterk op je Werk zorgde ervoor dat ik terug duidelijkheid kreeg in waar ik naartoe wil met mijn carrierepad. Het resultaat is nu dat ik in mijn praktijk efficienter werk en meer taken doordelegeer, zodat ik kan genieten van quality time met wie mij lief is. Ik zou dit traject echt aanraden aan elke drukbezette, hardwerkende ondernemer die een betere work life balans wil bereiken. Een echte aanrader!
 • &ldquot;

  Na een carriere van 17 jaar als technisch commercieel adviseur had ik het gevoel dat het tijd was om een nieuwe richting in te slaan. Na een jaar van bezinning begon ik te beseffen dat mensen coachen, opleiden en sturen een tweede aard van mij is. Daarvan had ik dan ook graag een gefundamenteerde bevestiging gekregen, vandaar dat ik in contact gekomen ben met Sterk op je Werk. Na een aangenaam en leerrijk introductie gesprek bleek al vlug dat ik bij het juiste bedrijf terecht was gekomen om mijn professionele switch mogelijk te maken! Na een aantal ' to the point' testen uitgevoerd te hebben bleek dit een bevestiging te zijn van mijn vermoeden. Daaruit heeft mijn loopbaanbegeleider mijn dan ook verder aangespoord om bepaalde stappen te zetten voor mijn professionele toekomst.