ines
Loopbaancoach

Loopbaancoach Inès in Laarne

Maak een afspraak met Inès

Maak kennis met loopbaancoach Inès in Laarne

Inès is Bachelor Maatschappelijk Werk en heeft veel voeling met de social profit sector. Ze werkte 16 jaar als maatschappelijk werker bij het OCMW van Antwerpen met diverse doelgroepen die door omstandigheden in het leven de weg kwijt waren.  Als hulpverlener stond ze hen met raad een daad bij om terug te leren geloven in zichzelf en de moed te vinden om de stappen te zetten die nodig waren om weer op eigen benen te staan.  
Sinds enkele jaren is Inès als autismecoach aan de slag, ook binnen deze materie bouwde ze ondertussen heel wat ervaring en expertise op.

Credentials

- Bachelor maatschappelijk werk ( Hogeschool Antwerpen )
- Postgraduaat autisme met grote onderscheiding ( Arteveldehogeschool Gent)
- 18 jaar ervaring als professioneel hulpverlener met diverse doelgroepen
- Gekwalificeerd loopbaan-en businesscoach
- zaakvoerder van Reachaut - coaching voor mensen met autisme

Volg resultaatgerichte loopbaanbegeleiding bij Inès Keppens

Jouw talenten ontplooien op de arbeidsmarkt maakt een belangrijk deel uit van je leven en heeft een invloed op je zelfbeeld. Werk en privé zijn nauwer met elkaar verbonden dan we denken.  Voelen we ons niet goed in ons vel, dan heeft dat ook een effect op de job die we uitoefenen. Mensen weer laten geloven in zichzelf, hun talenten en krachten leren kennen, maar ook aan de slag gaan met werkpunten/valkuilen, daar is Inès erg vertrouwd mee.
Actief luisteren, gevoeligheden durven aankaarten en motiverend communiceren zijn een onderdeel van haar begeleidingsstijl.

- Ben je gevoelig voor stress, faalangst, perfectionisme, … of heb je ADD, ADHD, ASS, HSP,….en heb je nood aan loopbaanbegeleiding? 
- Overweeg je een carrièreswitch en/of wil je een betere work life balans
Wil jij assertiever worden in jouw rol als leidinggevende , jouw eigen bedrijf opstarten of naar een volgende level tillen? 
- Wil je in jouw carrière de overstap maken naar de social profit sector, of wil je deze net verlaten?

Dan ben je bij Inès aan het juiste adres! 

Recht op loopbaancheques voor jobcoaching in de omgeving van Laarne, Kalken, Gent?

Beschik je over minimum 7 jaar of 84 maanden werkervaring? Dan heb je recht op loopbaancheques. Lees alle voorwaarden hier.

Referenties van onze tevreden klanten?

Deze vind je helemaal onderaan deze pagina! 

Kantoor locatie

Bekijk de blog van Inès

Neem contact op met Inès

Zie jij de bomen door het bos niet meer en wil je je graag laten begeleiden?
Kies dan voor loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk.

 • &ldquot;

  Ik haalde geen voldoening meer uit mijn job en was op zoek naar een nieuwe uitdaging, na 36 jaar in dienst te zijn bij dezelfde familiale onderneming (supermarkt). Ik had ‘honger’ om nieuwe dingen te leren en wilde graag een carrièrewending maken, maar wist niet juist in welke richting en hoe ze hieraan moest beginnen. 
  Door de loopbaanbegeleiding hoopte ik om beter zicht krijgen op waar mijn talenten liggen en welke richting ik graag uit zou willen (zoektocht naar interesses).Door de sessies bij mijn loopbaancoach ben ik erachter gekomen welke richting ik op carrièrevlak precies uit wilde, nl. een job waarin ik mensen kon helpen. Mijn kandidatuur werd positief onthaald bij al de bedrijven waar ik solliciteerde. Na enkele maanden had ik een contract ondertekend als woonbegeleidster in de social profitsector. Dit verliep veel vlotter dan ik had gedacht. Ik zou dit traject zeker aanraden aan iedereen die geen voldoening meer haalt uit zijn/haar job, maar in het bijzonder aan 50-plussers. Ik dacht dat mijn leeftijd een grote drempel zou zijn bij het maken van een carrièreswitch maar dankzij het volgen van de loopbaanbegeleiding, leerde ik mezelf beter kennen en slaagde ik er zo in om vol vertrouwen op zoek te gaan naar een nieuwe job in een volledig nieuwe sector, die mij nauw aan het hart ligt.

 • &ldquot;

  Ik had direct een klik met mijn loopbaancoach. Ze had veel voeling met mijn concrete jobsituatie en confronteerde mij op een duidelijke manier met mijn ontwikkelpunten.
  Ik heb nu een duidelijker inzicht nu in mijn prioriteiten en professionele doelstellingen. Dikke merci! 

 • &ldquot;
  Als drukbezette dierenarts met een bloeiende praktijk voelde ik sinds enkele jaren dat mijn work life balans zoek was. Ik wilde meer genieten van mijn gezin en vrienden, meer quality time met andere woorden. Het traject bij Sterk op je Werk zorgde ervoor dat ik terug duidelijkheid kreeg in waar ik naartoe wil met mijn carrierepad. Het resultaat is nu dat ik in mijn praktijk efficienter werk en meer taken doordelegeer, zodat ik kan genieten van quality time met wie mij lief is. Ik zou dit traject echt aanraden aan elke drukbezette, hardwerkende ondernemer die een betere work life balans wil bereiken. Een echte aanrader!
 • &ldquot;

  Na een carriere van 17 jaar als technisch commercieel adviseur had ik het gevoel dat het tijd was om een nieuwe richting in te slaan. Na een jaar van bezinning begon ik te beseffen dat mensen coachen, opleiden en sturen een tweede aard van mij is. Daarvan had ik dan ook graag een gefundamenteerde bevestiging gekregen, vandaar dat ik in contact gekomen ben met Sterk op je Werk. Na een aangenaam en leerrijk introductie gesprek bleek al vlug dat ik bij het juiste bedrijf terecht was gekomen om mijn professionele switch mogelijk te maken! Na een aantal ' to the point' testen uitgevoerd te hebben bleek dit een bevestiging te zijn van mijn vermoeden. Daaruit heeft mijn loopbaanbegeleider mijn dan ook verder aangespoord om bepaalde stappen te zetten voor mijn professionele toekomst.