224-IZEGEM voorbeeld-logo
Loopbaancoach

Loopbaancoach Ilse in Puurs-Sint-Amands

Maak een afspraak met Ilse

Maak kennis met loopbaancoach Ilse Lenaerts

Sinds 2017 is Ilse aan de slag als zelfstandig trainer en coach na 25 jaar ervaring binnen alle facetten van customer experience. Klantgerichtheid en coaching vormen de rode draad doorheen haar loopbaan: Ilse begeleidt medewerkers naar een persoonlijke, klantgerichte aanpak met als doel een beter welbevinden in hun job.

Als ervaren people manager stimuleert en assisteert ze bovendien leidinggevenden hoe ze met de juiste feedback- en coachingtechnieken de talenten van hun medewerkers kunnen doen groeien, .

Mensen laten in hun kracht staan, inzichten geven en helpen groeien zodat ze hun job graag en goed kunnen doen, is de missie van Ilse.  Met de ICF coaching opleiding op zak, laat Ilse je graag ontdekken welke talenten je in huis hebt en welk werk je energie geeft; zo krijg je zicht op het ideale werk en work/life balance.

Credentials 

- Businesscoach ( ongoing, International Coach Federation)
- Zelfstandige softskills trainer en  leadership coach in verschillende sectoren : banksector, openbare diensten, retail, energie, automotive en health care
- 25 jaar ervaring in customer service van medewerker tot trainer, coach en people manager
- Gecertificeerd Loopbaancoach
- Prof. Bachelor bedrijfsmanagement

Volg resultaatgerichte loopbaanbegeleiding bij Ilse in regio Puurs-Sint-Amands

Zegt je buikgevoel dat je meer kan in je job dan dit, en je je talenten beter kan inzetten?   Achtervolgt je job je ’s avonds nog in je gedachten of krijg je het gevoel dat het nooit af is? Durf je geen ‘nee’ in je job te zeggen?  Wil je echt met plezier opstaan ’s morgen en met energie aan het werk?

Ilse helpt je in coachingsessies met  het vergroten van je zelfvertrouwen en  zelfkennis. Je krijgt een inzicht in de omgeving en soort job die je talenten en waarden ondersteunen. Zo weet je welke job best bij je past.

Wil jij jou heroriënteren? Jouw loopbaanpad een boost geven? Wil je jouw talenten meer inzetten in jouw job of business, maar zoek je de goede aanpak?  Of worstel je met jouw work-life balans? 
Samen met jou zal Ilse ontdekken welke werksituatie jou echt energie en werkplezier oplevert!
Lees hier alles over onze individuele loopbaanbegeleidingstrajecten

Recht op loopbaancheques voor loopbaanbegeleiding in Puurs-Sint-Amands, Hemiksem, Lebbeke, Niel, Londerzeel, Schelle, Buggenhout, Aartselaar, Willebroek, Opwijk, Boom, Rumst?

Beschik je over minimum 7 jaar of 84 maanden werkervaring? Dan heb je recht op loopbaancheques. Lees alle voorwaarden hier.

Referenties van tevreden klanten?

Deze vind je helemaal onderaan deze pagina!

Kantoor locatie

Bekijk de blog van Ilse

Neem contact op met Ilse

Zie jij de bomen door het bos niet meer en wil je je graag laten begeleiden?
Kies dan voor loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk.

 • &ldquot;
  Als drukbezette dierenarts met een bloeiende praktijk voelde ik sinds enkele jaren dat mijn work life balans zoek was. Ik wilde meer genieten van mijn gezin en vrienden, meer quality time met andere woorden. Het traject bij Sterk op je Werk zorgde ervoor dat ik terug duidelijkheid kreeg in waar ik naartoe wil met mijn carrierepad. Het resultaat is nu dat ik in mijn praktijk efficienter werk en meer taken doordelegeer, zodat ik kan genieten van quality time met wie mij lief is. Ik zou dit traject echt aanraden aan elke drukbezette, hardwerkende ondernemer die een betere work life balans wil bereiken. Een echte aanrader!
 • &ldquot;

  Na een carriere van 17 jaar als technisch commercieel adviseur had ik het gevoel dat het tijd was om een nieuwe richting in te slaan. Na een jaar van bezinning begon ik te beseffen dat mensen coachen, opleiden en sturen een tweede aard van mij is. Daarvan had ik dan ook graag een gefundamenteerde bevestiging gekregen, vandaar dat ik in contact gekomen ben met Sterk op je Werk. Na een aangenaam en leerrijk introductie gesprek bleek al vlug dat ik bij het juiste bedrijf terecht was gekomen om mijn professionele switch mogelijk te maken! Na een aantal ' to the point' testen uitgevoerd te hebben bleek dit een bevestiging te zijn van mijn vermoeden. Daaruit heeft mijn loopbaanbegeleider mijn dan ook verder aangespoord om bepaalde stappen te zetten voor mijn professionele toekomst.

 • &ldquot;

  Ik had zelf al redelijk wat plannen gemaakt voor mijn professionele toekomst, maar ik had zelf geen inzicht hoe ik daar moest geraken. En of de plannen die ik in mijn hoofd had ook wel pasten bij mijn wensen, dromen en bij de persoon die ik ben. Mijn loopbaancoach gaf mij handvaten waarmee ik kon werken om zo een eigen plan te maken. Ook werd er regelmatig een spiegel voorgehouden waardoor mijn zelfkennis, inzicht en manier van communiceren grondig onder de loep werden gehouden. Concreet heb ik heel doordachte stappen kunnen zetten binnen een plan naar een groeiende carrière. Ook kreeg ik heel veel voorbeelden van tools, werd er literatuur aangeboden om mij verder te verdiepen en mijzelf bepaalde technieken eigen te maken. Met als eindresultaat een nieuwe job die volledig past bij mijn wensen en idealen. Ik raad dit iedereen aan. Of je nu concrete plannen hebt voor een carrièreswitch, of je stelt jezelf de vraag “Is dit het nu?”. De handvaten die je aangeboden krijgt waarmee je zelf aan de slag kan zorgen voor een mooi totaalbeeld van verleden, heden en wensen. De vele tips & tricks kan je zowel privé als professioneel gebruiken. Je zal er sowieso je voordeel uithalen!

 • &ldquot;

  Ik had direct een klik met mijn loopbaancoach. Ze had veel voeling met mijn concrete jobsituatie en confronteerde mij op een duidelijke manier met mijn ontwikkelpunten.
  Ik heb nu een duidelijker inzicht nu in mijn prioriteiten en professionele doelstellingen. Dikke merci!