57e945711867868b2894e4a7e8f25d01 voorbeeld-logo
Loopbaancoach

Online loopbaanbegeleiding op topniveau met Elke van Gils

Maak een afspraak met Elke

Maak kennis met loopbaancoach Elke van Gils

Wil je loopbaanbegeleiding volgen bij een loopbaancoach op het allerhoogste niveau? 
Elke van Gils heeft +3000 uren ervaring en is sinds 2009 actief als gecertificeerd loopbaancoach. Ze heeft een zeer grondige kennis van de arbeidsmarkt in Vlaanderen, en ook Nederland. 
Ze is ondermeer gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding voor 50 plussers, leidinggevenden, ondernemers, de zorgsector, en de onderwijssector.
Daarnaast is Elke ook outplacement coach voor Sterk op je Werk

Elke biedt professionele deskundigheid op het gebied van loopbaanoriëntatie, loopbaanbegeleiding, re-integratie op de arbeidsmarkt, arbeidsbemiddeling, outplacement en (persoonlijke) coaching. 
Ze werkte jarenlang als praktijkdocent en trainer bij Re-Integratie Academie, in samenwerking met de School of Management van de Vrije Universiteit Amsterdam.
Ze weet jou steeds de juiste tools aan te reiken om samen met jou aan de slag te gaan met jouw loopbaanvraag. Daarnaast kan Elke jou grondig ondersteunen in sollicitatietraining op maat.
Met haar ruime ervaring als senior adviseur en project manager bij Bijstand naar Werk, is Elke een doorwinterde HR expert en kan ze jou voortdurend inspireren, aanmoedigen en sturen om jouw loopbaandoelen na te streven èn te bereiken! 

Elke is praktisch ingesteld en denkt: Het maakt niet uit wat je wil starten, het gaat erom dat je het doet!  Om mee te blijven met de hedendaagse loopbaantrends, volgt Elke regelmatig opleidingen in binnen-en buitenland.

Credentials 

 • Sinds 2009 actief als loopbaancoach, + 3000 uren coachingervaring in loopbaanbegeleiding, jobcoaching, outplacementbegeleiding, arbeidsbemiddeling en re-integratie.
 • Vakgerelateerde opleidingen: o.a. double loop coachen op loopbaandrempels, ontwikkelen en versterken van loopbaancompetenties, bij volgende opleidingsproviders: Sterk op je Werk, Open Universiteit
 • Geaccrediteerd outplacement coach 
 • Jarenlange ervaring als praktijkdocent en trainer bij Re-Integratie Academie, in samenwerking met de School of Management van de Vrije Universiteit Amsterdam
 • HR-projecten: arbeidsbemiddeling, re-integratie, loopbaanbegeleiding, outplacement in Nederland ( Bijstand naar Werk) en Vlaanderen

Ga voor kwaliteit en volg loopbaanbegeleiding op topniveau bij Elke van Gils

Met volle overgave en creativiteit word je gecoacht en net die andere gedachte kan jouw carrière een boost geven! Op een prettige manier (samen) haalbare doelen stellen en de weg naar actie inzetten: dat is de rode draad in al de trajecten van Elke. Ze coacht jou volledig digitaal, ongeacht waar je woont in Vlaanderen.

Wil jij jou heroriënteren? Jouw loopbaanpad een boost geven? Wil je jouw talenten meer inzetten in jouw job of business, maar zoek je de goede aanpak?  Of worstel je met jouw work-life balans? 
Samen met jou zal Elke ontdekken welke werksituatie jou echt energie en werkplezier oplevert!
Lees hier alles over onze individuele loopbaanbegeleidingstrajecten

Recht op loopbaancheques voor online loopbaanbegeleiding op het hoogste niveau in Vlaanderen?

Beschik je over minimum 7 jaar of 84 maanden werkervaring? Dan heb je recht op loopbaancheques. Lees alle voorwaarden hier.

Referenties van onze tevreden klanten?

Deze vind je helemaal onderaan deze pagina!

Kantoor locatie

Bekijk de blog van Elke

Neem contact op met Elke

Zie jij de bomen door het bos niet meer en wil je je graag laten begeleiden?
Kies dan voor loopbaanbegeleiding bij Sterk op je Werk.

 • &ldquot;
  Als drukbezette dierenarts met een bloeiende praktijk voelde ik sinds enkele jaren dat mijn work life balans zoek was. Ik wilde meer genieten van mijn gezin en vrienden, meer quality time met andere woorden. Het traject bij Sterk op je Werk zorgde ervoor dat ik terug duidelijkheid kreeg in waar ik naartoe wil met mijn carrierepad. Het resultaat is nu dat ik in mijn praktijk efficienter werk en meer taken doordelegeer, zodat ik kan genieten van quality time met wie mij lief is. Ik zou dit traject echt aanraden aan elke drukbezette, hardwerkende ondernemer die een betere work life balans wil bereiken. Een echte aanrader!
 • &ldquot;

  Ik had direct een klik met mijn loopbaancoach. Ze had veel voeling met mijn concrete jobsituatie en confronteerde mij op een duidelijke manier met mijn ontwikkelpunten.
  Ik heb nu een duidelijker inzicht nu in mijn prioriteiten en professionele doelstellingen. Dikke merci! 

 • &ldquot;

  Na een carriere van 17 jaar als technisch commercieel adviseur had ik het gevoel dat het tijd was om een nieuwe richting in te slaan. Na een jaar van bezinning begon ik te beseffen dat mensen coachen, opleiden en sturen een tweede aard van mij is. Daarvan had ik dan ook graag een gefundamenteerde bevestiging gekregen, vandaar dat ik in contact gekomen ben met Sterk op je Werk. Na een aangenaam en leerrijk introductie gesprek bleek al vlug dat ik bij het juiste bedrijf terecht was gekomen om mijn professionele switch mogelijk te maken! Na een aantal ' to the point' testen uitgevoerd te hebben bleek dit een bevestiging te zijn van mijn vermoeden. Daaruit heeft mijn loopbaanbegeleider mijn dan ook verder aangespoord om bepaalde stappen te zetten voor mijn professionele toekomst.

 • &ldquot;

  Ik had zelf al redelijk wat plannen gemaakt voor mijn professionele toekomst, maar ik had zelf geen inzicht hoe ik daar moest geraken. En of de plannen die ik in mijn hoofd had ook wel pasten bij mijn wensen, dromen en bij de persoon die ik ben. Mijn loopbaancoach gaf mij handvaten waarmee ik kon werken om zo een eigen plan te maken. Ook werd er regelmatig een spiegel voorgehouden waardoor mijn zelfkennis, inzicht en manier van communiceren grondig onder de loep werden gehouden. Concreet heb ik heel doordachte stappen kunnen zetten binnen een plan naar een groeiende carrière. Ook kreeg ik heel veel voorbeelden van tools, werd er literatuur aangeboden om mij verder te verdiepen en mijzelf bepaalde technieken eigen te maken. Met als eindresultaat een nieuwe job die volledig past bij mijn wensen en idealen. Ik raad dit iedereen aan. Of je nu concrete plannen hebt voor een carrièreswitch, of je stelt jezelf de vraag “Is dit het nu?”. De handvaten die je aangeboden krijgt waarmee je zelf aan de slag kan zorgen voor een mooi totaalbeeld van verleden, heden en wensen. De vele tips & tricks kan je zowel privé als professioneel gebruiken. Je zal er sowieso je voordeel uithalen!