Loopbaancoach Kalken

Martine Derde

Martine Derde

Martine werkte in verschillende sectoren zowel in de profit als de non profit sector. Vanuit haar jarenlange kennis en ervaring in people management, general management, operationeel, project en change management in verschillende domeinen (HRM, IT, logistiek, …) helpt en ondersteunt ze mensen en organisaties bij het definiëren en realiseren van hun missie, visie en doelstellingen. In haar opdrachten als change en project manager zet Martine de mens in de veranderingstrajecten centraal. Daarbij vestigt ze voortdurend de aandacht op het belang van een goeie match tussen organisatiecultuur en persoonlijke waarden en normen, de impact van het interne netwerk en de officiële en officieuze beslissingsactoren binnen een organisatie…; factoren die tevens een grote rol spelen in de persoonlijke ervaring van individuen en hun beleving van de werkomgeving.

Vanuit haar sterk geloof in de mogelijkheden van mensen, in de kracht van motivatie en zelfredzaamheid werkt ze ook heel graag als loopbaancoach. Het is het haar missie om mensen (opnieuw) goesting te laten vinden in hun professionele activiteiten en hen hun juiste match te laten ontdekken.

Beschik je over minimum 7 jaar of 84 maanden werkervaring? Dan heb je recht op loopbaancheques. Lees alle voorwaarden hier.


Maak een afspraak met Martine Bekijk de blog van Martine Lees referenties
Gratis infogesprek inplannen