Loopbaancoach-Sofie-Laken YinsanaNew_icon02
Loopbaancoach

Loopbaancoach Sofie in Laken

Maak een afspraak met Sofie

Maak kennis met loopbaancoach Sofie in Laken

Sofie is bedrijfspycholoog en gecertificeerde loopbaancoach. Ze is ondermeer gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding voor 50 plussers, managers, ondernemers, de zorgsector, en de onderwijssector.

Ook als je jouw zelfvertrouwen op de werkvloer wilt gaan vergroten, een promotie of carrièreswitch overweegt, of wilt starten als ondernemer maar nog twijfelt, ben je bij haar echt aan het juiste adres! Heb je geen middelbaar diploma, en wil je jouw weg vinden op de arbeidsmarkt in een job die ècht bij jou past? Ook dan kan ze jou verderhelpen!

Ontdek hier onze verschillende loopbaantrajecten!

Sofie Van Braekel heeft een achtergrond in Bedrijfspsychologie, aangevuld met bijna 15 jaar expertise binnen Human Resources, en meer specifiek binnen de domeinen rekrutering & selectie, assessments, coaching en talent management. Dit zowel binnen overheids- als privébedrijven, internationale organisaties en KMO’s. Door in deze verschillende contexten te werken heeft ze een brede kijk op de arbeidsmarkt. Haar passie is om het volle potentieel in mensen naar boven te halen. Daarom was het voor haar een logische stap om zich naast HR consultancy, ook te verdiepen in loopbaancoaching. Het speuren naar en inzetten van talent in een job of zelfstandige activiteit die ten volle bij iemand past, is iets wat haar enorm veel voldoening geeft. 

Credentials 

 • Master bedrijfspsychologie
 • Sterk op je Werk opleidingen:  Loopbaanankers van Schein
 • +15 jaar expertise in HR, waaronder als Selectiepsycholoog, HR manager & HR Consultant
 • ICF gecertificeerd loopbaan-en businesscoach ( International Coach Federation)
 • Ruime ervaring met potentieelinschatting en -ontwikkeling vanuit assessment- en development centers
 • Zaakvoerder van Yinsana Coaching:  gezondheidscoaching met specialisatie in stress & burn-out

Volg resultaatgerichte loopbaanbegeleiding bij Sofie van Braekel

Sofie motiveert en inspireert jou om de beste versie van jezelf te worden. Hiernaast richtte ze haar eigen bedrijf Yinsana Coaching op als holistisch psycholoog en gezondheidscoach, met een specialisatie in stress, burn-out en energetisch werk. Wil je graag een empathische doch confronterende, maar vooral ook authentieke coach? Dan ben je hier aan het juiste adres. Sofie zal jou met veel warmte en enthousiasme ontvangen en wegwijs maken in jouw zoektocht naar een zinvollere carrière en een betere work-life balans.

Wil jij jou heroriënteren? Jouw loopbaanpad een boost geven? Wil je jouw talenten meer inzetten in jouw job of business, maar zoek je de goede aanpak?  
Samen met jou zal Sofie ontdekken welke werksituatie jou echt energie en werkplezier oplevert!
Lees hier alles over onze individuele loopbaanbegeleidingstrajecten

Recht op loopbaancheques voor jobcoaching in de omgeving van Laken, Schaarbeek, Jette, Evere, Anderlecht, Strombeek, Elsene en Etterbeek? 

Beschik je over minimum 7 jaar of 84 maanden werkervaring? Dan heb je recht op loopbaancheques. Lees alle voorwaarden hier.

Referenties van tevreden klanten over Sofie? 

Deze vind je helemaal onderaan deze pagina!

Kantoor locatie

Bekijk de blog van Sofie

Neem contact op met Sofie

Zie jij de bomen door het bos niet meer en wil je je graag laten begeleiden?
Kies dan voor loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk.

 • &ldquot;

  Dag Sofie,
  nog eens veel dank voor de coaching! Ik ben aan de slag gegaan met onze to do's en de eerste stappen zijn gezet. Ik ben nog bezig met het updaten van mijn LinkedIn e.d., maar mijn nieuwe website staat al online: SelmaFranssen.com Ik kwam ook een interessant platform tegen voor consultants waarvoor ik me zeker ga inschrijven: www.kopiloot.be 
  En ik schreef in mijn nieuwsbrief voor freelancers een stukje over hoe ik de jobcoachingsessies ervaren heb :-)
  Groetjes,
  Selma

 • &ldquot;

  Sofie is een aangename en begripvolle coach die vertrekt vanuit de persoon die ze voor zich heeft. De loopbaanbegeleiding was de uitgelezen kans om eerst mezelf te ontdekken om dan pas over te gaan naar wat de volgende stap is. Wat ik ook apprecieerde, is dat ik perspectief kreeg en de druk verlicht werd om nu alles al uitgedokterd te hebben.Sofie heeft een gepersonaliseerde aanpak en heeft zich tijdens het hele proces heel erg betrokken getoond. Ik ben zeer tevreden over de loopbaanbegeleiding die ik gevolgd heb!

 • &ldquot;

  Sofie is een expert op vlak van loopbaanbegeleiding. Ze bracht mijn sterktes en werkpunten aan de oppervlakte en gaf concrete tips over hoe ik die tijdens een sollicitatiegesprek het best kon overbrengen met respect voor mijn eigenheid. Haar stimulerende energie hielp mij om met een positieve ingesteldheid het gesprek in handen te nemen. De visualisatieoefening omtrent focus en een meer zelfzekere houding heeft enorm bijgedragen aan de positieve uitkomst van m’n sollicitatie. Daardoor kan ik nu vol enthousiasme aan een nieuwe carrièrestap beginnen!