Loopbaancoach-Maarten-Mechelen
Loopbaancoach

Loopbaancoach Maarten in Antwerpen, Sint-Niklaas, Lokeren, Stekene, Beveren, Mechelen

Maak een afspraak met Maarten

Maak kennis met loopbaancoach Maarten van Hal 

Maarten kent de arbeidsmarkt in Sint-Niklaas, Mechelen en Antwerpen door en door,  en heeft een breed netwerk die hij voor jou mee kan inzetten. Hij is ondermeer gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding voor leidinggevenden, ondernemers, 50 plussers, mensen uit de onderwijssector, mensen uit de zorgsector en landbouwers

Maarten heeft +20 jaar en meer dan 3000 uur ervaring als gecertificeerd loopbaancoach op het snijvlak van Mens en Werk in Nederland en België. Hij volgde talrijke HR opleidingen en blijft zich jaarlijks bijscholen in HR gerelateerde topics en resultaatgerichte loopbaan-en businesscoaching. 
Hij is gecertificeerd loopbaancoach en outplacementcoach, en een doorwinterde HR expert met een achtergrond als Bachelor Economie en Bachelor Personeelsmanagement. Hij volgde een opleiding van 2 jaar tot Sociaal Bemiddelaar.  

Credentials

- Meer dan 20 jaar en + 3000 uur ervaring in loopbaanbegeleiding in zowel Nederland als België 
- Groot netwerk en grondige kennis van de arbeidsmarkt in Sint-Niklaas, Mechelen en Antwerpen.
- Gecertificeerd loopbaancoach 
- SIF erkend outplacementcoach (Federgon
- In-company opleiding: Coachen op loopbaandrempels en belemmerende overtuigingen
- Bachelor Economie en Bachelor Personeelsmanagement  (Fontis Hogeschool Tilburg en NCOI)
- Werkconflictbemiddelaar (Mediv)
- Soft HR Business partner / Advisor

Volg resultaatgerichte loopbaanbegeleiding bij Maarten in regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Lokeren, Stekene, Beveren, Mechelen

Maarten is ervan overtuigd dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen, mits je jou hiervoor openstelt ! 
Bewust ontdekken en omgaan met je talenten is dan ook zeer belangrijk. 
Welke elementen zijn voor jou écht belangrijk in je werk?  Welke kun je juist missen als kiespijn? 
Binnen welke bedrijfscultuur pas je het beste of misschien is zelfstandige ondernemer worden iets voor jou? 
Hoe geraak je los van een vastgeroest verwachtingspatroon/imago van mijn omgeving? 
Welke eigen verwachtingen zitten jou dwars? 
Wat kun je eigenlijk heel goed en vind je ook leuk, maar wat kun je hiermee concreet doen op de huidige arbeidsmarkt? 

Coachtrajecten bij Maarten leveren onze klanten een pak zelfvertrouwen, een resultaatgericht stappenplan en een gezonde dosis pragmatisme op, zodat jij de jobsituatie creëert die in jouw leven past, en niet omgekeerd.

Wil jij jou heroriënteren? Jouw loopbaanpad een boost geven? Wil je jouw talenten meer inzetten in jouw job of business, maar zoek je de goede aanpak?  Of worstel je met jouw work-life balans? 
Samen met jou zal Maarten ontdekken welke werksituatie jou echt energie en werkplezier oplevert!
Lees hier alles over onze individuele loopbaanbegeleidingstrajecten

Recht op loopbaancheques voor loopbaanbegeleiding in Antwerpen, Sint-Niklaas, Lokeren, Stekene, Beveren, Mechelen?

Beschik je over minimum 7 jaar of 84 maanden werkervaring? Dan heb je recht op loopbaancheques. Lees alle voorwaarden hier.

Referenties van tevreden klanten?

Deze vind je helemaal onderaan deze pagina!

Kantoor locaties

Bekijk de blog van Maarten

Neem contact op met Maarten

Zie jij de bomen door het bos niet meer en wil je je graag laten begeleiden?
Kies dan voor loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk.

 • &ldquot;
  Als drukbezette dierenarts met een bloeiende praktijk voelde ik sinds enkele jaren dat mijn work life balans zoek was. Ik wilde meer genieten van mijn gezin en vrienden, meer quality time met andere woorden. Het traject bij Sterk op je Werk zorgde ervoor dat ik terug duidelijkheid kreeg in waar ik naartoe wil met mijn carrierepad. Het resultaat is nu dat ik in mijn praktijk efficienter werk en meer taken doordelegeer, zodat ik kan genieten van quality time met wie mij lief is. Ik zou dit traject echt aanraden aan elke drukbezette, hardwerkende ondernemer die een betere work life balans wil bereiken. Een echte aanrader!
 • &ldquot;

  Na een carriere van 17 jaar als technisch commercieel adviseur had ik het gevoel dat het tijd was om een nieuwe richting in te slaan. Na een jaar van bezinning begon ik te beseffen dat mensen coachen, opleiden en sturen een tweede aard van mij is. Daarvan had ik dan ook graag een gefundamenteerde bevestiging gekregen, vandaar dat ik in contact gekomen ben met Sterk op je Werk. Na een aangenaam en leerrijk introductie gesprek bleek al vlug dat ik bij het juiste bedrijf terecht was gekomen om mijn professionele switch mogelijk te maken! Na een aantal ' to the point' testen uitgevoerd te hebben bleek dit een bevestiging te zijn van mijn vermoeden. Daaruit heeft mijn loopbaanbegeleider mijn dan ook verder aangespoord om bepaalde stappen te zetten voor mijn professionele toekomst.

 • &ldquot;

  Ik volgde loopbaanbegeleiding omdat het plezier uit mijn job aan het verdwijnen was. Ik voelde me zo opgejaagd en moe. Veel van wat ik deed, deed ik omdat het moest. Verder bleek dat ik onvoldoende grenzen stelde naar collega's toe. Mijn loopbaancoach gaf me praktische tips om daar anders mee om te kunnen gaan, in de vorm van verbindende communicatie. Ik raad Sterk op je werk aan bij mensen die, net als ik meer plezier uit hun job willen halen, en zich elke werkdag minder overspoeld en beheerst willen voelen door wat er door het werk op hun af komt.

 • &ldquot;

  Ik haalde geen voldoening meer uit mijn job en was op zoek naar een nieuwe uitdaging, na 36 jaar in dienst te zijn bij dezelfde familiale onderneming (supermarkt). Ik had ‘honger’ om nieuwe dingen te leren en wilde graag een carrièrewending maken, maar wist niet juist in welke richting en hoe ze hieraan moest beginnen. 
  Door de loopbaanbegeleiding hoopte ik om beter zicht krijgen op waar mijn talenten liggen en welke richting ik graag uit zou willen (zoektocht naar interesses).Door de sessies bij mijn loopbaancoach ben ik erachter gekomen welke richting ik op carrièrevlak precies uit wilde, nl. een job waarin ik mensen kon helpen. Mijn kandidatuur werd positief onthaald bij al de bedrijven waar ik solliciteerde. Na enkele maanden had ik een contract ondertekend als woonbegeleidster in de social profitsector. Dit verliep veel vlotter dan ik had gedacht. Ik zou dit traject zeker aanraden aan iedereen die geen voldoening meer haalt uit zijn/haar job, maar in het bijzonder aan 50-plussers. Ik dacht dat mijn leeftijd een grote drempel zou zijn bij het maken van een carrièreswitch maar dankzij het volgen van de loopbaanbegeleiding, leerde ik mezelf beter kennen en slaagde ik er zo in om vol vertrouwen op zoek te gaan naar een nieuwe job in een volledig nieuwe sector, die mij nauw aan het hart ligt.